Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten bütün izinler açık olmasına rağmen gelmiyordu. Senin söylediğin ayarlar zaten açıktı. Sorunu senin şunu düzeltin dediğin ayarlarla çözmüş değilim, güncellemeler ile çözüldü.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet başlığı takip eden kaldıysa bilgilendirelim. Kendiliğinden düzeldi ses ve titreşim sorunu. Zaman içerisinde yapılan güncellemeler sorunu çözdü sanırım.
Hocam temaları açtıktan sonra arama kısmına ambiance yazın, ilk çıkan arama sonucuna tıklaman yeterli.
Arkadaşlar merhaba,
Fotoğraftaki tema mi 9 lite ın default teması sanırım. Bu temayı miui temalarda aradım ben bulamadım. Bu temayı ya da ikon paketini nasıl bulabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Gram altının once fiyatını dolar cinsinden görebilirsin ama TL olarak 1 Gr altın ne kadar sanırım o yok. Bu yan taraftaki en güncel haberler kısmı 6 Mayıs haberlerinde takıldı kaldı. Hisse senedi döviz kısmını görmek istiyorum ama bu en güncel haberler kısmını görmek istemiyorum. Birisi kalıp...
Yardım - Gboard Klavye Yazma Sorunu Hk.
Konuyu ben daha önce açıp sizin gibi sormuştum. Bir çözümü yok dedi arkadaşlar.