Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben fastboot ile telefonu güncellenmiştim global sürümü miu 14. 01 kullanıyordum magisk 25 yükledim telefon habire kendini yeniden başlattı
Şuanda eea miu 14.08 sıfırdan fastboot ile yükledim herşeyi silip şimdi twrp yükleyip magisk 26 gelmiş yüklesem aynı sorun devam ederim miu 14e...
Arkadaşlar telefon mi 11t pro imei biliyorsunuz bunlara imei direnç değiştikten sonra atılıyor şuan bende direnç değiştirip imei attırdım telefonu komple sıfırlamam gerek o yüzden direk room yüklemek istiyorum sıfırdan imei gidermi bilgisi olan varmı
Arkadaşlar telefonu şarja takıyorum 4 gün sonra şarj komple bitmiş oluyo şarja taktğımda ise 3 4 dj şarj olmuyor gösteriyor fakat telefonu hiç bir şekilde kullanmıyorum sizce böyle olması normal mi
Fastboot aracılığı ile rom atmak istiyorum fakat bir sorum var
Biz fastboot ile rom kurduğumuzda önceki sistem dosyaları siliniyormu mesela android 11 android 12 rom kurcam diyelim boş yere eski sistem dosyalarının yer kaplamasını istemiyorum
Bunu direk fastboot üzerinden tagz flashlayıp...