Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önceden Mi6 kullanıyordum ve onda modem config çıkıyordu. Fakat şu an modem config e ulaşamıyorum. Romla ilgisi olduğunu düşünüyorum. Hangi romu kullanıyorsunuz?
Sim kart ayarlarının romla ne ilgisi var? Yani vodafone yanımda uygulamasından hat ayarlarından Yurt dışını kapatmakla yeni romun ne alakası var onu anlamadım.
https://www.akilliphone.com/incele/gor-xiaomi-mi-cc9-pro-note-10-10-pro-3d-kavisli-full-ekran-koruyucu-2-adet-set-102861
Ben bugün bu ürünü taktım. Cam gibi değil jelatin yani sadece çizilmelere karşı koruyor. Yanlarından kalkma durumu yok.
Ben değiştirdim ama yine ses az geliyor. Belki aldığım parçanın kalitesiyle alakalıdır. Ayrıca hangi romu kullanıyorsunuz? Ben eu betadayım ve başka romlara göre eu betada ahize sesi daha kısık geliyor bana.
Hattım Vodafone. Mi6da aynı hatla vowifi kullanıyordum. Bunda vowifi simgesi çıkıyor ama arama yapınca sunucu hatası diyor.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde hangi rom yüklü? Ben de şuan global Avrupa versiyonu var. Modem config ayarlarına erişemiyorum.
Hangi rom yüklü? Bende de öyle diyor, ben Mi6 kullanıyordum. Note 10u yeni aldım da bl kilidinin açılmasını bekliyorum. Sanırım eu beta yükleyince modem config ayarları gelir diye düşünüyorum.
Yukarıdaki gibi anlatılanları yapın. Yani ayarlarda vowifi seçeneği aktif olduktan sonra bağlanmazsa türknet online işlemlere girip güvenli profilden aile profilini seçmeniz gerekiyor. Aile profilini seçtikten sonra bazı sitelere giremiyorsunuz. Yani sadece akla gelen siteleri düşünmeyin...