Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 se cihazım daha önce sim kart değişikliği yaptığımda twrp moda geçmiş data format yapmadan yeni sim kartı okumamıştı bu durum sürekli bu şekilde mi yoksa benim cihazda mı sorun var yani hiç uğraşmadan başka sim kart takmanın yolu varmı
3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın
Telefona format atmak zorunda kaldım maalesef o yüzden bir yardım talebim olacaktı geçenlerde bi arkadaşımız ayarlar kısmında iki çeşit düzenleme tarif etmişti ama konuyu bulamadım tekrar uygulamak için yardımcı olabilir misiniz
Hattımı türkcell taşıdım yeni sim kartı taktım twrp ekranı geldi yanlış birşey yapmak istemiyorum nasıl çıkarım twrp menüsünden bireşler silinmeden
Mi 8 se cihaz stabil miroom yüklü şu anda