Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Ordu'nun ilçesindeyim yapma ihtimalim var ama çok aşırı uzman değilim. Kendi dirençli Redmi Note 12 Pro 5G cihazıma defalarca yazılım atmışlığım var. Mediatek işlemcili zaten yaptığım işlemleri ona da yapabilirim ama herşeyini yedekleyip yazılım atmam gerekir imeinin gitmemesi için ama ben...
https://drive.google.com/file/d/18vdaK0yS_qnzHZdALhOrN_1y4i1XSBfM/view?usp=sharing
1776759927
ama işlemden önce global romdaki cust yedeğini alın yoksa güncelleme yapamazsınız. güncelleme geldiği zaman global cust dosyasını yedekten geri yüklemeniz gerekiyor, her seferinde işlemleri...
Oyunun gp-info@supercell.com mail adresine telefon özelliklerini ve yaşadığın sorunları anlatan bir mail yolla, gerekirse ekran kaydı da alıp videoyu maile ekle. Ve burada sorunları olan kişilerin de yazdıklarını birleştirip resim dosyası yap onu da ekle ki çoğu kişide aynı sorun olduğu...
fake rom talep edeceksin mümkünse satın aldığın kişiden ama ne kadar olumlu bir sonuç alırsın bilemem, ama tabiki de senin cihazın farklı bilgileri olabileceğinden nasıl olur bilemem.
Redmi Note 12 Pro 5G, geniş bant desteğiyle 5G (n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n77/n78), 4G LTE (FDD/TDD), 3G ve 2G şebekelerini destekleyen kapsamlı bir cihazdır. MediaTek Dimensity 1080 işlemcisi sayesinde yüksek hızlı bağlantı (5G SA/NSA) sunarak global ve yerel ağlarda etkin kullanım...
Yapay zekaya da sordum;
Redmi Note 12 Pro 5G modelinin Çin versiyonu, sadece Çin standartlarına göre üretilmiş ve optimize edilmiş bir cihazdır. Bu durum, cihazın donanım ve yazılım olarak Çin’de kullanılan 5G frekans bantlarına göre yapılandırıldığı anlamına gelir. Türkiye’de kullanılan 5G...
Telefonun band desteklerine göre değişebilir ve direnç ile alakalıdır sonuçta global kayıtlı değil. Çin cihazı üstelik Çin dışında satılmıyor normalde Çin standartlarına uygun olarak üretilmiş bir cihaz.