emirerklig12 kullanıcısının son içeriği

1. emirerklig12

Soru S22

S22 telefonum var accubattery uygulamasında anlık tüketim genelde bu civar ama bazen 1600-2000 arası geziyor bu normal mi?
  2. emirerklig12

Yardım Sanal Ram

K40 gaming telefonum var bir kaç rom da denedim fakat bu sanal Ram arttıtrmayı 8GB yi seçtiğimde telefon pubg de aşırı derece de drop ve FPS düşüşleri oluyor ama 5GB veya altında kullanırsam sabit FPS alıyorum. Sebebi sizce nedir?
  3. emirerklig12

Soru Eu rom sıfırlama

Redmi K40 Gaming telefonumda MIUI.eu sürümü var sıfırlamak istiyorum eu rom kalsın ama nasıl yaparım ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlasam birşey olur mu?
  4. emirerklig12

Soru K40 Gaming telefondan S22ye geçmeye değer mi?

Merhaba k40 Gaming den S22 ye geçsem değer mi memnun olur muyum ağırlık kamera ve oyun günde yarım saat fln
  5. emirerklig12

Yardım Pil ve performans uygulamasını silsem ne olur?

Pil ve performans uygulamasını silsem ne gibi faydası olur bazen oyun oynarken sanki ondan kaynaklı bir FPS düşüşü oluyor. Cevap verirseniz sevinirim
  6. emirerklig12

Yardım MIUI çin romu

Arkadaşlar k40 GE için rom arıyorum. Çin romu var ama bildiğiniz gibi bildirim problemi var. Bu sayfa da gördüm. Pil ve performans uygulamasını silerek veya devre dışı bırakarak çözenler vardı. Deneyip çözen varsa söyleyebilir mi her hangi bir çin romu olabilir?
  7. emirerklig12

Yardım IMEI resetleme

Merhaba bende yurtdışı Xiaomi var IMEI kayıtsız çift sim diye bir 8 ay daha kullanırım dedim bu yılbaşında resetleniyor ya kara liste bunun için yapmam gereken birşey varmı kendisi olur mu sim kartı çıkarmak gibi şeyler
  8. emirerklig12

Rom Redmi K40 Gaming

Redmi K40 Gaming aosp rom mevcut mu bilen var mı bide bir sorum daha var bu telefon miui14.5.3 sürümü ile çıktı şuan MIUI 14.0.4 var hangisi daha performanslı olur
  9. emirerklig12

Yardım Mikrofon devre dışı bırakma

Merhaba arkadaşlar telefonum Redmi K40 GE telefonum var. Bildiğim kadarıyla hemen alttaki mikrofon bozuk gürültü engelleyici olması lazım onu root ile komple devre dışı bırakma şansım var mı? Sadece aramalarda sesim gitmiyor düzgün başka uygulamalarda sorunsuz yardımcı olur musunuz?
  10. emirerklig12

Yardım Bu site güvenilir mi?

https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-type-c-35mm-donusturucu Bu ürün lazımda site güvenilir mi burası ile bağlantısı var mı?
  11. emirerklig12

Yardım Redmi K40 GAMİNG çin romu

Redmi K40 GAMİNG romunda WhatsApp mesajları uygulamayı açmadan ya gelmiyor yada geç geliyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  12. emirerklig12

Soru Konum doğruluğu

Redmi K40 GE telefonum da konum yanluş gösterebiliyor Google haritalardan doğrulama yapmak istediğimde olmuyor
  13. emirerklig12

Soru Root

Redmi K40 GE çin romu yüklü içinde root atabilir miyim ve root nasıl atılır?
  14. emirerklig12

Soru Şarj hızlı gidiyor

Xiaomi Redmi K40 GE telefonumun şarjı hızlı bitiyor ne yapmalıyım
Üst Alt