eminguc1995 kullanıcısının son içeriği

1. eminguc1995

Yardım Vefat Eden Babamızın Telefonunu Açmak İçin Yardım

fastboot ekranından bilgisayar aracılığıyla "fastboot flash recovery *recovery img dosyasının ismi* komutuyla custom recovery flaşlayarak (örneğin pitchblack recovery veya orangefox) telefonun içindeki verileri usb belleğe atabilirsin. uygulama verilerini de android klasörü içindeki uygulama...
  2. eminguc1995

Yardım Redmi note 12 pro 5g format sonrası açılmıyor

bootloader kilidi açıksa kolay olabilir ama bootloader kilidi açık değilse içindeki verileri silmeden kilidi kırmak zor olur. bir de custom rom/ custom recovery yüklenmiş olması işi daha da kolaylaştırır.
  3. eminguc1995

Yardım note12 pro 5g stock roma dönme

Brom modda dönebilirsin ama bootloader kilidini kapatırsan sıkıntı olur o konuda dikkat etmen lazım bir daha açamayabilirsin.
  4. eminguc1995

Soru Stock CN'yi öneren varmı?

o zaman da şarjı hızlı bitiyor ne anlamı kalıyor çin romu kullanmanın?
  5. eminguc1995

Soru Stock CN'yi öneren varmı?

aynen öyle bildirim sorunu oluyor çin romunda o da aşırı ram optimizasyonundan kaynaklı
  6. eminguc1995

Yardım Modem tavsiyesi lazım

ücretini ödemedim ama 1 gün kullandım sorun çıkarmadı henüz. fiyat konusunda konuşacağım ben de gördüm bu fiyat bu modem için yüksek ayrıca ucuz olanlar genelde kutulu yenilenmiş olduğu için sıfır fiyatı ne kadar belli olmuyor. keenetic almak istedim de araştırmak ve uygun fiyata bulmak biraz...
  7. eminguc1995

kompetankedi kahkaha atmışsın neresi komik???
  8. eminguc1995

Vodafone H300S alacağım kuzenimden 1500₺ ye
  9. eminguc1995

Yardım reklamsız uygulama önerirmisiniz

Morphe YouTube kullanıyorum, Revanced Manager ile kendin de yamalayabilirsin.
  10. eminguc1995

Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı
  11. eminguc1995

Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

Yüksek yazılım sürümünde olduğum için şuan yapamıyorum. Sürümü düşürmeliyim
  12. eminguc1995

cantara en son yazdığım model nasıl wifi 5 ama
  13. eminguc1995

Yorumlarınız için teşekkürler. Keenetic Speedster DSL (KN-2113) modeli iyi midir? 3000₺ civarında fiyatı
  14. eminguc1995

Selamlar, yakın zamanda hava şartlarından dolayı ZYXEL VMG3313-B10A modemim yanmış ve yeni modem arayışındayım, Türk Telekom çalışanları eve geldi, modem için başka birine yönlendirdi ve o kişi de ZTE H168A modemi 1500₺'ye ve ZTE Premium Modem AX1800 Çift Bantlı WiFi 6 VDSL modemi 3000₺'ye...
  15. eminguc1995

Yardım Redmi note 12 pro 5g format sonrası açılmıyor

Tam olarak nasıl bir yol izlediniz yazılım atarken? SP Flash Tools ile download only yaptıysan sıkıntı çıkar, download&update yapman lazım. 1778642785 valla ben bu telefona ne kadar yazılım attıysam hiçbirinde dirençli imei gitmedi server kayıtlı oluyor mu bilmiyorum ama
Üst Alt