emir5555 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Redmi Note 10 Pro imei repair sonrası şebeke yok

Merhaba, cihaza imei repair işlemi yaptıktan sonra şebeke alamıyorum. Orijinal qcn döndüm, uyumlu modem dosyası yükledim fakat hala sorun devam ediyor. Şuan repair yapılmış bir şekilde eng romda beklemede cihaz şebeke yok. Ne yapılabilir?
  2. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) nvdata corrupted

Dostlar selam, bir kaç haftadır bu sorun ile alakalı başınızı şişirdiğimin farkındayım, affınıza sığınıyorum :). DFT Pro aracılığıyla cihaza stok nvdata, nvram dosyalarını yükleyip imei atarak cihazı kurtarmayı başarmıştım. Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı cihaz boot yükleme ekranında...
  3. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) nvdata corrupted

Selamlar, Miui12.5'ten Miui13 stabil romuna geçmek istemiştim fakat hem yedek almadım, hem de çok fazla yanlış hamle yaptım. Cihaz bootloopa girdi. 2. kez yeniden başladığında recovery menüsü açılıyor ve alt kısımda nvdata corrupted hatası veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Chimera sanıyorum ki...
  4. E

Yardım Redmi 10 2022 (selene) brick sorunu

Herkese selamlar. Yakın zamanda cihazımı TR romdan global roma geçirmeye çalıştım. Yaptığım yanlış hamleler sonucunda cihaz brick oldu ve ne yaptıysam çözemedim. Mi flash ile flashlamayı denediğim zaman flashlamıyordu. Herhangi bir hata mesajı yok, tamamlandı diyor sadece. EDL moduna alıp SP...
  5. E

Soru Mi 8 Miui 12 güncelleme sorunu

Telefonumu MIUI 12 20.4.30 sürümüne yükselttim fakat şu anda güncellemeleri yükleyemiyorum. Denetle diyip güncellemeyi indir dediğimde %99 da hata verip başa dönüyor. Güncelleme paketi ile güncelleme denediğimde ise yeniden başlatılıp yüklenmiyor. Başka nasıl güncelleyebilirim ?
  6. E

Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Ben ve bir arkadaşımı daha eklerseniz sevinirim.
  7. E

Rom Mi 8 - MIUI 10 v9.6.13 Global Beta Rom

TWRP üzerinden nasıl yükleyebilirim. Telefon brick oldu içindekileri silmeden yüklemem mümkün mü ?
Üst Alt