Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden ekran görüntüsü ve ekran kaydı farklı klasörlerdeydi ancak ikisi de birleşmiş tek bir klasörde gözüküyor bunu nasıl otomatik olarak ayırabilirim
Redmi note 9s 2 gün önce 12.5.5 güncellemesini yaptım sarj su gibi akıp gidiyor 10 dakikada %4 gitti normalde bu kadar değildi 1 1.5 gün yeterdi sarj 2 gündür sarj başından ayrılamıyorum. Nasıl düzelticem bunu versiyonu düşürsem düzelir mi
Merhaba, 2 3 gün önce telefonda video çektim 3 4 tane ve sonradan fark ettim ki çektiğim videolar ne pcde ne de telefonda açılıyor, dosya biçimi desteklenmiyor hatası alıyorum . Bunun çözümü nedir acaba nasıl düzelecek bu?
Merhaba telefonum redmi note 9s MIUI sürümüm: 12.0.4 ancak android 10 kullanıyorum şu an. Bazı haber siteleri 11'in geldiğini söylüyor nasıl güncelleyebilirim?
Merhaba, son birkaç haftadır telefonumda internet bağlantısı kesiliyor, ne mobil veri ne de wifi çalışmıyor ta ki telefonu tekrar kapatıp açıncaya kadar. Bu neyden dolayı oluyor olabilir ve çözümü nedir
Merhaba, telefonu yaklaşık 3 4 aydan beri kullanıyorum, yeni sayılır. MIUI 12.0.1 Kararlı sürümünden önce bu hataları fark etmedim ama sürümle alakalı olduğundan tam emin değilim.
Birincisi; videoda gördüğünüz gibi video aşırı kalitesiz ve odak yapmıyor ayrıca siyah siyah şeritler beliriyor...