Eminde kullanıcısının son içeriği

1. Eminde

Rom Pixel Experience 13 Official (Stable)(mi8se)

Üstad bilgisayar olmadan flash bellek den yükleme oluyormu MIUI 12.5 eu rom yüklü bende twrp üzerinden yükleme şansımız galiba yok pe recovery ni nasıl kuruyoruz birde
  2. Eminde

Ana Başlık Xiaomi Mi8 SE

Eu romda mevcut 12.5 sürümde
  3. Eminde

MIUI 12.5 Mi 8 SE Xiaomi EU 12.5.1.0 Stabil

İşin kötüsü bu saatten sonra kimse mi 8 SE için mesai harcamaz popüler cihazlar için portlanmış yeni versiyon gelir ama mi 8 için yolun sonu gibi
  4. Eminde

Rehber MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok)

Sorunsuz modem dosyası şu an yok 12.5 la tam uyumlu çalışan o yüzden bu şekilde bir süre devam olsa dükkan sizin derler ya hani o misal :)
  5. Eminde

Rom MIUI 12.5.1 Hayırlı Olsun MI 8 SE China Stable

Maalesef sağlam modem dosyası yok en az 5 tane denedim bu sürümle tam uyumlu yok
  6. Eminde

Opera touch gözbebeğim Chrome bile gölgede kaldı diyebilirim
  7. Eminde

Arka portre modu için format data yapmaya cesaret edemedim o yüzden yeşil ekrana katlanmak zorundayım bi sürü yedekleme falan ömür törpüsü resmen 1626633177 Bu ara pil bilgisi de vereyim soran arkadaşlar var şu an pil %43 ekran süresi 4 saat 44 dakika bayağı iyi değilmi
  8. Eminde

Rehber MI 8 SE Android Q Modem Dosyası (Portre Modu ve Sensör Sorunları Yok)

Bunda da arka portre modu yeşil çalışmıyor maalesef
  9. Eminde

Rom MIUI 12.5.1 Hayırlı Olsun MI 8 SE China Stable

Çıktı eu deneyin
  10. Eminde

Çalışmayan arka kameranın portre modu zaten
  11. Eminde

Yeni yükledim mi 8 SE de önce şebeke gitti modem dosyası ile hallettim konusu var forumda tek sıkıntı arka portre modu yeşil ekran akıcılık animasyonlar yeni sesler falan çok hoş olmuş 1626341510 Arka portre modu bu şekilde
  12. Eminde

Haber Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Pro, Mi 8 SE MIUI 12.5 güncellemesi Çıktı

Yeni yükledim mi 8 SE de önce şebeke gitti modem dosyası ile hallettim konusu var forumda tek sıkıntı arka portre modu yeşil ekran akıcılık animasyonlar yeni sesler falan çok hoş olmuş
  13. Eminde

Soru Miui Tarzı Ekran Kilitleme Widgeti

En iyi kilit uygulamalarından
  14. Eminde

Haber Mi 8 SE - 12.5 stable beta dağıtılmaya başlanacak !

Mi 8 SE söz konusu ise mutlaka kocaman bir soru işareti vardır
Üst Alt