eminguc1995 kullanıcısının son içeriği

1. eminguc1995

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script'

bunu görene kadar bi umut beslemiştim ama belliydi :)
  2. eminguc1995

Soru Ruby HyperOS 2 stable ne zaman gelecek?

Laf sokma amaçlı değildi de neyse sen anlamak istediğin şekilde anlamışsın.
  3. eminguc1995

Soru Ruby HyperOS 2 stable ne zaman gelecek?

bugün geldi, ayrıca araştırma yapsaydın Çin'deki anma törenlerinde verilen tatilden dolayı geciktiğini bilirdin.
  4. eminguc1995

Yardım Driver hatası yüklenmiyor?

Driver Booster gibi uygulamalara güvenme. Uzaktan yardım ile sorununu çözmene yardım edebilirim.
  5. eminguc1995

Yardım Miui Optimizasyon'u Temayı Bozdu

temayı yeniden uyguladın mı?
  6. eminguc1995

Yardım Redmi note 13 pro 5g ile alaklı sorun yaşıyorum bilgisyarım görmüyor?

belki driverları eksik kurmuşsundur istersen uzaktan yardım ile bağlanayım
  7. eminguc1995

Yardım Redmi note 13 pro 5g ile alaklı sorun yaşıyorum bilgisyarım görmüyor?

Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklaması açık mı? açıksa yeniden kapatıp etkinleştirir misin?
  8. eminguc1995

Satış (Satıldı) redmi note 13 pro 5g global cihaz çin değil kutulu bootloader kilidi açılmış

Yurtdışı dirençli Redmi Note 12 Pro 5G aldım ama hyperostan dolayı bl kilidini açamadım takas edebilme şansım olsaydı senin telefonla takas etmek isterdim ama fiyat farkından dolayı imkansız olduğunu biliyorum.
  9. eminguc1995

Rehber Redmi Note 12 Pro 5G Bootloader Kilidini Açmadan ROM Değiştirme Rehberi

beynim yandı şuanlık vazgeçtim güncel endonezya romunda bile download DA %100 kırmızı renkte kalıyor neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum
  10. eminguc1995

sanırım o yazılımı yükleyemiyorum o yüzden flaşlamıyor. miui 14 endonezya son sürümle hyperos endonezya son sürümü deneyeceğim sırayla
  11. eminguc1995

şuan yükleniyor mu yüklenmiyor mu anlayamadım ama
  12. eminguc1995

burda brom moduna girdiğimde bile tuşları bırakmamam mı gerekiyor tam anlamadım da? splash tool da download DA %100 de kaldı 8 dakikadır
Üst Alt