Emirhan.alkn kullanıcısının son içeriği

1. Emirhan.alkn

Yardım Arkadaşlar telefonumda 3.kez ghost screen oluştu

Arkadaşalar telefonumda 3.kez ghost screen oluştu telefonun ekranı ghost screenden dolayı komple gidebilir mi kaç kere garantiye gönderdim hala aynı sürekli ghost screen oluşuyor telefonun değişimini isteyebilir miyim
  2. Emirhan.alkn

Yardım Telefonu servise yolladım fakat kilit ekranı ve mi bul özelliğini kapatmayı unuttum

Arkadaşlar telefonu ghost screen sorunundan dolayı servise yoladım ama kilit ekranı ve mi bul özelliğini kapatmayı unuttum lütfen yardım edin telefonu tamir etmeden geri yollarlar mı
  3. Emirhan.alkn

Soru Arkadaşlar eba da internet kesiliyor

Eba da canlı derste iken internetim 1 2 kere bağlantı kopuyor sizde de oluyor mu eba da mı problem var yoksa telefonda mı
  4. Emirhan.alkn

Soru Arkadaşlar bildirim çubuğu nasıl komple kapatılır

Arkadaşlar ınstegrama vs girince üstte Bildirim çubuğu var bunu nasıl kapatabilirim
  5. Emirhan.alkn

Yardım Cihazımda ghost screen var

Telefonu teknik servise yollamıştım ekranı değişsin diye değişip geldi ve beyaz ekranlarda durunca ghost screen oluşuyor ama sadece beyaz yerlerde oluşuyor ve nerdeyse ekranın tamamında servisten gelen telefon 2 gün sonra nasıl böyle olabilir belki de ilk geldiği zaman vardı ben şimdi farkettim...
  6. Emirhan.alkn

Soru Arkadaşlar ghost screen cihaza zarar verir mi

Arkadaşlar ghost screen telefonu bozabilir mi ve ekranı komple öldürebilir mi yani ghost screen cihazı kullanılmayacak hale sokabilir mi
  7. Emirhan.alkn

Soru Arkadaşlar telefonumu ekran değişimi için garantiye yollayacağım

Arkadaşlar telefonumun ghost screen sorunu olduğu için ekranın değişimi için evofone yollayacağım acaba herhangi bir ücret talep ederler mi yaptıran oldu ise ücret talep ettiler mi?
  8. Emirhan.alkn

Soru Ghost screen

Arkadaşlar benim telefonumda ghost screen sorunu mevcut cod mobil girdikten sonra köşede cod mobile yazıyor ve zamanla yok oluyor sizce bu ghost screen hatasını garantiye yollarsam herhangi bir ücret talep edebilirler mi garanti evofone bu arada ve bildiğim kadarıyla lcd ekranı değişiyor lcd...
  9. Emirhan.alkn

Soru Arkadaşlar sizce telefonum yamuk mu

Xiaomi redmi note 8 cihazım var ve bana biraz yamuk gibi geldi ekranı yüzüstü koyunca tıkır tıkır sallanıyor acaba telefon mu böyle yoksa telefonum yamuldu mu yardımcı olabilir misiniz Sizde de böylemi?
Üst Alt