emir5555 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi Note 10 Pro imei repair sonrası şebeke yok

Merhaba, cihaza imei repair işlemi yaptıktan sonra şebeke alamıyorum. Orijinal qcn döndüm, uyumlu modem dosyası yükledim fakat hala sorun devam ediyor. Şuan repair yapılmış bir şekilde eng romda beklemede cihaz şebeke yok. Ne yapılabilir?
  2. E

Yardım Xiaomi redmi 10 2022 instagram reels kasma sorunu

Estağfurullah hocam ne demek, olur mu öyle şey :). İnce düşüncenize teşekkürler..
  3. E

Başka alternatif çözüm olmadığı için söyledim hocam :)
  4. E

Cihazı 90hz moduna alırsanız daha iyi görüntü sağlayacaktır.
  5. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) nvdata corrupted

Yükledim hocam. Nvdata hatasına düştük tekrardan.
  6. E

Dostlar selam, bir kaç haftadır bu sorun ile alakalı başınızı şişirdiğimin farkındayım, affınıza sığınıyorum :). DFT Pro aracılığıyla cihaza stok nvdata, nvram dosyalarını yükleyip imei atarak cihazı kurtarmayı başarmıştım. Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı cihaz boot yükleme ekranında...
  7. E

Yardım Redmi 9A Kapandı, Açılmıyor

Özel mesaja bakabilirseniz iyi olur hocam..
  8. E

Yardım Redmi 9A Kapandı, Açılmıyor

Cihaz brick olmuş. Hangi işlemleri uyguladınız cihaza? Daha detaylı anlatabilirseniz yardımcı olabilirim.
  9. E

Yardım Repair yapılan cihaz sim okumuyor

Modem dosyasını yeniden flashlamanızı öneririm.
  10. E

Hocam selamlar tekrardan. Ne yaptıysam flashlayamadım dosyayı. Sp flash tool üzerinden deniyorum fakat nafile. Cihaz şuan brom modda.
  11. E

Hocam parola yanlış diyor ama?
  12. E

tamamdır hocam deniyorum şimdi teşekkür ediyorum ilginize.
  13. E

Telefon açılmıyor hocam yalnız recoverye atıp duruyor. Eng rom yüklediğim zaman böyle bir sorun ile karşılaşır mıyım? Cehaletimi bağışlayın :))
  14. E

Elimde uygun dosyalar var. Fakat adb üzerinden ne flashlayabiliyorum ne de silebiliyorum. Bu bölümü silmeye izin yok diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mıdır?
  15. E

Selamlar, Miui12.5'ten Miui13 stabil romuna geçmek istemiştim fakat hem yedek almadım, hem de çok fazla yanlış hamle yaptım. Cihaz bootloopa girdi. 2. kez yeniden başladığında recovery menüsü açılıyor ve alt kısımda nvdata corrupted hatası veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Chimera sanıyorum ki...
Üst Alt