emir000 kullanıcısının son içeriği

1. emir000

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Merhaba hocam Merhaba hocam bir yandan sizinde başınıza böyle bir durum geldiği için üzgün ama sonucunun ne olacağını yaşayıp bildiğim için en azından kafanızdaki soruların biraz olsun azalacağını düşündüğüm için de mutluyum. ben google one ile bütün fotoğrafları gerekli cihaz bilgilerini...
  2. emir000

Çözüldü Redmi Note 13 Pro+ 5G (zircon) - HyperOS 3.0 Beta Faciası, Telefonum iki sürüm arasında sıkıştı

Hocam aldığım telefonucu ile görüşeceğim sonrasında yedekleme falan derken uzun sürer 60gb dan fazla verim var oyunları falan saymıyorum hafızanın 250gbtı dolu ben gerekli çözümü nasıl yaparsam o şekilde burada paylaşırım☺️
  3. emir000

Hocam bir şey daha sormak istiyorum, ayarlardan Fabrika ayarları mı öneriyorsunuz yoksa recovery menüsünen wipe data mı yapmayı? Arasında farklılık var mı? Ben Sıfırlama sonunda yine cihazım HyperOS 2 kalsın istiyorum.
  4. emir000

Dediğiniz gibi sıfırlamakta çok sakat özellikle kafası karışmış bir cihaz da çok daha sakıncalı. Hocamız H.kadioglu umarım yardımcı olur🙏🏻
  5. emir000

Teşekkür ederim. Evet Çin Cihazı Olduğunu bende Yeni Öğrendim, Telefoncu Resmi Global Model Ve Kendi Orjinal Global Rom, ben sadece ımeı attım diye sattı. Sistem Çok kararsız ve Karışık çalışıyor HyperOS 3 ve 2 karışımı bir şeye dönüştü cihaz şarjım çok hızlı bitiyor Hiçbir şeye izin veremiyorum...
  6. emir000

Telefonu sıfırlarsam ımeı uçabilir mi? MediaTek işlemcilerde yazılımsal ımeı de sıfırlama sonucunda ımeı uçuyor diye biliyorum.
  7. emir000

Merhaba, yaşadığım sorunu baştan sona detaylı şekilde anlatıyorum. Teknik olarak yorumlayabilecek kişilerden yardım rica ediyorum. Cihazım Redmi Note 13 Pro+ 5G. Model numarası: 23090RA98G (sonu G, Global model). İşlemci: MediaTek Dimensity 7200 Ultra. Bootloader kilidi kapalı, root yok. Telefon...
Üst Alt