Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başlıkta da gördüğünüz gibi Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum. Neredeyse 3 senedir kullandığım Mi6'dan her zaman memnun kaldım fakat artık bir değişiklik yapabileceğimi düşündüm. Yaklaşık 3bin liraya kadar bir bütçe ayırabilirim. Ayrıca garantili mi yoksa yurtdışı mı alsam, ona daha karar veremedim...
Mi6 cihazının ahize sesi çok az geliyordu. Ben de telefonun içini açarak bi bakmak istedim ahize kısmına. Neyse uğraştık yine açtık ahizeye ulaştım ama baktım kolay çıkacak gibi görünmüyor yerinden, yenisini almadan bunu ellemiyim bozulmasın dedim. Tekrar telefonu topladım çalıştırdım. Ahizeden...
Yaklaşık 32 aylık mi6 kullanımından sonra batarya değiştirmeye karar verdim ve telefonun bataryasını değiştirdim. Fakat arka kapağın üzerinde kalan yapışkanları sökerken biraz fazla güç uyguladım ki çatladı :(
Şimdilik bu şekilde taktım ve kılıfla kullanıyorum. Daha önceden arka kapak...
Arkadaşlar merhaba. Daha önceden gcam kullanıyordum ve fotoğrafları önizlemedeki gibi göster diye bir seçenek vardı. Yani bu ayna şeklinde göstermeyi engelliyordu. Telefona format attım ve apkyı yedeklemeyi unuttum. Xiaomi mi 6 ve havocOS kullanıyorum. Fotoğrafları tersine döndürmeden çeken gcam...
gcam nasıl kurdunuz? Daha önce adını hatırlamadığım bir romda kullandım ve ön kamera gerçekten çok güzel ve farklıydı.Sizin kullandığınızın da ön kamerada bir artış var mı?
Evet denedim. Önceden bir stock romda temalardan bir sürü font seçebiliyordum. Şuan seçemiyorum.Miui Theme editör ile denedim. 3.parti uygulamaları engellenmiştir dedi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haqanguven hocam romu yükledim fakat açılma ekranında kalınca 4 format yapmıştım vendoru da formatlayayım diye tekrar twrp ye girdim.Şifre istedi benden daha önceden ekran kilit şifresini girince oluyordu fakat şuan hiçbir şekilde twrpye giremiyorum.Nasıl çözebilirim bu sorunu? Acil...
Hocam valla hoparlör sesini yükseltsin diye indirdim kurdum ama ses hem artmadı hem de boğuklaştı. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum zaten 4 tane ayar var.
İnstagram da video veya hikaye izlerken bazı videolar da donuyor ve yüklenmiyor. İnstagram verilerini temizleyince videoyu izleyebiliyorum ama birkaç saat sonra yine aynı sorun. Bu sorunu yaşayan var mı ? Silip tekrar yükledim ama hala aynı sorun devam ediyor.