Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farklı yazılım flaşlamak istediğinizde firmware upgrade seçeneği ile flaşlamanız gerekiyor bütün herşeyi işaretleyerek. download seçeneği aynı yazılımda söylenilen tikleri kaldırarak güncelleme yapmak için kullanılıyor. sürüm düşürmek için de aynı şekilde firmware upgrade seçeneği kullanılması...
sp flash tool ekranına hiç ellemeden yeniden bypass yaparsan düzelebilir, ya da sp flash tooldan check lib match gibi bişey vardı onun işaretini kaldır
verileri yedeklediğin sürece sıkıntı olmuyor şahsen ben defalarca yazılım attım, imei gitmesi durumunda Modem META ve yedekten geri yükleme ile imeiyi geri getirdim. Bende fake rom haricinde NFC çalışmıyor bunu yedeklediğim yazılımı geri yükleyerek test ettim. NFC ile işin varsa o yazılımda...
https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-12-pro-5g-bootloader-kilidini-acmadan-rom-degistirme-rehberi.154923/
ama brom modu her telefonda desteklenmiyor ya da kısıtlanmış olabiliyor (bypass esnasında handshake failed hatası) . bazı işlemlerle o kısıt devre dışı bırakılabiliyor sanırım ama...
Sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını saptaman gerekir. Şarj kablosu, şarj başlığı, telefonun bataryası ya da şarja taktığın prizde sorun olabilir. sorunu tam olarak tespit edip ona göre karar vermen daha doğru olur.
Şarj aletinde sorun var dersen ben genelde Baseus ya da Ugreen markasını...
Şuan için yurtdışı cihazlar için bootloader açmak çok zorlaştı bilgin olsun. Kendim Redmi Note 12 Pro 5G kullanıyorum MIUI 14 Android 13 sürümüne düşürmüş olsam da dirençli cihazı açarken çok zorlanıyorum ki halen de açamadım " This device is not activated" tarzında hatalar alırsın bl kilidi...