emiramarick kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Instagram hesapdan atıyor

Instagram 2 gündur şifre değiştirildi diye hesapdan atıyor ama şifre değişmiyor şifreyi sonradan değiştirdim bugün yine oldu korkuyorum
  2. E

Yardım Aşırı ısınma sorunu

Merhaba iyi günler ben poco X3 gt cihazını 2022 temmuzdan beri kullanıyorum rom attım bu sene başında yazın bile bu kadar hızlı ısınmazken hava durumu düştüğü halde telefonum son 2-3 gündür aşırı ısınıyor depolamadan kaynaklıdır diyerek yer açtım çözülmedi 2-3 uygulama arka planda kaldığında...
  3. E

Rom Poco X3 miui GT 12.0.9 Rom A10

Hocam tekrardan kurun olmazsa başka sürümleri deneyin
  4. E

Yardım Ekran yenileme problemim hak

Yazılımsal bir hata olabilir yazılım atıp tekrar denerseniz sorunun çözüleceğini sanıyorum (görünen durum öyle donanımsal bir şey de olabilir net bir şey diyemem)
  5. E

Soru twrp kurmaya çalışıyorum

arkadaşlar bir siteden kendi cihazıma uygun twrp kurmaya çalışıyordum indirip dahili depolamaya atın yazıyor o ne anlama geliyor bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayın
  6. E

Soru BT kulaklık önerisi

youtube enes özen kanalına bakmanızı öneririm 1400 fiyat bandında en iyi jbl 230 var ben 2 3 güne onu alacağım
  7. E

Yardım Ekran yenileme problemim hak

hocam aynı dediğiniz şey bendede oldu kendim 60 hz de kullanıyorum 120hz e almıştım ve ekranda hz göstergesini açmıştım netflixe girince 60 hz e düşüyordu cıkınca 120hz bu kullandığınız uygulamadan kaynaklı
  8. E

Soru Romlar hakkında

şarja takınca 67 watt kullanılıyor her sürümünde sabit 67 dir hocam (eskisine göre daha hızlı şarj olmaya başladı 10-15 dk daha erken bitiyor)
  9. E

hocam buraya ben aklıma geldikçe giriyorum mesajlara 1 gün 1.5 gün sonra bakarım yoksa
  10. E

Soru Pil durumu hakkında

baştaki 13 sondaki 12.5 ise 12.5 daha iyi hocam zaten her türlü önceki sürümler daha iyi oluyor her güncellemede sistem daha fazla çalışıyor
  11. E

Soru Romlar hakkında

pardon hocam görmemişim 67 watt diyor mu dan kastınız nedir ben görmedim öyle bir yazı gördüysemde önemsemedim herhalde
  12. E

Soru Pil durumu hakkında

hocam android sistemi ne oluyor bilmiyorum ama 32 saat etkinleştirme süresi ve mobil veriyle 7 saat kullanım için gayet iyi bir performans vermiş öncekine göre
  13. E

hocam bende yaklaşık 4 ay rom atmaktan korktum sonra korkumu yenip attım eğer isterseniz size yardımcı olabilirim özelden instagramınızı atın
  14. E

Araçlar [Magisk Mod]Google Fotoğraflar'a sınırsız fotoğraf yükleyin.

hocam olmadı bende herhalde sürümden kaynaklı miui 12.5 e uygun varsa atabilir misiniz?
  15. E

Soru Romlar hakkında

Download V12.5.8.0.RKPMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro China/POCO X3 GT - Global Stable in MiFirm oyun konusunda az ram kullandığından ve telefonu ısıtmadığından dolayı iyi bir performan vereceğini düşünüyorum 1677420089 hocam 13 ün her türlü sürümünde ben sıkıntı çektim telefon durduğu yerde...
Üst Alt