eminguc1995 kullanıcısının son içeriği

1. eminguc1995

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

bypass metodu ile brom moddan sp flash tool kullanılarak yükleniyor ama snapdragon için nasıl olur bilemem. ben şahsen deneyeceğim bunu eğer python token metodu ile community izni alamazsam
  2. eminguc1995

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

daha önce açmışsın başka cihazları, başka telefon numarası kullanman gerekebilir
  3. eminguc1995

İnceleme Neden Çin Cihazında Bootloader Açmamalıyız

xiaomi.eu ya da miuitn/hypertn rom varsa cihazın için onlardan kullan üstüne magisk ya da diğer root uygulamaları ile sertifika sorununu çözebileceğin modüller kullan. şuan modül isimleri aklımda değil ama bu sorunu halletmeni sağlayan şeyler var.
  4. eminguc1995

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Dirençli cihaza ROM Veya Format atılırsa IMEI Gider mi?

bilmem farkında mısın ama ezbere bilgi veriyorsun. forumda bootloader kapalı rom değiştirme rehberi varken rom değiştirilmiyor deyip yanlış yönlendiriyorsun. 1760207717 https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-5g-bootloader-kilidini-acmadan-rom-degistirme-rehberi.154923/
  5. eminguc1995

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

yazılımı yüklerken firmware upgrade/update seçeneği ile mi yükledin?
  6. eminguc1995

Endonezya romunda xiaomi telefon ve sms uygulamaları geliyor google değil tamamen yazılımsal, EEA,Global ve dahasını bilmiyorum bunlarda global arama ve mesajlaşma uygulaması oluyor
  7. eminguc1995

silinir. firmware upgrade yapman gerekecek bu yüzden bütün veriler gider. 1758180059 rom dosyasının içindeki DA dosyasını seçmen gerekiyor sp flash toolun içindeki sıkıntı yapabiliyor
  8. eminguc1995

Yardım Redmi Note 12 Pro 5G Dirençli cihaza ROM Veya Format atılırsa IMEI Gider mi?

yav kardeşim zaten mtkclient ile sistem yedeği alıyoruz değil mi? bunları bilmeyecek kadar cahil değilim.
  9. eminguc1995

benim sana ya da herhangi birine yalan borcum mu var ??? Fake roma dönüş yaptığımda çalıştırabildim sadece nfcyi onun haricinde hiç bir romda nfc çalışmadı. çok biliyorsan gel benim telefonu sana vereyim çalıştır nfcyi fake rom haricinde. IMEI ile NFC'yi karıştırıyorsan da bu senin...
  10. eminguc1995

farklı yazılım flaşlamak istediğinizde firmware upgrade seçeneği ile flaşlamanız gerekiyor bütün herşeyi işaretleyerek. download seçeneği aynı yazılımda söylenilen tikleri kaldırarak güncelleme yapmak için kullanılıyor. sürüm düşürmek için de aynı şekilde firmware upgrade seçeneği kullanılması...
  11. eminguc1995

sp flash tool ekranına hiç ellemeden yeniden bypass yaparsan düzelebilir, ya da sp flash tooldan check lib match gibi bişey vardı onun işaretini kaldır
  12. eminguc1995

verileri yedeklediğin sürece sıkıntı olmuyor şahsen ben defalarca yazılım attım, imei gitmesi durumunda Modem META ve yedekten geri yükleme ile imeiyi geri getirdim. Bende fake rom haricinde NFC çalışmıyor bunu yedeklediğim yazılımı geri yükleyerek test ettim. NFC ile işin varsa o yazılımda...
  13. eminguc1995

Yardım Bootloader Ki̇li̇di̇ Kapalıyken- Oriji̇nal Global Romdan Tayvan Rom Geçme Yardım

https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-5g-bootloader-kilidini-acmadan-rom-degistirme-rehberi.154923/ ama brom modu her telefonda desteklenmiyor ya da kısıtlanmış olabiliyor (bypass esnasında handshake failed hatası) . bazı işlemlerle o kısıt devre dışı bırakılabiliyor sanırım ama...
  14. eminguc1995

Yardım Bootloader Ki̇li̇di̇ Kapalıyken- Oriji̇nal Global Romdan Tayvan Rom Geçme Yardım

BROM/Test point moduna alınabilen çoğu cihaz bypass yöntemiyle Global romların herhangi birine geçirilebiliyor. Çin Endonezya EEA hiç farketmez.
  15. eminguc1995

Yardım Redmi Note 12 için şarj aleti

Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını saptaman gerekir. Şarj kablosu, şarj başlığı, telefonun bataryası ya da şarja taktığın prizde sorun olabilir. sorunu tam olarak tespit edip ona göre karar vermen daha doğru olur. Şarj aletinde sorun var dersen ben genelde Baseus ya da Ugreen markasını...
Üst Alt