Emir456 kullanıcısının son içeriği

1. E

Takas TAKASLI iPhone 8

İphone 8 yurtdışı kayıtlı telefonum var xiaomi cihazla takas etmek istiyorum telefon temiz çiziksiz açılmamış pil 86 şuan Kırklarelindeyim isteyen gelir bakar uzakta olan varsa kargo ile anlaşırsak yaparız
  2. E

Soru İmei

Merhaba öncelikle herkese poco x3 prodan şuan iphone 8 ile devam etmekteyim 5 aydır ama tekrardan xiaomiye geçmek istedim x3 telefonumu ise imei nedeniyle satmak zorunda kaldım şuan çok kararsızım yurtiçi telefon fiyatları almış başını götürüyor aklımda poco f3 var yurtdışı ama şöyle bir sorun...
  3. E

Soru Poco X3 pro

Merhabalar 2 gün önce poco X3 pro aldım aldığım kişide imeil repair işlemi yapılmıyor falan dedi şimdi ne olacak IMEI işlemi biri detaylı anlatabilir mi?
  4. E

ALACAKLAR VEYA DÜŞÜNENLER

öncelikle merhaba değerli forum üyeleri bugün poco x3 nfc ile olan bazı değerlendirmelerimi size sunacağım. şimdi aldığıma pişman oldum nedenmi: 1: Performans 2:kamera 3:yazılımsal problemler şimdi baktığımızda tamam yazılımsal problem güncelleme aldıkça çözülür ama kvklı telefon ise rom vb...
  5. E

Çözüldü IMEI Repair

Merhaba öncelikle cihazın kendi IMEI numarası repair işlemi yaparsak bir sorun olurmu kapanma vs gibi yardımlarınızı bekliyorum.
  6. E

Yardım Mi Flash Unlock Beyaz ekran da kalıyor

Forumdan ve internetten birçok yerden 3-4 tane programı denedim ama aynı böyle beyaz ekranda kalıyor.
  7. E

Çözüldü Mi Flash Unlock

Telefonun Bl kilidini açacağım ama bulduğum mi Flash Unlock programı Beyaz ekranda kalıyor nedeni nedir programlami alakalı ?
  8. E

Yardım Poco x3 NFC Pubg Mobilde kasıyor

Telefonu 3 gün önce aldım Pubg Mobilde kasıyor Note 9 Pro Kasmıyordu ama bunda rahatsız edecek bir kasma var 90 FPS config ile bile gameturboda 60 FPS veriyor.(Şuan 60 FPS) Telefon Global Orijinal rom Güncel Hard Reset te Attım
  9. E

Yardım Yeni kontrol merkezi

Formattan sonra redmi note 8 kontrol merkezi saydam iken böyle oldu çözümü nedir ?
  10. E

Tavsiye Telefon Tavsiyesi

Herkesin ilk önce yeni yılı kutlu olsun. Telefon değiştireceğim takıntım var sürekli değiştiririm telefonları neyse uzun lafın kısası şuan redmi note 9 pro kullanıyorum geçebileceğim muhtemel telefonlar...
  11. E

Yardım Redmi note 9 pro depolama

Telefonu sıfırladım ve şaşırdım cidden bu kadar mı kullanıyor sistem
  12. E

Yardım Redmi note 9 pro depolama

Telefonu sıfırladım gerçekten sistem bu kadar yermi kaplıyor
  13. E

Çözüldü Redmi note 8 işletim sistemi silindi

Recovery rom atarken sürekli twrpye atıyordu bende format atayım derken herşeyi sildim yardımlarınızı bekliyorum
  14. E

Yardım Redmi note 8 MIUI 12

Redmi note 8 için MIUI 12.0.2 güncellemesini nerden bulabilirim olan veya bulabilen biri varsa atabilirmi şimdiden teşekkürler
  15. E

Yardım Redmi Note 9 MIUI 12

Telefonu aldığımda magisk ve tvrp vardı magiski sildim format çektim bugün 12 güncellemesi geldi yüklendiğinde yeniden başlattığımda twrp açılıyor twrpden çıktığımda güncellenmemiş halde telefon açılıyor çözümü nedir ?
Üst Alt