eminw1 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Ben 10.3.6 eu rom yüklesem 10.3.10a güncellenir mi? Güncellenmezse 10.3.10 eu rom linki atabilir misiniz?
  2. E

Soru Redmi Note 7 için rom

Haklısınız ama sürekli araştırıyorum herkes farklı bişey diyor.
  3. E

Batarya performansı daha iyi olsun istiyorum ya. Başkaları 9 10 saat ekran süresi alırken bazıları da 5 6 saat alıyor ben de dahil.
  4. E

İyi akşamlar. Note 7 için en iyi rom hangisi? Ve bulabilirseniz linkini de atabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
  5. E

Yardım Redmi Note 7 Ekran saat süresi sıkıntısı

Eu beta linkini atabilir misin ya? Yarın ya da perşembe günü ben de eu rom atıcam da.
  6. E

Yardım Redmi Note 7 Ekran saat süresi sıkıntısı

Hepinize iyi akşamlar. En fazla 1 saati oyunlara gitti (Real racing 3 mesela) ve sonuç bu sizce iyi mi bataryayı iyileştirmenin bir yolu yok mu? Hiç 4000 mah batarya gibi hissettirmiyor açıkçası. Başka rom atsam daha iyi olur mu? (Masik rom, eu rom vb.)
  7. E

Yardım Xiaomi Redmi Note 7

1568484595 %100 olana kadar şarj ediyor musunuz internette etmeyin diyolar da. Ve ben gece yatarken şarja takıp sabah çıkaran birisiyim sizce sorun olur mu?
  8. E

Forum biraz karışık geldi tam çözemedim kusura bakmayın şimdi bakıyorum teşekkür ederim. 1568386732
  9. E

Merhaba. Fotoğrafta batarya ve ekran süresini görüyorsunuz. Ama arkadaşım Huawei mate 20 lite kullanıyor ve film falan izlemiş instaya girmiş ona rağmen 42 şarjı kalmış. Ben ise sadece Instagram'da dolaştım, wpye girdim, şarkı dinledim ve durum bu. Sizce telefon yeni diye mi böyle çünkü ilk defa...
  10. E

Yardım Xiaomi Redmi Note 7 Batarya

Üst Alt