emirhan okatan kullanıcısının son içeriği

1. emirhan okatan

Yardım Pixel Experience kamera sorunu

Pixel Experience'in bu hafta çıkan Android 11 Plus versiyonunda stok kamera hariç uygulamalardan çekilen fotoğraflarda donma sorunu oluyor bunun bir çözümü varmıdır Cihaz: Xiaomi MI 9
  2. emirhan okatan

Soru Redmi note 8 pro twrp

Cihazıma root atmak için twrp kuracaktım gerekli dosyaları indirdim en son twrp sitesine girip redmi note 8 pro yu seçtim ama karşıma 4 tane dosya çıktı bunlardan hangisini indireceğim? Cihazım redmi note 8 pro Android sürümü 10
  3. emirhan okatan

Soru Güncellesem telefon sıfırlanır mı?

Merhaba arkadaşlar telefonumu miuimix e güncelledim ilk güncellemede sıfırlanmıştı telefonum şimdide bildirim geldi yeni versiyon geldi diye güncellesem sıfırlanırmı yada sıfırlanmaması için ne yapmam gerekiyor? Cihaz: Mi 9
  4. emirhan okatan

Yardım WeChat bi türlü aktifleştiremedim

Arkadaşlar aranızda WeChat kullanan varsa benim hesabı bi onaylatabilir mi?
  5. emirhan okatan

Soru bu normal mi?

Cihazım mi 9 gcam sürümü 7.3.018 gece modunda böyle pembeleşiyor bazen mavi oluyor fotoğrafı çekince düzeliyor ama yinede biraz etkiliyor eskiden olmuyodu eski sürümleride indirdim ama yine aynı yokmu bunun bi hal çaresi
  6. emirhan okatan

Yardım Güncellemeden sonra bildirim hatası

Telefonumu miui 11 e güncelledikten sonra telefonumu kapatıp açtığımda eski bildirimler yeniden geliyor şarj animasyonu yeniden geliyor düşük pil bildirimi yeniden geliyor bunu nasıl düzeltebilirim
  7. emirhan okatan

Yardım Gcam gece modu sorunu

gcamın gece modu böyle gösteriyor fotoğrafıda etkiliyor bi türlü düzletemedim birden oldu yokmu bunun bi hal çaresi
  8. emirhan okatan

Yardım Bildirim sorunu

telefonuma gelen bazı bildirimler kaydırınca gitmiyor telefonu kapatıp açmam gerekiyor yokmu bunun bi hal çaresi
  9. emirhan okatan

Yardım İnstagram canlı yayın yankı sorunu

Başlıktanda anladıgınız gibi instagramda canlı yayında sesim yankılanıyor yokmu bunun bi çözümü
  10. emirhan okatan

Yardım Rootlu cihazda fortnite oynama sorunu

Arkadaşlar telefonum rootlu olduğu için fortnite oynayamıyorum uçaktan atladığım anda oyundan atıyor hile kullanmadığım halde magisk managerden fortnite'ı gizledim usb hata ayıklamayıda kapattım ama sorun devam ediyor yokmu bunun bi çözümü.
  11. emirhan okatan

Yardım Ekranı nasıl eski haline çevirebilirim?

Olayı anlatıyorum play store dan bi uygulama indirdim ekran çözünürlüğü falan değiştiriyodu ben mal gibi bişiye tıkladım tekefonun ekranı böyle oldu lütfen yardım edin ekran kilidini bile açamıyorum
  12. emirhan okatan

Yardım İnstagramda görüntülü aramada kamera açılmıyor

Merhaba arkadaşlar ben redmi note 7 kullanıcısıyım Instagram'da görüntülü arama yaptığımda kamerayı açma simgesine tıklıyorum ama kamera açılmıyor ınstagram'a da kamera izinlerini falan her şeyi verdim bu konu hakkında bilginiz var mı lütfen yardım edin
  13. emirhan okatan

MIUI 11 mi 9 miui 11 sorunu

2 gün önce mi 9 telefonumu miui 11 e güncelledim şimdi ise açılıp kapanıyor arada açık kalıyor ama hiçbir uygulamaya girmiyor bunun bir hal çaresi yokmu.
Üst Alt