Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Merhaba ben de mi 9 t kullanıyorum MUI11 güncelleme yükledim ama senin güncelleme ile benim güncelleme farklı neden farklı bir fikrin var mi
1573611811
Slm arkadaşlar mi 9 t kullanıyorum MUI11 güncelleme YÜKLÜ fabrika ayarlarını sıfırlasam yüklü olan mui 11 silinir mi zaten yüklediğime pişman oldum normal net kullanırken ve görüntülü aramada telefon ısınmaya başladı ve sarzi çok çabuk bitiyor bı önerisi olan var mı
1573584472
1573584535
Sarzi çok çabuk bitiyor ve telefonda ısınma görüntülü aramada pop up kamera açıldığında ekranda geçici mor bı leke oluyo oldu daha önce böyle bi sorun yoktu pişman oldum mui11 i yukledigime
Selam arkadaşlar ilk kez xiaomi telefon kullanıyorum telefonum un modeli mi 9 t yeni güncelleme yapmadan önce sarzi normal kullanımda 24 saatte bitiyordu yani gayet iyiydi sorun şu bu yeni güncellemeyle telefona sarz dayanmıyor bu konuda fikirleri olan arkadaşlar yorumlarınızı...