eminmertcanyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım rom önerisi

X6 Pro 5G Türkiye cihazım var. Alalı 1 ay olacak neredeyse şuanda Global 1.0.8.0 romu kurulu ve sarjdan çok memnun değilim açıkçası. Genel olarak oyun için kullanıyorum ve sosyal medya. Önerdiğiniz bir rom var mı geçiş yapabileceğim deneyimlediğiniz. İyi forumlar.
  2. E

Yardım Rom Önerisi

X6 Pro 5G Türkiye cihazım var. Alalı 1 ay olacak neredeyse şuanda Global 1.0.8.0 romu kurulu ve sarjdan çok memnun değilim açıkçası. Genel olarak oyun için kullanıyorum ve sosyal medya. Önerdiğiniz bir rom var mı geçiş yapabileceğim deneyimlediğiniz. İyi forumlar.
  3. E

Soru Rom önerisi

Merhaba, X6 Pro 5G Türkiye cihazım var. Alalı 1 ay olacak neredeyse şuanda Global 1.0.8.0 romu kurulu ve sarjdan çok memnun değilim açıkçası. Genel olarak oyun için kullanıyorum ve sosyal medya. Önerdiğiniz bir rom var mı geçiş yapabileceğim deneyimlediğiniz. İyi forumlar.
  4. E

Yardım Magisk telefon sıfırlama

merhaba Poco X6 pro cihazım var magisk yüklü rootlu cihaz fabrika ayarlarına sıfırlama yapsam sorun olur mu
  5. E

Yardım x6 pro root için bir soru

Merhaba, Cihazın kilidi bugun açıldı magisk ile root yapmak istiyorum. İzlediğim yabancı bir videoda init_boot_img dosyası var bu yazılım dosyasının içinde sanırım dosya iniyor şuan bende sürüm olarak 1.0.8.0 UNLMIXM var Ana Sayfa - Official MIUI & HyperOs Roms sitesinden bu kodlu olanı buldum...
  6. E

Soru Hyperos root

Merhaba X6 pro 5g cihazına root nasıl yapabilirim bir rehber var mi Türkiye cihazi
  7. E

Soru Cihaz Önerisi

Merhaba, Şuan kullandığım Samsung A24 cihazım var ve çok oyun oynadığımdan yavaş kalıyor cihazı değiştirmek istiyorum. Xiaomi veya alternatif markalara bakıyorum. Redmi Note 13 Pro 5G modelini beğendim ama çoğu incelemelerde fiyatına değmediği söyleniyor. Sizin bu konuda şahsi fikriniz nedir...
  8. E

Soru Cihaz alınır mı

Merhaba, Redmi note 13 pro cihazını almak istiyorum hali hazırda A25 kullanıyorum ve biraz yavaş kalıyor. 13 pro cihazı TR almaya değer mi kullanan kişiler var mı performans olarak durumu nedir ve fiyata değer mi ?
  9. E

Soru Yeni cihaz

Merhaba, Redmi note 13 pro cihaz alacağım. Teknosa da 12/512 olan cihaz 17500₺ MTK işlemci var. Xiaomi kendi satisinda da var 21000₺ snapdragon hangisini almamı tavsiye edersiniz
  10. E

Soru Cihaz alacağım yardımınızı gerekiyor

Merhaba, Redmi note 13 pro cihaz alacağım. Teknosa da 12/512 olan cihaz 17500₺ MTK işlemci var. Xiaomi kendi satisinda da var 21000₺ snapdragon hangisini almamı tavsiye edersiniz
  11. E

Yardım A24 şebeke sorunu

Merhaba, A24 cihazım var cihaza root işlemi yapmıştım yaptıktan sonra cihaz 4-5 satte bir şebekesi gidiyor yeniden başlatında telefonu düzeliyor şebeke geliyor geri. Root dan kaynaklı olduğunu düşündüm orjinal yazılım attım root kaldırdım ama sorun hala devam ediyor. Knox sayacı da 1 olduğundan...
  12. E

Yardım S23 Ultra root

Selam, Yurt dışı cihazım var cihaza Türkiye romu attım daha sonra css değiştirmek için program ile yükledim. Yabancı birinin videosunu izledim root yapmak için aynı şeyleri yaptığım halde cihaz root olmuyor yüklü olan romu indirdim magisk ile kurdum ama olmuyor yardımcı olabilecek var mı
  13. E

Yardım S23 ultra root

Merhaba, Cihazı yd dün rom atmayı denedim odin ile her seferinde fail yazıyor hiç ilerlemeden bilgisi olan var mı Avrupa cihazı
  14. E

Soru BL kilidi kapatma

13t pro BL kilidini nasıl kapatabilirim
  15. E

Yardım 13t pro root yapma

Forumda twrp olmadan tüm xiaomi cihazlar için olan videyou izledim denedim ama yapamadım heryeri araştırdım bulamadım bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Üst Alt