Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NFC ile ilgili sistem uygulamalarını kaldırmak için Shizuku + Canta ikilisini kullanabilirsin. Kablosuz hata ayıklama ile sistem uygulamalarını devre dışı bırakabiliyorsun.
Bilgisayar kullanmayarak direkt Shizuku uygulamasını telefona yükleyip te yapabilirsin.
Başlıkta da belirttiğim gibi son zamanlarda Android Sistem Web Görünümü kendini telefon ne zaman boşta olsa güncelliyor YouTube ve YouTube Müzik'te de aynı durum soz konusu bu yüzden YouTube Vanced kullanamıyorum otomatik güncellendiği için. Google'ın sunucularında sanırım bir değişiklik yapıldı...
Xiaomi Redmi 8 xiaomi.eu 11.0.8.0 sürümünü rootlu bir şekilde kullanıyorum.
Uygulamalarda (WhatsApp, Instagram, normal çağrılar) birini aradığımda parmağımı kameraya yaklaştırınca ekran kapanıyor yakınlık sensöründen dolayı. Özellikle oyun oynarken arka planda başkasıyla konuşmak istediğimde...
Başlıkta da belirttiğim gibi A-GPS konumu her açtığımda ya da telefonu yeniden başlattığımda yeniden etkinleşiyor. Bunu sistem dosyalarından ya da Termux'dan yeniden etkinleşmeyecek şekilde devre dışı bırakma yöntemi var mı?
Telegram'da bulduğum magisk modülünü sizinle paylaşmak istedim. Bununla bildirim panelindeki Mobil veri, WiFi vs. nesnelerin ve ekran parlaklığı göstergesinin rengini değiştirebiliyoruz. Sky Blue rengini denedim ve oldu. Siz tercihinize göre herhangi bir rengi yükleyebilirsiniz
KURULUM
• Ekteki...
Sizinle telegram grubundan bulduğum çok harika bir açılış animasyonunu paylaşmak istedim.
Ekteki dosyayı herhangi bir root dosya yöneticisi ile (Es Dosya Yöneticisi,Root Explorer, MT Manager vs.) system/media klasöründeki bootanimation.zip "Ne olur ne olmaz mutlaka yedekleyin" ile değiştirip...
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere normalde Magisk üzerinden yüklenen MIUI 13 güç menüsünü nasıl sistem dosyalarını değiştirip kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulayacağımızı anlatacağım.
Öncelikle Redmi 5 EU V11.0.4.0'da yaptığımı belirtmek isterim. Sorumluluk tamamen size aittir.
Önemli: Güç...
Resimde gördüğünüz gibi MIUI 12 verilmeyen Redmi 5'e MIUI 13 verilmesi ne kadar doğru?
Kaynak: MIUI 13 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı - Xiaomi Burada
Widget kullanmayan biri olarak sistem widgetlerini kaldırmak istiyorum. system/media/theme/default/gadgets'ten widget dosyalarını sildim ama halen ana sayfa widget bölümünde widgetler görünüyor. acaba sistemden başka dosyaları da mı silmem gerekiyor?
MIUI System Launcher ALPHA-4.21.0.2425-10261728 sürümü bugün itibariyle gelmiş fakat bende ana ekran ayarlarında son uygulamalar düzenini (recent menu) değiştirmek için olan seçenek yok. Sadece global versiyonda mı yoksa benim telefonda modeline uygun değil mi bilemedim.
Videodaki görünüm