Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Roottan önce sorunsuz akıcı kullandığım uygulamalar root attıktan sonra simgeye basar basmaz atıyor sürekli duruyor hatası veriyor. Tüm sistem uygulamaları dahil herşeyden rootu gizledim ve farklı yazılımlar denedim hepsi aynı. Çözümünüz var mı?
Son 1 aydır telefonla konuşurken kendi kendine çağrıyı sonlandırıyor. Sadece Türk Telekomda olduğunu farkettim. İlk başlarda geçici bişey olduğunu düşünüp önemsemedim ama son 1 aydır belki daha fazladır bu sorun var. Cihazdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü cihaz yurtiçi ve stock romdayım...
Safetynet modülü kurmama rağmen yasnacda böyle sonuç alıyorum ve hala play store sertifikasız gözüküyor. Magiskte google play hizmetlerini gizlemek de çözmedi
Stock roma geçtikten sonra cihaza bağladığım bütün kulaklık, hoparlör gibi cihazlarda sesi fulleyince sanki ses yarısından daha az bir seviyedeymiş gibi çıkıyor. Custom romda böyle bir sorun yoktu. 5 farklı stock rom sürümü denedim hepsi aynı hem 13 hem 14te. Başka cihazlara bağlayınca gayet...
Sistemde biraz oynama yapmam gerekiyor fakat şuan R/O konumunda sistem. R/W yapmak için her yolu denedim ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?(Root, twrp vs)
EEA recovery rom kurdum. Ayarlarda ekran tazeleme hızı, yüz ile kilit açma vb. şeyler gözükmüyor. Bazı cihazlarda bu durum için fix modülü var fakat ben kendi cihazıma bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
MIUI 13/14 & A12 - A13 Uyumludur.
Not : Bu modül Redmi Note 11 için yapılmış bir modüldür. Diğer cihazlarda nasıl bir sonuç çıkaracağını bilemeyiz.
Note 12 4G modelinde modülün sorunsuz çalıştığı bildirildi.
Denemek isteyenler her ihtimale karşı Magisk Bootloop Saver modülünü kursunlar...
Custom rom kuracağımda sürekli iki seçenek sunuluyor. With monet ya da without monet diye. İnternette android 12 ile gelen bir renk teması olduğunu söylüyor ama hiç anlamadım. Yani monetli olanı mı kurmalıyım yoksa cihazın ekranına zarar verebilecek bir şey mi emin olamadım hiç.
Cihaz için gcam configi bulamıyorum. xiaomitools sitesinde cihazın karşılığına 11 pro plus config eklenmiş yani hatalı. Youtube üzerindeki videolarda ve çoğu sitedeki linkler de arızalı hiç bir yerde bulamadım.
Son 1 aydır hem KernelSU için hem de performans artışı için custom kernel kullanıyorum. Kurarken zararlarını pek düşünmedim ama yine de bilgi sahibi olmak için konuyu açtım. Kerneli kurduktan sonra pil konusunda pek fark göremedim ama performans ciddi seviyede artıyor ama hafif daha fazla...
EU 13 rom kurdum. Galeri sürekli duruyor hatası veriyor bazen (özellikle fotoğraf çektikten sonra fotoğrafa bakmak için girdiğimde). İnternette galerinin apk dosyasını indirip kurmaya çalıştım çelişkili uygulama imzası hatası alıyorum ve güncelleyemiyorum. En iyi verimi aldığım rom bu olduğu...
Şarj hızını istediğimiz şekilde ayarlamanın bir yolu var mı? Örnek veriyorum 120w şarj adaptörüyle 60w hızında şarj edebilmenin bir yolu var mı? Modül de olabilir farketmez.
Uzun zamandır aradığım bir modülü sonunda bir sitede buldum ama bulduğum site hiç ama hiç güven vermiyor. Bilgisayara indirip tarama yaptım temiz çıktı ama modülü kurduktan sonra bulaşabilen bir virüs varmı?