emirimer kullanıcısının son içeriği

1. emirimer

MIUI 12.5 Xiaomi.Eu Miui 12.5/12.6 Port Mi 8 Lite Healer's Rom (Final)

Sadece Mi 8 lite için mi var bu rom? Mi 8 için nereden indirebiliriz?
  2. emirimer

Yardım Xiaomi mi8 Okuma Modu kendiliğinden pasifleşiyor

Teşekkürler tam da dediğiniz gibi sorun çözüldü.
  3. emirimer

Yardım Xiaomi mi8 Okuma Modu kendiliğinden pasifleşiyor

Aynı durum bende de var bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Xiaomi.Eu beta romda da yapıyordu kararlı rom'a geçtim onda da devam ediyor.
  4. emirimer

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Çıktığı günden beri keyifle Mi 8 kullanıyorum. Malum bu hafta son haftalık güncellemeyi aldık. Açıkçası Xiaomi'yi tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de haftalık olarak güncelleme almak. Telefonun hep yeni özellikler kazanıyor olmasıydı. Bu haftadan sonra hangi rom'a geömeyi önerirsiniz...
  5. emirimer

İlk mesajdaki yöntemleri takip edeceğim. Sadece bilgisayardan indirdiğim rom dosyasını ne zaman ve hangi klasöre yüklemem lazım. Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin. Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes)...
  6. emirimer

İlk kurulum sonrasında hiç temiz kurulum yapmamıştım. Miui 12 hatrına temiz kurulum yapacağım. İlk mesajdaki yönlendirmeye uyacağım ancak işleme başlamadan indirdiğim rom dosyasını nereye kopyalayayım. Silinir mi işlemleri yaparken.
  7. emirimer

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Bu hafta güncelleme gelmiyor sanırım.
  8. emirimer

Şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor ancak geçen hafta da ilk 2 gün su gibi almıştı arayüz sonradan donmalar başlamıştı. Zaman gösterecek.
  9. emirimer

İndirmeye başladım. Hiç bir değişiklik ve yeni özellik beklentim yok sadece şu bildirim ve bekleme ekranındaki kasmalar düzeltilse mutlu olacağım.
  10. emirimer

Son günlerde bildirim ekranı kasması, üst bilgi çubuğu gecikmesi gibi durumlar yaşıyordum 20.3.5 sürümü ile. Umarım bu versiyonda çözülmüştür bu sorunlar. Yoksa gemileri yakıp kararlı sürüme geçeceğim.
  11. emirimer

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

Hangi romu kullanıyorsunuz? Miui 11 Xiaomi EU 9.12.19'da ne yaptıysam çalıştıramadım.
  12. emirimer

Değişiklik listesi belli oldu mu? Mi 8 için update'i yaptım ancak gözle görülür bir değişiklik farketmedim.
  13. emirimer

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Standart Tema Poco Launcher Gece Modu Light Void Free İkon Paketi Google Pixel 4 Wallpaper
  14. emirimer

Yardım Mi8 için hangi gcam kullanıyorsunuz

Aynı romdayım. F1 Mod v9.5 kullanıyorum portre çekimleri klasörleme haricinde sorunsuz.
Üst Alt