Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzer bluetooth problemini bende yaşadım. Normal şekilde kulaklık ile bağlantı kurup dinliyordum ancak uçak moduna aldığımda tekrar bluetooth bağlantısı kuramadı. Menünün aktif olması için kapatıp açmam gerekti.
Ortam ekranında değişiklik yapabiliyorum ancak bildirimlerle birlikte aktif olacak horizon light özelliği için bir sekme göremiyorum. Sizde horizon light çalışıyor mu bildirim geldiğinde?
Miui 11 tanıtımında Horizon Light gösteriliyordu ancak 9.10.11 de de bu özelliği aktif etmenin bir yolunu bulamadım. Bu özellik henüz gelmedi mi eu beta'ya yoksa Mi 8 desteklemiyor mu?
Tema kullanmıyorum cihazda sadece klasik tema kurulu.
Menülerden kurcaladığımda parlaklık sekmesi altında gece modu için ekstra ayarlar gelmiş ancak gece modunu aktif etmek için bir yer bulamadım.
Gece modu bekliyordum ama bu seferde gelmedi. Hatta çok değişik birşey oldu telefon ilk açıldığında notification bölümü siyah olarak geldi ancak sonrasında tekrardan standart haline döndü. Bir önceki güncelleme ile güncelleme ekranı ve galeri siyah olmuştu onlarda eskisi gibi beyaz'a döndü şimdi.
Programı kurdum. Fotoğraf kalitesi gözlenebilir derece de standart kamera uygulamasına göre iyi. Gece modu çok başarılı ancak 2 konuyu çözemedim.
1-GPS ile bağlantısını yapamadım. Konumu hiç bir türlü bulamıyor.
2-Portre modu çalışmıyor. Portre moduna geçiş yapılınca sanıyorum kamera değişiyor...