Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bypass metodu ile brom moddan sp flash tool kullanılarak yükleniyor ama snapdragon için nasıl olur bilemem. ben şahsen deneyeceğim bunu eğer python token metodu ile community izni alamazsam
xiaomi.eu ya da miuitn/hypertn rom varsa cihazın için onlardan kullan üstüne magisk ya da diğer root uygulamaları ile sertifika sorununu çözebileceğin modüller kullan. şuan modül isimleri aklımda değil ama bu sorunu halletmeni sağlayan şeyler var.
bilmem farkında mısın ama ezbere bilgi veriyorsun. forumda bootloader kapalı rom değiştirme rehberi varken rom değiştirilmiyor deyip yanlış yönlendiriyorsun.
1760207717
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-5g-bootloader-kilidini-acmadan-rom-degistirme-rehberi.154923/
Endonezya romunda xiaomi telefon ve sms uygulamaları geliyor google değil tamamen yazılımsal, EEA,Global ve dahasını bilmiyorum bunlarda global arama ve mesajlaşma uygulaması oluyor
silinir. firmware upgrade yapman gerekecek bu yüzden bütün veriler gider.
1758180059
rom dosyasının içindeki DA dosyasını seçmen gerekiyor sp flash toolun içindeki sıkıntı yapabiliyor
benim sana ya da herhangi birine yalan borcum mu var ??? Fake roma dönüş yaptığımda çalıştırabildim sadece nfcyi onun haricinde hiç bir romda nfc çalışmadı. çok biliyorsan gel benim telefonu sana vereyim çalıştır nfcyi fake rom haricinde. IMEI ile NFC'yi karıştırıyorsan da bu senin...
farklı yazılım flaşlamak istediğinizde firmware upgrade seçeneği ile flaşlamanız gerekiyor bütün herşeyi işaretleyerek. download seçeneği aynı yazılımda söylenilen tikleri kaldırarak güncelleme yapmak için kullanılıyor. sürüm düşürmek için de aynı şekilde firmware upgrade seçeneği kullanılması...
sp flash tool ekranına hiç ellemeden yeniden bypass yaparsan düzelebilir, ya da sp flash tooldan check lib match gibi bişey vardı onun işaretini kaldır
verileri yedeklediğin sürece sıkıntı olmuyor şahsen ben defalarca yazılım attım, imei gitmesi durumunda Modem META ve yedekten geri yükleme ile imeiyi geri getirdim. Bende fake rom haricinde NFC çalışmıyor bunu yedeklediğim yazılımı geri yükleyerek test ettim. NFC ile işin varsa o yazılımda...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-5g-bootloader-kilidini-acmadan-rom-degistirme-rehberi.154923/
ama brom modu her telefonda desteklenmiyor ya da kısıtlanmış olabiliyor (bypass esnasında handshake failed hatası) . bazı işlemlerle o kısıt devre dışı bırakılabiliyor sanırım ama...
Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını saptaman gerekir. Şarj kablosu, şarj başlığı, telefonun bataryası ya da şarja taktığın prizde sorun olabilir. sorunu tam olarak tespit edip ona göre karar vermen daha doğru olur.
Şarj aletinde sorun var dersen ben genelde Baseus ya da Ugreen markasını...