Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, cihaza imei repair işlemi yaptıktan sonra şebeke alamıyorum. Orijinal qcn döndüm, uyumlu modem dosyası yükledim fakat hala sorun devam ediyor. Şuan repair yapılmış bir şekilde eng romda beklemede cihaz şebeke yok. Ne yapılabilir?
Dostlar selam, bir kaç haftadır bu sorun ile alakalı başınızı şişirdiğimin farkındayım, affınıza sığınıyorum :). DFT Pro aracılığıyla cihaza stok nvdata, nvram dosyalarını yükleyip imei atarak cihazı kurtarmayı başarmıştım. Bugün anlamadığım bir sebepten dolayı cihaz boot yükleme ekranında...
Elimde uygun dosyalar var. Fakat adb üzerinden ne flashlayabiliyorum ne de silebiliyorum. Bu bölümü silmeye izin yok diyor. Bu konu hakkında bilginiz var mıdır?
Selamlar,
Miui12.5'ten Miui13 stabil romuna geçmek istemiştim fakat hem yedek almadım, hem de çok fazla yanlış hamle yaptım.
Cihaz bootloopa girdi. 2. kez yeniden başladığında recovery menüsü açılıyor ve alt kısımda nvdata corrupted hatası veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Chimera sanıyorum ki...