Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar wifi açıkken kendi kendine bağlı gözüküp işlem yapmıyor 2 dakika ve sonra tekrar kendi kendine bağlanıyor. Sorun hakkinda bilgisi olan aydinlatabilir mi
Kusura bakmayin yeni uye oldugum icin bilmiyordum. Ekran görüntüsü dediğiniz şu mu oluyor? Valla telefon hakkinda fazla bilgili degilim öneri üzerine aldım 2 gün önce. Birde arkadaki parmak izi okuyucuya dokundugunda ekran yaniyo tekrar dokundugumuzda kapanmiyo acaba boyle birsey soz konusu...
Merhabalar redmi note 7 dun itibariyle elime ulasti fakat gordugum kadariyla sarj cabuk eriyor bunun nedeni nedir acaba boyle devam edecekse birkac gun icinde iadesini isteyecegim. Sarj konusunda guzel diyorlardi ama pek bir arti yonunu goremedim. Telefon super fakat sadece batarya konusunda...
Merhabalar global redmi note 7 kullaniyorim bende daha dun aldim cihazi fakat sarj resmen yiyor telefon. Boyle olacaksa zaten kullanmanın bir anlamı yok. Arka plan uygulamalari kapalı 3 dakkada yuzde 1 sarj gidiyor yani o zaman ne anladım ben bu işten. Saglam bilgisi olan varsa aydınlatirsa...