eminordueri kullanıcısının son içeriği

1. eminordueri

Çözüldü Poco X3 GT Ekran Uyanma sorunu

Merhabalar, Yeni aldığım poco x3 gt cihazım da "Ekranı uyandırmak için kaldır" seçeneği kapalı olduğu halde telefonu elime alınca yada hareket ettirince, ekran uyanıyor. Sorun olmaya başladı. Bunu bir çözümü varmı? Saygılarımla
  2. eminordueri

Yardım Eu 12.5.2 Gps Sorunu

Merhaba, Geçtiğimiz günlerde Mi8(dipper) telefonu ma 12.5.2 güncellemesini yükledim. Yüklemeden sonra farkettim ki gps sadece bağlanıyor fakat navigasyon esnasında hareket etmiyor. Ayrıca konum doğruluğu da tam değil hatalı. Gps ile ilgili herşeyi sıfırladım, telefonu kapatıp açtım,wipe...
  3. eminordueri

Yardım Eu Beta YouTube Vanced Google Hesabi çalışmıyor

Merhaba Sevgili Arkadaşlar, YouTube Vanced da Google hesabımla oturum açmaya çalıştığım da görselde ki hata çıkıyor. Denediklerim; Tüm Google uygulamalarını sildim yada güncelleştirmeleri ni kaldırdım devre dışı bıraktım. Vanced magisk module yükledim. Vanced manager ile root ve noon root...
  4. eminordueri

Soru Diğer uygulamalar tarafından tüketilen güç

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki nedir.pilin yaklaşık %20 lik kısmını tüketmiş.uzerine tıklayınca detay göstermiyor.
  5. eminordueri

Soru Sony M4 Aqua 2303 Rom tavsiyesi

Arkadaşlar Merhaba, Bu cihaz abimin cihazıdır. 8 gb hafızası olduğun dan sıkıntı yaşıyor. Uygulama kuramıyor çok çabuk doluyor. Cihazı rootlayıp uygulamaları hafıza kartına kurunca da donma ve kasma sorunları oluyor. Rom olarak pexorom,revolotion , birkaç aosp rom ve özelleştirilmiş stock...
  6. eminordueri

Yardım Magisk Manager Gizleyince açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Magisk Manager adını değiştirip gizleyin ce görselde ki ekran çıkıyor. Tamam diyorum sonra tekrar çıkıyor. Silip tekrar kurup birdaha deniyorum ama nafile. Neden olabilir. Bazı programlar da magisk hide işe yaramıyor. Managerin adını değiştirerek hallediyordum. Ama bu...
  7. eminordueri

Çözüldü Hattım Vodafone Ama ekran da Turkcell yazıyor.

Arkadaşlar Merhaba, Ekteki görselde de göreceğiniz üzere hattım Vodafone ancak kilit ekranında Turkcell yazıyor. 2. Görsel deki gibi sim ayarların dan Vodafone yaptım cihazı kapatıp açtım hala aynı. Kullandığım tema da varsayılan tema.
  8. eminordueri

Yardım Mi8 Vodafone yanımda uygulaması açılmıyor

Merhaba Vodafone yanımda uygulaması açılmıyor ekteki hataları veriyor yüklü Rom Xiaomi eu Beta 9.9.12 1576637428
  9. eminordueri

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

Wipe yapmadım. Eu beta 9.11.14 kurulu mi8 Ancak olmadı eski haline çevirdim. Sorun devam ediyor. Güncelleme ile düzelmesini bekleyeceğiz artık
  10. eminordueri

Eski apk yi geri kopyaladım. Şuan için
  11. eminordueri

Merhaba dosya inmiyor. Tıklıyorum hiç tepki yok 1573789573 Merhaba Dosyayı indirdim.gosterdiginiz yere attım. izinleri verdim. Ancak medya depolama kayboldu. Ve Chrome açılmıyor. Oda gitti bu dosyayı atınca. Saygılar
  12. eminordueri

Yardım Tam Ekran Whatsapp Ses Gönderme Sorunu

Zenex Hocam Merhaba, ben tam ekran WhatsApp kullanırken ses kayıt tuşuna basıp az birşey yukarı doğru çekiyorum, tuşu tam kilitlemeden konuşup o şekilde çok rahatlıkla gönderebiliyorum. normal basmak epey zor oluyor cihazım mi 8 Saygılar
Üst Alt