emnymn kullanıcısının son içeriği

1. emnymn

Yardım İmei işlemi yapılmış cihazda güncelleme

Teşekkür ederim sanırım cihazımda twrp yok şuan ama olur da öylw bi durum olursa yedeklerim. Yardımlarınız için teşekkürler.
  2. emnymn

teşekkür ederim hocam ama imeiden bahsettiğiniz cümleyi pek anlayamadım açıklarsanız sevinirim.garanti konusunda da benim telefonumun tek garantisi telefoncunun kendisi o yüzden içim pek rahat değil.ithalatçı falan olsa yine bi nebze
  3. emnymn

hocam ben 40 lira vermiştim .O kadar dedim ben bozmadım diye de el mahkum napalım.Bunlar aban tecrübe oldu bi daha firma garantili olmayan cihaz almayacağım gibi. 1588605583 şimdi dediğiniz şekilde güncellemeyi başlattım.hiç twrp ekranına atmadı telefon yeniden başladı güncelleme yapılamadı...
  4. emnymn

Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.
  5. emnymn

Teşekkürler ederim hocam.reboot system deyip telefonu baştan açınca twrp siliniyor ya, bundan sonra yapacağım güncelleme işlemleri direk ayralardan güncelle deyince yapacak mı, yoksa her güncelleme geldiğinde twrp yi yüklemem gerekiyor mu? Sizleri de rahatsız ettim cahilliğimin kusuruna bakmayın...
  6. emnymn

Teşekkür ederim hocam.O zaman ben en üstte anlatıldığı gibi güncellemeyi yapıp reboot diyorum değil mi?Bir de yedek alayım mı gerek var mıdır?
  7. emnymn

Hocam peki root cihazımdan kalkarsa ne olur? İmei işlemi falan mı gidiyor? Ben telefonu normal haliyle kullanıyorum root izinlerini kullanmıyorum ki zaten.Twrp ve magisk giderse imei de mi gider?
  8. emnymn

Hocam çok teşekkür ederim yardımın için.Bu ekran çıktı diye telefonu çökerttin sen diyip para almışlardı benden. Bir de inen güncelleme downloaded rom diye bir klasör var oradaki dosya değil mi?
  9. emnymn

Arkadaşlar merhaba.Forumda yeniyim biraz araştırdım ama tam bir cevap bulamadım durumum için. Mi9t telefonumda imei işlemi yapıldı telefoncuda, benim bi bilgim yok bu konularda.Telefonda magisk uygulaması yüklü,Sistem güncellemesi geldiğinde geçen aylarda güncellemeyi yap dediğimde telefon...
Üst Alt