Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, telefonum sanırsam hardbrick oldu ne açılıyor ne de bir tepki veriyor, fastboota vs. giremiyorum hiç ışık dahi yok, telefonum Mi A3 laurel_sprout, bilgisayara takınca MiFlashTool ile yazılım atmaya çalışıyorum Stock Android 9 Rom'unu ancak bazen can not read from port COM4 yada COM3...
Merhabalar, elimde 4/64 Mi A3 var, imei falan atılmış vs. sizlere iki sorum olacak,
Birincisi şuan MIUI 11.2 kullanıyorum Android 9, şu ROM'a geçeceğim,
V12.0.22.0.RFQMIXM
brick vs. olurmu?
İkinci sorum IMEI gider mi?
Merhaba, esyalarımı yıkıyordum telefona bir kac damla su gelmis olabilir tam emin degilim ancak telefonu elime aldıgımda acılmıyordu, dedi arkadasım. Telefonu birde şarja takmış sizce ne yapmalıyız yardımınızı bekliyor bilgisayara taktıgımda tanımıyor cihaz acılmıyor, ve usb debugging kapalı idi...
Merhaba iyi akşamlar forum sakinleri, arkadaşımla birlikte bir oyun oynamak istiyoruz ancak play store'de istediğimiz sürümü yok o yüzden apk olarak indirmeye karar verdik benim Xiaomi Mi A3'ümde (MIUI 11.2) sorunsuz indi ancak onun telefonunda "Uygulama yüklenmedi." hatasını alıyoruz "Split...