Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam fazla belirtmedim ama cihaz 2019 öncesi pasaport kayıtlı yani tek hat değil kapanma durumu yok pasaportta zaten
1636848873
Oyun oynıyan birisiyim ve şuan üniversite öğrencisiyim android lazım pdfler falan için benim için donanımı daha önemli cpu + gpu
İphone 8 yurtdışı kayıtlı telefonum var xiaomi cihazla takas etmek istiyorum telefon temiz çiziksiz açılmamış pil 86 şuan Kırklarelindeyim isteyen gelir bakar uzakta olan varsa kargo ile anlaşırsak yaparız
Merhaba öncelikle herkese poco x3 prodan şuan iphone 8 ile devam etmekteyim 5 aydır ama tekrardan xiaomiye geçmek istedim x3 telefonumu ise imei nedeniyle satmak zorunda kaldım şuan çok kararsızım yurtiçi telefon fiyatları almış başını götürüyor aklımda poco f3 var yurtdışı ama şöyle bir sorun...
Merhabalar 2 gün önce poco X3 pro aldım aldığım kişide imeil repair işlemi yapılmıyor falan dedi şimdi ne olacak IMEI işlemi biri detaylı anlatabilir mi?
öncelikle merhaba değerli forum üyeleri bugün poco x3 nfc ile olan bazı değerlendirmelerimi size sunacağım.
şimdi aldığıma pişman oldum nedenmi:
1: Performans
2:kamera
3:yazılımsal problemler
şimdi baktığımızda tamam yazılımsal problem güncelleme aldıkça çözülür ama kvklı telefon ise rom vb...