Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Mi a2 cihazımı miui 11 yğklemek için 6x e çevirmiştim şu an hala 6x olarak duruyor ve şu an miui 12 yüklemek istiyorum romu 6x e göre indirsem uyum sağlar mı?
Arkadaşlar telefonumda Miui 10 rom yüklü bo romda kullanabileceğim bir gcam apk sı arıyorum bir kaç tane denedim hata verdi yada ön kamera yeşil tonlamalı çekiyor bildiğiniz varsa link atabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar cihazımda evolution x android 10 rom var ancak yüklediğim bütün google camera uygulamaları hata veriyor ya hiç açılmıyor ya da biraz kullanınca bir anda donuyor ve telefon yeniden başlıyor buna bir çözüm ya da uyumlu bir gcam apk sı biliyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar mi a1 cihazıma pixel experience rom kurdum (Android 9) bu romda sıkıntı yok ancak bunu pixel experience (Android 10) a yükselttiğimde cihaz açılırken bir şifre istiyor ve hangi şifreyi yazarsam yazayım kabul etmiyor biraz araştırma yaptım ve telefon şifrelemesini...
hocam telefonum Kasım 2019 güncellemesine sahip acaba bu rehberi kullanarak twrp yüklersen sıkıntı olur mu? Bir de telefonumu garantiye yollamak istersem bu twrp yi kaldırıp stock recovery yükleme imkanım var mı?
iyi günler ben bu videodaki yöntem ile android 9 dan sürüm düşürmeden yüklemeye çalıştım ancak videoda 3:49 da magisk managerda direct install seçeneği var fakat bende sadece ilk iki seçenek çıkıyor yardımcı olabilir misiniz?