Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Çok kararsız bir insan olduğum için sizlere de danışarak doğru adımları atmak istiyorum. Cihazım mi 9t Pro 6/128 modeli. 4 ay daha imeisix kullanma sürem var IMEI atılmadı. Sizce Telefonumun üstüne +1000 lira daha vererek kayıtsız Samsung s10+ almaya değer mi...
Soru gayet net. Kayıtsız Mi 9T prom var. 2600 tl den alıcı var evet desem gelip alacak. 3300 TL ye kayıtlı mi Note 10 Pro Satıyor tanıdık. Sizce üste 700 TL verip geçmeye değer mi?
Arkadaşlar merhaba. Mi 9T Pro 6/128 kayıtsız kullanıyorum. İlk 4 ayım bitti ve ikinci 4 aya girdim. Samsung Galaxy Note 8 snapdragon modeli kayıtsız cihazla bana üste 800 TL vererek takas teklifi geldi. Sizce değerlendirilir mi bu takas ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba sayın forumdaşlar. Yaklaşık 4 ay önce Mi 9T Pro almıştım. Aldıktan sonra boatloader kilidini açtım ve rootladım hatta şuan revos romla beraber kullanıyorum. Aldığım zaman en üstte ki kart yerine taktım sim kartı galiba slot 1 oluyor. Ve son zamanlarda şu IMEI kullanıma...
Herkese hayırlı geceler arkadaşlar. Xiaomi.eu. 11.0.5 rom kullanıyorum. Cihazım mi 9t Pro. Arka kamera ile fotoğraf çekerken çektiğim fotoğrafın fligranda AI ÇİFT KAMERA diyor fakat bildiğiniz gibi bu cihaz 3 kameralı. Bir yerde sorun mu var ne yapmalıyım?
Merhaba millet. Garip bir sorunum var. Telefonum mi 9t pro ve MIUI 11 android 10 xiaomi.eu tok yüklü. Twrpye girdiğimde bir dosya flashlamak isterken, dahili hafızada ki klasörler telefondaki gibi değil isimleri çok garip. Örneğin ajfjgj27fjdj2748ndnd gibi birçok dosya var. Hafızadaki klasörleri...
Hayırlı geceler arkadaşlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Magiskden uyumusz modul indirdim ve bootlopa girdi. Sitedki twrp metodunu deneyemiyorum çünkü telefon açılmıyor, twrp den dosya flashlayamıyorum. Sadece twrp açılıyor. Telefonu kapatıp açınca direk fastboot moda giriyor. Lütfen yardım...
Merhaba arkadaşlar. Vakıfbank mobil kullanırken uygulama robotu görüyor ve işlemler kısıtlanıyor. iPhone kullanırken jailbreak ile istediğimiz uygulamanın Root erişimini kısıtlıyorduk ve gizliyorduk. Magisk Root kullanıyorum fakat magisk gide ile vakıfbankı işaretledim fayda etmedi. Ben bu banka...
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 aydır mi 9t Pro kullanıyorum. iPhone 7 plusdan geçtim 3 sene sonra ilk defa android kullanıyorum ama Android'i biliyorum. Global romdayım rootladım twrp yüklü ve şuan memnunum. Sizce custom Roma geçeyim mi değer mi? Şuan ki global romdan memnunum ama global romdan...
Merhaba arkadaşlar. Dün 242 saat bekleme sonucunda Boatloader kilidini açtım. Root ve twrp yükledim. Sorum şu. Ben custom Roma geçersem ve ardından stock Roma dönersem, Boatloader kilidi tekrar kapanır mı?
Herkese hayırlı geceler. Biraz uzun başlık oldu kusura bakmayın. Sim kartım, sim 2 de. Yanlışlıkla sim 1 den sim 2 ye taktım. IMEI atılmadı. Bu her sim için 4+4 süre var bildiğiniz gibi. Ben şimdi 2 sim slotu yerine de taktığım için 4+4 ün diğer 4 ay kısmı başladı mı? Tek sim kart kullanıyorum...
Arkadaşlar merhaba. Bir sorunum var. Cihazımda boatloader kilidini açmaya çalıyorum ama 242 saat sonra yap diyor. Cihazı tam 8 gün önce almıştım. 1 hafta süresi geçti yani. 3 gün önce açmaya denediğim de ise 142 saat bekle dedi. Ben bu saat sorununu nasıl halledeceğim. Bir an önce rootlamam...
Merhaba arkadaşlar 3 gün önce aldım kayıtsız 8 ay boyunca böyle kullanacağım. Fakat şebeke durumunda 4G+ yazıyor mi mix 2 kullanan arkadaşımda 4.5G yazıyor. Turkcell kullanıyorum. Volte ibaresi açık görünüyor. Herhangi bir sorun var mı?