Emir456 kullanıcısının son içeriği

1. E

Takas TAKASLI iPhone 8

Hocam fazla belirtmedim ama cihaz 2019 öncesi pasaport kayıtlı yani tek hat değil kapanma durumu yok pasaportta zaten 1636848873 Oyun oynıyan birisiyim ve şuan üniversite öğrencisiyim android lazım pdfler falan için benim için donanımı daha önemli cpu + gpu
  2. E

Soru İmei

Pahalı 😀
  3. E

Satış Poco F3 8/256 Beyaz Takaslı

İphone 8 takas?
  4. E

Takas TAKASLI iPhone 8

Ürün fotoğrafları
  5. E

Soru İmei

İphone 8
  6. E

Takas TAKASLI iPhone 8

İphone 8 yurtdışı kayıtlı telefonum var xiaomi cihazla takas etmek istiyorum telefon temiz çiziksiz açılmamış pil 86 şuan Kırklarelindeyim isteyen gelir bakar uzakta olan varsa kargo ile anlaşırsak yaparız
  7. E

Soru İmei

Ben doğu tarafındayım 2300 tlye 256 GB modeli aldım 8 ile başa baş takas ettim 🙃
  8. E

Soru İmei

Merhaba öncelikle herkese poco x3 prodan şuan iphone 8 ile devam etmekteyim 5 aydır ama tekrardan xiaomiye geçmek istedim x3 telefonumu ise imei nedeniyle satmak zorunda kaldım şuan çok kararsızım yurtiçi telefon fiyatları almış başını götürüyor aklımda poco f3 var yurtdışı ama şöyle bir sorun...
  9. E

Soru Poco X3 pro

Merhabalar 2 gün önce poco X3 pro aldım aldığım kişide imeil repair işlemi yapılmıyor falan dedi şimdi ne olacak IMEI işlemi biri detaylı anlatabilir mi?
  10. E

Soru Poco X3 şarj olurken isinma

Sıvı temas veya romla alakalı
  11. E

Yardım Xiaomi mi 11 Android 11 Dosya erişimi

Zarchiver programını kur
  12. E

ALACAKLAR VEYA DÜŞÜNENLER

öncelikle merhaba değerli forum üyeleri bugün poco x3 nfc ile olan bazı değerlendirmelerimi size sunacağım. şimdi aldığıma pişman oldum nedenmi: 1: Performans 2:kamera 3:yazılımsal problemler şimdi baktığımızda tamam yazılımsal problem güncelleme aldıkça çözülür ama kvklı telefon ise rom vb...
  13. E

Yardım Xiaomi mi 11 Android 11 Dosya erişimi

şuan pcdeyim bana hatırlatırsan birazdan sana 90 config'i atarım denersin
  14. E

Sohbet Redmi Note 9s ile ilgili soru

kardeşim :) zaten günlük kullanımdada basıyoruz ama fazla bastırma güç kullanmanmazsan tabi zararı olmaz
  15. E

Soru Redmi note 10 pro pubg 90 fps destekler mi

Mi serisi her zaman önceliğiniz olmalı
Üst Alt