emisirci kullanıcısının son içeriği

1. emisirci

Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

Orange Fox [emoji1787] M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. emisirci

Tema Mİ Türkiye Windows Açılış Animasyonu

Ok Teşekkürler [emoji1360][emoji2323] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. emisirci

İlk Sayfa Hangisi [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. emisirci

Nasıl Uygulayacağız Peki Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emisirci

Yardım yanlışlıkla flash all except storage seçtim yardıım

Evet Hocam Nasıl Bir Hata Acaba [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. emisirci

Yardım yanlışlıkla flash all except storage seçtim yardıım

[emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. emisirci

İndiremiyorum [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. emisirci

Maalesef Link Ölmüş Hocam [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. emisirci

Link Ölmüş Maalesef [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. emisirci

Yardım redmi note 8 pro açılış ekranı

Success Yazana kadar Bekleyin 1631377770 Success Yazana kadar Bekleyin
  11. emisirci

Peki Nasıl Açılış Ekranı Yapacaz Bunu 🤔
  12. emisirci

Çözüldü Bootloader kilitleme hakkında

Gönderebilirsiniz Ukala Arkadaşı Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. emisirci

Yardım iPhone batarya nasıl çıkar bilen var mı?

iPhone Bölümü Değil ki Burası [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. emisirci

Yardım Redmi Note 8 Pro arama yapmaya çalışırken mobil ağ kullanılamıyor hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

Wifi Bağlandım Yine Aynı Hata'yı Verdi Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. emisirci

Yardım Redmi Note 8 Pro arama yapmaya çalışırken mobil ağ kullanılamıyor hatası veriyor. Ne yapmalıyım?

Evet Bende'de Olmaya Başladı Normal Kullanılıyor Fakat Tapatalka Girmeye Çalışıyorum Ağ Hatası Veriyor Not 8 Pro Üstelik Türkiye Cihazı Akşam Şarj %2'ye Düştü Hiçbir İşlem Yapmadığım Halde Kendi Kendine Aşırı Derecede Isındı Anlam Veremedim [emoji848] Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk...
Üst Alt