Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi forumlar. Sorunumu elimden geldiğince detaylı bir şekilde aktaracağım yardımları ve cözümleri esirgemeyin.
1.5 ay önce Türk Telekom " VOLTE " servisini yanlışlıkla kapattım , 5555' e kısa mesaj ve mobil uygulama üzerinden tekrar açmaya çalıştığımda cihazınız uyumlu değil...
Arkadaşlar sabah uyandığımda şaka gibi bir mesaj aldım imeim çalınmış daha 14 ay garantisi var. İmei kontrolü yaptığımda 2. imei gördüm verilen süre bitince 2. İmei numarasıyla yola devam edebilirmiyim yoksa satın aldığım firma vatanı aramammı gerekekiyor beni bir yönlendirebilirmisiniz...
Arkadaşlar telefonum kısa bir süre sonra garanti dışı kalıcak root atıp geniş özelliklerinden faydalanmak istiyorum lakin karantina dolayısıyla dışarı çıkamıyorum bu yüzden bilgisayar üzerinden root işlemi yapamam o yüzden program üzerinden root atmaya düşündüm internette araştırdım çok büyük...