EmirhanK. kullanıcısının son içeriği

1. EmirhanK.

Soru Mi a2 Miui 12

Merhaba Arkadaşlar Mi a2 cihazımı miui 11 yğklemek için 6x e çevirmiştim şu an hala 6x olarak duruyor ve şu an miui 12 yüklemek istiyorum romu 6x e göre indirsem uyum sağlar mı?
  2. EmirhanK.

Soru Mi a1 miui rom

Merhaba arkadaşlar acaba hala güncelleme almaya devam eden bi miui romu var mı mi a1 için ?
  3. EmirhanK.

Yardım Mi A1 Miui 11 Tema Sorunu

Merhaba Arkadaşlar Mi A1 cihazımda xiaomi.eu 11.0.2 yüklü , ancak tema kurduğumda arama uygulamasının teması değişmiyor çözümünü bilen var mı?
  4. EmirhanK.

Çözüldü Miui 11 Xposed

Merhaba arkadaşlar Mi A1 cihazımda xiaomi.eu 11.0.2 miui 11 rom var acaba ciahzıma xposed kurmam mümkün mü?
  5. EmirhanK.

Yardım miui 10 gcam apk

Arkadaşlar telefonumda Miui 10 rom yüklü bo romda kullanabileceğim bir gcam apk sı arıyorum bir kaç tane denedim hata verdi yada ön kamera yeşil tonlamalı çekiyor bildiğiniz varsa link atabilir misiniz?
  6. EmirhanK.

Yardım Mi A1 Android 10 Gcam

Merhaba arkadaşlar cihazımda evolution x android 10 rom var ancak yüklediğim bütün google camera uygulamaları hata veriyor ya hiç açılmıyor ya da biraz kullanınca bir anda donuyor ve telefon yeniden başlıyor buna bir çözüm ya da uyumlu bir gcam apk sı biliyor musunuz?
  7. EmirhanK.

Yardım Arkadaşlar Mi A1 de en alttaki fiziksel tuşları etkisiz hale getirmek için uygulama vs. biliyor musunuz?

1575225219 sorumu yanlışlıkla konunun adında sormuşum kusura bakmayın :D
  8. EmirhanK.

Yardım Telefon şifrelemesini kaldırma

Merhaba arkadaşlar mi a1 cihazıma pixel experience rom kurdum (Android 9) bu romda sıkıntı yok ancak bunu pixel experience (Android 10) a yükselttiğimde cihaz açılırken bir şifre istiyor ve hangi şifreyi yazarsam yazayım kabul etmiyor biraz araştırma yaptım ve telefon şifrelemesini...
  9. EmirhanK.

Rom MIUI 11 Port Xiaomi Mi A1 için Çıktı

hocam eline sağlık anlatımın sayesinde başarı ile yükledim romu ama bir şey sormak istiyorum bu romdayken google camera yüklenebiliyor mu ?
  10. EmirhanK.

Rom [Android 10.0] Official Pixel Experience [OTA][Mİ A1] - 28.12.2019

maalesef hocam mi hesabımın şifresini de kabul etmiyor
  11. EmirhanK.

cihaz açılıyor google logosu geldikten yaklaşık 5-10 saniye sonra soruyor
  12. EmirhanK.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum kurulumdan önce wipe yapmama rağmen üstelik şifremi yazmama rağmen yanlış şifre diyor
  13. EmirhanK.

Recovery Mi A1 Bootloader Kilidi Açma ve Kalıcı Olarak TWRP Yükleme Rehberi

hocam telefonum Kasım 2019 güncellemesine sahip acaba bu rehberi kullanarak twrp yüklersen sıkıntı olur mu? Bir de telefonumu garantiye yollamak istersem bu twrp yi kaldırıp stock recovery yükleme imkanım var mı?
  14. EmirhanK.

Rehber Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi

iyi günler ben bu videodaki yöntem ile android 9 dan sürüm düşürmeden yüklemeye çalıştım ancak videoda 3:49 da magisk managerda direct install seçeneği var fakat bende sadece ilk iki seçenek çıkıyor yardımcı olabilir misiniz?
  15. EmirhanK.

Rehber Mi A1 Stock Rom'a Rootsuz Google Camera Yükleme Rehberi

Gördüm onu zaten gerekirse sürüm düşürme yapacağım ama bu yöntem daha kolay geldi o yüzden sordum :)
Üst Alt