emir_exeee kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 9SE Mi Account Hatası

1653673656 Nasıl cözülür peki?
  2. E

Yardım Mi 9SE Mi Account Hatası

Öncelikle herkese merhabalar. Yakın zamanda almış olduğum Mi 9SE(Yurtdışı Kayıtlı) telefonumda Mi Hesabıma giriş yapmak istediğimde "Cihaz güvenlik bilgileri kontrol edilemedi" hatası vermekte. Bu neden olur çözümü nedir, bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevinirim.
  3. E

Yardım Xiaomi Mi 9 Geniş Açı Video Detayları Konusunda Yardım

Çok teşekkür ederim hocam, cok yardimci oldunuz sağolun...
  4. E

Yardım Xiaomi Mi 9 Geniş Açı Video Detayları Konusunda Yardım

Öncelikle herkese merhabalar, yakın zamanda Mi 9 cihaz almayı düşünüyorum. Ancak çok merak ettiğim bir konu var kullanan yada bilen arkadaşlardan rica ediyorum. Video modunda geniş açıya aldığımız zaman maksimum hangi çözünürlükte videolar çekebiliyoruz. Normal açı değil sormak istediğim geniş...
  5. E

Yardım Redmi Note 10S Format sonrası IMEI silinmesi

Herkese merhaba selamlar, bir sorunum var. Redmi Note 10S 6/64Gb Yurtdışı cihazıma format atmak istedim. Resimleri yedekledim ve format attım ancak cihaz açıldığında şebeke yoktu ve IMEI'nin silinmiş olduğunu gördüm. Ayrıca Mı kilidi de kilitlendi. Sanırım yeniden IMEI atılması gerekiyor...
  6. E

Yardım Xiaomi Redmi Note 9S ses ve 2G sorunu

Çok teşekkürler hocam bilen bir yere yaptıracağım.
  7. E

Satış Tertemiz Nokta Hatasız Redmi Note 9S İntersteller Grey

Cihazım çok temizdir hiçbir kusuru sorunu yoktur. Kayıt işlemi yapılmıştır ve Global cihazdır. Tüm güncellemeleri sorunsuz almaktadır. 4/64 GB olan modeldir. 12.5.1 güncellemesini almıştır. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 olur nokta hata yoktur.
  8. E

Yardım Xiaomi Redmi Note 9S ses ve 2G sorunu

Herkese merhaba öncelikle bir süredir olan ve çözümünğ bir türlü bulamadığım bir sorun ile karşı karşıyayım. Cihazıma imei kayıt işlemi yapıldıktan sonra ahizede karşı taraf sesini yükselttiği zaman biraz bağırınca ses kesiliyor ve ayrıca cihaz sadece 2g'de çalışıyor 4.5g veya 3g geçmiyor ve...
Üst Alt