Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pixel Experience'in bu hafta çıkan Android 11 Plus versiyonunda stok kamera hariç uygulamalardan çekilen fotoğraflarda donma sorunu oluyor bunun bir çözümü varmıdır
Cihaz: Xiaomi MI 9
Cihazıma root atmak için twrp kuracaktım gerekli dosyaları indirdim en son twrp sitesine girip redmi note 8 pro yu seçtim ama karşıma 4 tane dosya çıktı bunlardan hangisini indireceğim?
Cihazım redmi note 8 pro Android sürümü 10
Merhaba arkadaşlar telefonumu miuimix e güncelledim ilk güncellemede sıfırlanmıştı telefonum şimdide bildirim geldi yeni versiyon geldi diye güncellesem sıfırlanırmı yada sıfırlanmaması için ne yapmam gerekiyor?
Cihaz: Mi 9
Cihazım mi 9 gcam sürümü 7.3.018 gece modunda böyle pembeleşiyor bazen mavi oluyor fotoğrafı çekince düzeliyor ama yinede biraz etkiliyor eskiden olmuyodu eski sürümleride indirdim ama yine aynı yokmu bunun bi hal çaresi
Telefonumu miui 11 e güncelledikten sonra telefonumu kapatıp açtığımda eski bildirimler yeniden geliyor şarj animasyonu yeniden geliyor düşük pil bildirimi yeniden geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
Arkadaşlar telefonum rootlu olduğu için fortnite oynayamıyorum uçaktan atladığım anda oyundan atıyor hile kullanmadığım halde magisk managerden fortnite'ı gizledim usb hata ayıklamayıda kapattım ama sorun devam ediyor yokmu bunun bi çözümü.
Olayı anlatıyorum play store dan bi uygulama indirdim ekran çözünürlüğü falan değiştiriyodu ben mal gibi bişiye tıkladım tekefonun ekranı böyle oldu lütfen yardım edin ekran kilidini bile açamıyorum
Merhaba arkadaşlar ben redmi note 7 kullanıcısıyım Instagram'da görüntülü arama yaptığımda kamerayı açma simgesine tıklıyorum ama kamera açılmıyor ınstagram'a da kamera izinlerini falan her şeyi verdim bu konu hakkında bilginiz var mı lütfen yardım edin
2 gün önce mi 9 telefonumu miui 11 e güncelledim şimdi ise açılıp kapanıyor arada açık kalıyor ama hiçbir uygulamaya girmiyor bunun bir hal çaresi yokmu.