emirtuk3r16 kullanıcısının son içeriği

1. emirtuk3r16

Yardım Cihazım Usb Okumuyor ?

Cihazdaki Footğrafları Telefon Değişeceğim İçin PCye Atcaktım Şahsen Telefon Bu Cihaz USBden Sarj Oluyor Bile Demiyor Nasıl Düzeltirim?
  2. emirtuk3r16

Yardım EU Roma Nasıl Geçerim ?

Arkadaşlar Poco X3 NFC Cihazım İle EU Roma Geçmek İstiyorum İlgilenebilecek Varmı Nasıl Yapacağım Güncel Olarak Ve Sonradan İstersem Globale Dönebilirmiyim Şimdiden Teşekkürler :))
  3. emirtuk3r16

Yardım Twrp Güncel ?

Arkadaşlar Merhaba Ben Poco X3 NFC MIUI 13.0.1 Global Kullanıyorum EU Recovery Rom Geçicem Bana Anlatıp Güncel TWRP Atacak Varmı ?
  4. emirtuk3r16

Yardım Kamera İçin En İyi Orjinal Rom ?

Mıuı12 Geldiğinden Beri Kameram Çok Kötü Önerebileceğiniz Güzel Çekim Yapacak ROM ?
  5. emirtuk3r16

Çözüldü Miui 13 Kamera Sorunu

Mıuı 13de kamera neden bu kadar kalitesiz aynı cihazı kullanan arkadaşım var ondada sorun aynı nasıl düzelir hocam?
  6. emirtuk3r16

MIUI 13 Endonezya MIUI 13 Android 12

Bu Romdan Baktım Bulamadım Elinde Olan Link Vb. Atabilirmi ?
  7. emirtuk3r16

Sohbet Poco X3 NFC İçin En İyi Rom ?

Turkey Romda Cihaz Çok Yavaş Deneyenler Önerirse Sevinirim Saygılar.
  8. emirtuk3r16

Sohbet Poco X3 Pro Kullanıcı Yorumları ?

Cihaz Değiştiricem Merak Ediyorum Pro Versiyonu Kullananların Yorumlarını Merak Ediyorum :)
  9. emirtuk3r16

Yardım Telefon Döngüye Girdi

Cihaza EU Rom Atmak İstedim TWRP İndirdim Buradan İşlem Bitti Dedi "SUCCESFULY" Yazdı Telefon Yeniden Başladı Ama Teamwin Logosu Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor Bu İşlemleri Nasıl İptal Ederim Lütfen Yardım Edin Ayrıca Başka TWRP Veya Rom Atmak İstediğimde Alttaki Görseldeki Gibi Diyor...
  10. emirtuk3r16

Soru Telefon Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

TWRP İndirdim İşlem Bitti Succesfuly Dedi Ama Telefon Şuan Kendi Kendine Teamwin İşaretini Gösterip Gösterip Duruyor Nasıl Çıkarım ?
  11. emirtuk3r16

Yardım Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor

Trabzonlu Diye Bir Arkadaşın Twrpsini Poco x3 e kurdum işlem bitti dedi ve şuan team win kendi kendine açılıp kapanıyor nasıl açarım
Üst Alt