Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi günler ben poco X3 gt cihazını 2022 temmuzdan beri kullanıyorum rom attım bu sene başında yazın bile bu kadar hızlı ısınmazken hava durumu düştüğü halde telefonum son 2-3 gündür aşırı ısınıyor depolamadan kaynaklıdır diyerek yer açtım çözülmedi 2-3 uygulama arka planda kaldığında...
Yazılımsal bir hata olabilir yazılım atıp tekrar denerseniz sorunun çözüleceğini sanıyorum (görünen durum öyle donanımsal bir şey de olabilir net bir şey diyemem)
arkadaşlar bir siteden kendi cihazıma uygun twrp kurmaya çalışıyordum indirip dahili depolamaya atın yazıyor o ne anlama geliyor bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayın
hocam aynı dediğiniz şey bendede oldu kendim 60 hz de kullanıyorum 120hz e almıştım ve ekranda hz göstergesini açmıştım netflixe girince 60 hz e düşüyordu cıkınca 120hz bu kullandığınız uygulamadan kaynaklı
hocam android sistemi ne oluyor bilmiyorum ama 32 saat etkinleştirme süresi ve mobil veriyle 7 saat kullanım için gayet iyi bir performans vermiş öncekine göre
Download V12.5.8.0.RKPMIXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro China/POCO X3 GT - Global Stable in MiFirm oyun konusunda az ram kullandığından ve telefonu ısıtmadığından dolayı iyi bir performan vereceğini düşünüyorum
1677420089
hocam 13 ün her türlü sürümünde ben sıkıntı çektim telefon durduğu yerde...