emirozcopur kullanıcısının son içeriği

1. emirozcopur

Yardım Mi 10T Pro'ya Orijinal ya da Custom Mi Romu Kurmak.

Mi 10t pro başlığı altında miui uygulamaları ile yüklü gelen birçok rom bulabilirsiniz. Ben eu stabil kullanıyorum örnek olarak.
  2. emirozcopur

Çekiliş Mi Stick TV - Forum Üyeleri için Çekiliş

Katılıyorum. Herkese bol şans.
  3. emirozcopur

Rehber Mi10T Pro/Mi 10 T / K30S ULTRA Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

Telefon kendini otomatik olarak güncelledi. Bootloader sürem gelmişti. Güncelleme yapıldıktan sonra süre sıfırlanır mı?
  4. emirozcopur

Rom [Android 10] [MIUI12] Mi Note 10 / Mi Note 10 Pro - CC9 Pro Masik ™ Premium - Masik ™ X 16.1

Uzun süredir bu romu kullanıyorum. Herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Rom arayan arkadaşlara tavsiyemdir :)
  5. emirozcopur

Rehber İmei Repair sonrası 4.5 aktif etme rehber.

Daha önceden Mi6 kullanıyordum ve onda modem config çıkıyordu. Fakat şu an modem config e ulaşamıyorum. Romla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Hangi romu kullanıyorsunuz?
  6. emirozcopur

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Sim kart ayarlarının romla ne ilgisi var? Yani vodafone yanımda uygulamasından hat ayarlarından Yurt dışını kapatmakla yeni romun ne alakası var onu anlamadım.
  7. emirozcopur

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Sim kart ayarlarından yurtdışı arama sms kapatınca ben çözülüyor diye biliyorum. Doğru mudur?
  8. emirozcopur

Soru Mi note 10 ekran koruyucusu ve kılıf tavsiyesi ?

https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861 Ben bugün bu ürünü taktım. Cam gibi değil jelatin yani sadece çizilmelere karşı koruyor. Yanlarından kalkma durumu yok.
  9. emirozcopur

Yardım Mi 6 Ahize Yöntemi

Ben değiştirdim ama yine ses az geliyor. Belki aldığım parçanın kalitesiyle alakalıdır. Ayrıca hangi romu kullanıyorsunuz? Ben eu betadayım ve başka romlara göre eu betada ahize sesi daha kısık geliyor bana.
  10. emirozcopur

Soru Imei atılmış telefon global güncellemeleri alıyor mu?

Eğer telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarına dönerseniz büyük ihtimalle imei silinebilir. Onun haricinde twrpden rom yüklemekle imei silinmez.
  11. emirozcopur

Yardım Vowifi

Hattım Vodafone. Mi6da aynı hatla vowifi kullanıyordum. Bunda vowifi simgesi çıkıyor ama arama yapınca sunucu hatası diyor. Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emirozcopur

Yardım Vowifi

Sizde hangi rom yüklü? Ben de şuan global Avrupa versiyonu var. Modem config ayarlarına erişemiyorum. Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. emirozcopur

Yardım Vowifi

Hangi rom yüklü? Bende de öyle diyor, ben Mi6 kullanıyordum. Note 10u yeni aldım da bl kilidinin açılmasını bekliyorum. Sanırım eu beta yükleyince modem config ayarları gelir diye düşünüyorum. Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. emirozcopur

Yardım Vowifi

Yukarıdaki gibi anlatılanları yapın. Yani ayarlarda vowifi seçeneği aktif olduktan sonra bağlanmazsa türknet online işlemlere girip güvenli profilden aile profilini seçmeniz gerekiyor. Aile profilini seçtikten sonra bazı sitelere giremiyorsunuz. Yani sadece akla gelen siteleri düşünmeyin...
Üst Alt