emirimer kullanıcısının son içeriği

1. emirimer

Yardım Mi8 için hangi gcam kullanıyorsunuz

Aynı romdayım. F1 Mod v9.5 kullanıyorum portre çekimleri klasörleme haricinde sorunsuz.
  2. emirimer

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Benzer bluetooth problemini bende yaşadım. Normal şekilde kulaklık ile bağlantı kurup dinliyordum ancak uçak moduna aldığımda tekrar bluetooth bağlantısı kuramadı. Menünün aktif olması için kapatıp açmam gerekti.
  3. emirimer

MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

Ortam ekranında değişiklik yapabiliyorum ancak bildirimlerle birlikte aktif olacak horizon light özelliği için bir sekme göremiyorum. Sizde horizon light çalışıyor mu bildirim geldiğinde?
  4. emirimer

Miui 11 tanıtımında Horizon Light gösteriliyordu ancak 9.10.11 de de bu özelliği aktif etmenin bir yolunu bulamadım. Bu özellik henüz gelmedi mi eu beta'ya yoksa Mi 8 desteklemiyor mu?
  5. emirimer

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Güncelleme ekranından gelmedi hebüz güncelleme beklemek mi lazım yoksa indirip güncelle e paketi seçip mi yapmalı? Güncelleme paketi seçip yaparsam sıfırlanır mı?
  6. emirimer

Mod [SD 845][Android Q] Google Camera [Mi 8, Mix 2S, Poco F1] [21.11.2019]

Teşekkürler. Şubat sürümünde video kayıt esnasında netlik sorunu yaşıyordum yeni versiyonu deneyeceğim.
  7. emirimer

Güncel versiyon çıkmıyor mu? En son Şubat ayında gelmiş.
  8. emirimer

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.1.24 Global Beta Rom

Tema kullanmıyorum cihazda sadece klasik tema kurulu. Menülerden kurcaladığımda parlaklık sekmesi altında gece modu için ekstra ayarlar gelmiş ancak gece modunu aktif etmek için bir yer bulamadım.
  9. emirimer

Gece modu bekliyordum ama bu seferde gelmedi. Hatta çok değişik birşey oldu telefon ilk açıldığında notification bölümü siyah olarak geldi ancak sonrasında tekrardan standart haline döndü. Bir önceki güncelleme ile güncelleme ekranı ve galeri siyah olmuştu onlarda eskisi gibi beyaz'a döndü şimdi.
  10. emirimer

Miui 10 9.2.15 güncellemesi gelmiş. 1.8GB iniyor şimdi.
  11. emirimer

3 haftadır pas geçiyor güncelleme. Mi8 bir de markanın flagshiplerinden olacak.
  12. emirimer

Ne yaparsam yapayım konum bulamıyor uygulama. Bir ayarı falan mı var farklı? Konum'u çalıştırabilen var mı?
  13. emirimer

Programı kurdum. Fotoğraf kalitesi gözlenebilir derece de standart kamera uygulamasına göre iyi. Gece modu çok başarılı ancak 2 konuyu çözemedim. 1-GPS ile bağlantısını yapamadım. Konumu hiç bir türlü bulamıyor. 2-Portre modu çalışmıyor. Portre moduna geçiş yapılınca sanıyorum kamera değişiyor...
Üst Alt