Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende güncellemeden sonra şöyle bir durum var. Ana ekranın 3. Sayfasına gidip 2. Sayfaya ve ana sayfaya dönerken akıcı bir şekilde dönüyor ama uygulama kasası sayfasına geçerken tek sürüklemede geçmiyor. İlla ana sayfada iki kere sürükleme hareketi yapınca uygulama kasasına geçiyor. Sizlerde de...
Hocam , ayarlar kısmına gelip kasası yaz. İki seçenek çıkıyor ikisine de girip aç. Bende geldi hisseler fakat arada tekrar gidiyor.
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten bütün izinler açık olmasına rağmen gelmiyordu. Senin söylediğin ayarlar zaten açıktı. Sorunu senin şunu düzeltin dediğin ayarlarla çözmüş değilim, güncellemeler ile çözüldü.
Evet başlığı takip eden kaldıysa bilgilendirelim. Kendiliğinden düzeldi ses ve titreşim sorunu. Zaman içerisinde yapılan güncellemeler sorunu çözdü sanırım.
Hocam temaları açtıktan sonra arama kısmına ambiance yazın, ilk çıkan arama sonucuna tıklaman yeterli.
Arkadaşlar merhaba,
Fotoğraftaki tema mi 9 lite ın default teması sanırım. Bu temayı miui temalarda aradım ben bulamadım. Bu temayı ya da ikon paketini nasıl bulabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.