Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hocam
Merhaba hocam bir yandan sizinde başınıza böyle bir durum geldiği için üzgün ama sonucunun ne olacağını yaşayıp bildiğim için en azından kafanızdaki soruların biraz olsun azalacağını düşündüğüm için de mutluyum. ben google one ile bütün fotoğrafları gerekli cihaz bilgilerini...
Hocam aldığım telefonucu ile görüşeceğim sonrasında yedekleme falan derken uzun sürer 60gb dan fazla verim var oyunları falan saymıyorum hafızanın 250gbtı dolu ben gerekli çözümü nasıl yaparsam o şekilde burada paylaşırım☺️
Hocam bir şey daha sormak istiyorum, ayarlardan Fabrika ayarları mı öneriyorsunuz yoksa recovery menüsünen wipe data mı yapmayı? Arasında farklılık var mı? Ben Sıfırlama sonunda yine cihazım HyperOS 2 kalsın istiyorum.
Teşekkür ederim. Evet Çin Cihazı Olduğunu bende Yeni Öğrendim, Telefoncu Resmi Global Model Ve Kendi Orjinal Global Rom, ben sadece ımeı attım diye sattı. Sistem Çok kararsız ve Karışık çalışıyor HyperOS 3 ve 2 karışımı bir şeye dönüştü cihaz şarjım çok hızlı bitiyor Hiçbir şeye izin veremiyorum...
Merhaba, yaşadığım sorunu baştan sona detaylı şekilde anlatıyorum. Teknik olarak yorumlayabilecek kişilerden yardım rica ediyorum.
Cihazım Redmi Note 13 Pro+ 5G.
Model numarası: 23090RA98G (sonu G, Global model).
İşlemci: MediaTek Dimensity 7200 Ultra.
Bootloader kilidi kapalı, root yok.
Telefon...