eminmertcanyilmaz kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Ekranı ikiye bölme

Merhaba, Resmi note 14 cihazım var ekranda iki uygulama kullannak istiyorum ekranı ikiye bölüyorum ama mesela bir tanesini küçültmek istiyorum ekranda kapladığı yeri izin vermiyor tam ortadan ikiye bölüyor bunu ayarlamanın bir yolu var mı
  2. E

Yardım Note 14 Pro+ HK

Yd değil ama bendeki fark eder mi tr cihazı
  3. E

Yardım Bootloader yardımı

Hocam şöyle ki daha önce mi 13t cihazın vardı onun bl kilidini açmıştım bu ilk girdiğim hesapta şimdi yeni bir hesap açtım ama onda mi topluluğu 2 gündür aktif onda da tarih olarak ayın 14'ünü vermiş 2 günlük bir hesapta açılır mı minimum 30 gün süre lazımdı galiba
  4. E

Hesap ekle dediğimde resimdeki hayatı veriyor saat 19:00 da Xiaomi topluluğu uygulamasından mı yapmam lazım önce
  5. E

Yani Mayıs ayını beklemeden yarın saat 19:00 da deniyim mi siz nasıl yaptınız ne yapmalıyım
  6. E

Başka bir hesapla giriş yaptım eskiden kullandığım bir hesap ama gün olarak 0 yazıyor kilit açma durumuna tıkladığımda ayın 14'ü gözüküyor 14'ünde denesem olur mu acaba 1738768238
  7. E

Yani ne demek tam olarak ayarladan hesap ekleme denedim hata verdi ne yapmak lazım şuan
  8. E

İlk onu yaptım ama gene olmadı 1738758663 Bu nedir Mayıs ayına mı attı ?
  9. E

İyi forumllar Yeni cihaz aldım redmi note 14 pro+ bl için başvuru yapicaktim ama o seçenek hiç çıkmıyor 900 kusur gunluk hesap bilen biri yardımcı olabilir mi bölgeyi global yaptim
  10. E

Yardım Note 14 Pro+ HK

Dostum sende WhatsApp dan görüntülü konuşurken arka kamera açtığında kasma oluyor mu sanki 30-40hz gibi bir hızı var bende ve düzelmedi
  11. E

Yardım 14 pro plus

Başka cihazda da yaşayan yok mu bu sorunu
  12. E

Yardım 14 pro plus

Redmi note 14 pro plus cihazında normal kamera arka kamerasında bir sorun yok ama WhatsApp da görüntülü konuşurken arka kamerayı açtığımda aşırı kasıyor kamera parça parça dönüyor sanki 30hz gibi bir hız bunun sebebi ne olabilir
  13. E

Yardım Note 14 Pro+ HK

Arkadaşlar merhaba Bugün avm den note 14 pro+ almayı düşünüyorum ama pek bir yorum bulamadım cihaz hakkında sizce nasıl alınır mı fiyat olarak performans olarak veya alan kullanan biri var mıdır destekleriniz ricam
  14. E

Soru X7 Pro Hk.

Merhaba herkese iyi forumlar ... Bir süredir samsung cihaz kullanıyorum cihaz değiştirme gibi bir karar aldım ama malum fiyatlar oldukça yüksek. Reklamını gördüğüm Poco X7 Pro cihazı hoşuma gitti İron Man versiyonunu görmüştüm. Fakat bazı haberlerde Poco için güncelleme daha gelmeyecek diye bir...
Üst Alt