Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
K40 gaming telefonum var bir kaç rom da denedim fakat bu sanal Ram arttıtrmayı 8GB yi seçtiğimde telefon pubg de aşırı derece de drop ve FPS düşüşleri oluyor ama 5GB veya altında kullanırsam sabit FPS alıyorum. Sebebi sizce nedir?
Redmi K40 Gaming telefonumda MIUI.eu sürümü var sıfırlamak istiyorum eu rom kalsın ama nasıl yaparım ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlasam birşey olur mu?
Arkadaşlar k40 GE için rom arıyorum. Çin romu var ama bildiğiniz gibi bildirim problemi var. Bu sayfa da gördüm. Pil ve performans uygulamasını silerek veya devre dışı bırakarak çözenler vardı. Deneyip çözen varsa söyleyebilir mi her hangi bir çin romu olabilir?
Merhaba bende yurtdışı Xiaomi var IMEI kayıtsız çift sim diye bir 8 ay daha kullanırım dedim bu yılbaşında resetleniyor ya kara liste bunun için yapmam gereken birşey varmı kendisi olur mu sim kartı çıkarmak gibi şeyler
Redmi K40 Gaming aosp rom mevcut mu bilen var mı bide bir sorum daha var bu telefon miui14.5.3 sürümü ile çıktı şuan MIUI 14.0.4 var hangisi daha performanslı olur
Merhaba arkadaşlar telefonum Redmi K40 GE telefonum var. Bildiğim kadarıyla hemen alttaki mikrofon bozuk gürültü engelleyici olması lazım onu root ile komple devre dışı bırakma şansım var mı?
Sadece aramalarda sesim gitmiyor düzgün başka uygulamalarda sorunsuz yardımcı olur musunuz?