Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çıktığı günden beri keyifle Mi 8 kullanıyorum. Malum bu hafta son haftalık güncellemeyi aldık. Açıkçası Xiaomi'yi tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de haftalık olarak güncelleme almak. Telefonun hep yeni özellikler kazanıyor olmasıydı. Bu haftadan sonra hangi rom'a geömeyi önerirsiniz...
İlk mesajdaki yöntemleri takip edeceğim.
Sadece bilgisayardan indirdiğim rom dosyasını ne zaman ve hangi klasöre yüklemem lazım.
Twrp üzerinden Wipe>Advanced Wipe bölümünden Cache, Dalvik&Cache, System ve Data seçeneklerini seçip sistemi temizleyin.
Ardından tekrardan Wipe>Format Data (yes)...
İlk kurulum sonrasında hiç temiz kurulum yapmamıştım. Miui 12 hatrına temiz kurulum yapacağım. İlk mesajdaki yönlendirmeye uyacağım ancak işleme başlamadan indirdiğim rom dosyasını nereye kopyalayayım. Silinir mi işlemleri yaparken.
Son günlerde bildirim ekranı kasması, üst bilgi çubuğu gecikmesi gibi durumlar yaşıyordum 20.3.5 sürümü ile. Umarım bu versiyonda çözülmüştür bu sorunlar. Yoksa gemileri yakıp kararlı sürüme geçeceğim.