Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuma bugün miu 12 güncellemesi geldi ama yapsam mı karar veremedim çünkü yapan kişilerdi şarjın fazla gitmesi ekranda takılmalar FPS düşüklüğü filan hatalar okudum bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkürler .
1605111309
Bu arada telefonum IMEI kayıtı yok yaptırmadım yeni aldığım süresinin...
Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global cihaz almaya karar verdim daha hesaplı olduğu için birçok satıcı var hepsi genelde 1 ay içinde telefonda sıkıntı çıkarsa değişimde bulunuyolar.Önerebileceğiniz ilgilenen güvenilir bir satıcı var mı?
Şimdiden Teşekürler
şöyle diyim malın değerini bilen biriyim çok pinpirik temiz bakarım evden çıkmayan biriyim genelde video izlemeyi günde 2-3 saat oyun oynamayı seven biriyim şarj iyi gitmesi işime gelir arasında 720 mah fark var 2 cihaz arasında
kamera çok önemli değil şimdi bütün telefonlar benzer çekiyor...
Garantisiz Xiaomi Redmi Note 9 Pro almak istiyorum ve ya (Garantili Realme 6) ama daha önceki telefonumu Hepsiburadan İthalatçı Garantili almama rağmen ( J7 prime) android 6 kaldıydı hiç güncelleme gelmediydi Tanıdığım kişi Note 9 pro kullanıyor 12 güncellemesi geldi mi diye sorduğumda gelmedi...