Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fastboot ekranından bilgisayar aracılığıyla "fastboot flash recovery *recovery img dosyasının ismi* komutuyla custom recovery flaşlayarak (örneğin pitchblack recovery veya orangefox) telefonun içindeki verileri usb belleğe atabilirsin. uygulama verilerini de android klasörü içindeki uygulama...
bootloader kilidi açıksa kolay olabilir ama bootloader kilidi açık değilse içindeki verileri silmeden kilidi kırmak zor olur. bir de custom rom/ custom recovery yüklenmiş olması işi daha da kolaylaştırır.
ücretini ödemedim ama 1 gün kullandım sorun çıkarmadı henüz. fiyat konusunda konuşacağım ben de gördüm bu fiyat bu modem için yüksek ayrıca ucuz olanlar genelde kutulu yenilenmiş olduğu için sıfır fiyatı ne kadar belli olmuyor. keenetic almak istedim de araştırmak ve uygun fiyata bulmak biraz...
evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı
Selamlar, yakın zamanda hava şartlarından dolayı ZYXEL VMG3313-B10A modemim yanmış ve yeni modem arayışındayım, Türk Telekom çalışanları eve geldi, modem için başka birine yönlendirdi ve o kişi de ZTE H168A modemi 1500₺'ye ve ZTE Premium Modem AX1800 Çift Bantlı WiFi 6 VDSL modemi 3000₺'ye...
Tam olarak nasıl bir yol izlediniz yazılım atarken? SP Flash Tools ile download only yaptıysan sıkıntı çıkar, download&update yapman lazım.
1778642785
valla ben bu telefona ne kadar yazılım attıysam hiçbirinde dirençli imei gitmedi server kayıtlı oluyor mu bilmiyorum ama