emiramarick kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Instagram hesapdan atıyor

Instagram 2 gündur şifre değiştirildi diye hesapdan atıyor ama şifre değişmiyor şifreyi sonradan değiştirdim bugün yine oldu korkuyorum
  2. E

Yardım Aşırı ısınma sorunu

Merhaba iyi günler ben poco X3 gt cihazını 2022 temmuzdan beri kullanıyorum rom attım bu sene başında yazın bile bu kadar hızlı ısınmazken hava durumu düştüğü halde telefonum son 2-3 gündür aşırı ısınıyor depolamadan kaynaklıdır diyerek yer açtım çözülmedi 2-3 uygulama arka planda kaldığında...
  3. E

Soru twrp kurmaya çalışıyorum

arkadaşlar bir siteden kendi cihazıma uygun twrp kurmaya çalışıyordum indirip dahili depolamaya atın yazıyor o ne anlama geliyor bilgisizliğimden dolayı kusura bakmayın
  4. E

Soru Romlar hakkında

Arkadaşlar yakın zamanda telefonuma rom attım ve batarya performansından bayağı memnunum fakat forumda 15 16 saat ekran süresi alan bile arkadaşlar olduğunu gördüm ben şuan global miui 12.5.8 sürümünü kullanıyorum orjinal siteden indirdim cihazim poco x3 gt daha fazla ekran süresi alabileceğim...
  5. E

Yardım rom attım böyle hata verdi

bir süre böyle kaldıktan sonra telefon açıldı ve eski sürüme geçmiştim fakat böyle bi hata aldım nedir bu?
  6. E

Yardım Pil sağlığım öldü telefon 5 aylık

Telefonum poco X3 gt yaklaşık 5. aydır kullanmaktaydim telefonu şarjda kullanan birisi de değildim fakat son 1 haftadır pil sağlığı günden güne düşüyordu bataryası övülen bu telefondan 3 saat bile ekran süresi almamaya başladım kullanmadığım halde şarj gidiyor ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı...
  7. E

Soru Foruma ne oldu?

Fake hesaplardan saldırı olmuş
  8. E

Soru Rom Yüklemek ile İlgili Sorular

bu ekonomi şartlarında poco X3 gt gibi cihaz aldık verdiği ekran süresine bak cidden yazık formda rom atmak için yardım istiyorum moderatörler 1 gün veya 2 gün önce açtığım konuya cevap yazmamı bekliyor konuda zaten en son mesajı ben atmışım barim sorularıma cevap verin o kadar para verip sonra...
  9. E

Yardım Lütfen yardım

Şarjım 35 4.5 saat ekran süresi almışım cidden yazık yarım saat öncesine kadar Bluetooth da açık değildi, lütfen bana telefonu brick ettirmeden rom atmayi öğretiniz, gelişmiş seçenekler vs bütün ayarlardan güncellemeleri kapatsamda güncelleniyor telefon kendini, 2 haftadır bekletiyordum muiu...
  10. E

Yardım Kendi kendine güncelleme

Arkadaşlar kendi kendine güncelliyor umarım yeni güncellemede sorun çıkmaz eğer sorun çıkarsa garantiye yollayacağım her türlü güncellemeyi kapattığım halde durduramiyorum şuan.
  11. E

Yardım Galeriye geç düşüyor

Arkadaşlar telefonumda Instagram,Twitter,Tiktok gibi uygulamalardan indirdiğim fotoğraf ve videolar sürekli olarak geç düşüyor üstte bildirim olarak <video ismi> indirildi oluyor internette sıkıntı yok ne yapmam gerekir
  12. E

Yardım Googleda donuyor

Arkadaşlar googleden video izlerken sürekli video, videonun 1. Saniyesinde takılı kalıyor kaçak siteden dizi izliyorum Netflix yazısında kalıyor her sitede böyle videoyu ortaya alıyorum 10 sn ileri atıyorum alttaki dk ilerliyor fakat ekran ilerlemiyor ne yapmam gerekir aşırı rahatsızım
  13. E

Yardım Aşırı yavaş sarj

Arkadaşlar cihazımı 40 dk önce şarja koydum koyduğumda şarjım 7 ydi sonrasında duşa girdim geldiğimde şarj 62 cihazım 67w destekliyor kutudan çıkan adaptör ile şarj ediyorum miui 13 kullanıyorum ek olarak şarj ederken çok ısınıyor şarjda oynamıyorum desteklerinizi bekliyorum
  14. E

Soru Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem maximum 500 600 e kadar çıkabilir bass veya sesin yüksek çıkması önemli değil önerilerinizi bekliyorum
  15. E

Soru Miui 13.0.3 güncellemeli miyim

Arkadaşlar telefonum 12.5.4 den 13.0.2 ye geçince daha fazla ısınma ve şarj konusunda sıkıntı çekmiştim 13.0.3 konusundaki düşünceleriniz nelerdir?
Üst Alt