Eminde kullanıcısının son içeriği

1. Eminde

Yardım Kontrol merkezi hakkında

Görseldeki mobil veri aşım uyarısını kaldırmak mümkün mü oradan
  2. Eminde

Soru Bağlandı internet yok hatası

Evde internette sorun yok sadece benim muhterem mi 8 se bağlandı ama internet yok gibi bir uyarı veriyo acep nedendir
  3. Eminde

Soru Vatan bilgisayar taksitli telefon satışı

Vatan yazıp kredi için TC numaramı yazıyorum cihaz sms gönderimini reddediyor neden acaba
  4. Eminde

Soru Sim kart değişikliği

Mi 8 se cihazım daha önce sim kart değişikliği yaptığımda twrp moda geçmiş data format yapmadan yeni sim kartı okumamıştı bu durum sürekli bu şekilde mi yoksa benim cihazda mı sorun var yani hiç uğraşmadan başka sim kart takmanın yolu varmı
  5. Eminde

Haber Enflasyon %11 miş duyda inanma

3 ay önce 2000 lira (note 8 pro)olan telefon 3000 olmuş 1500 e aldığım honor x 2250 berat bey açıklama yapıyor enflasyon 12 diye şaka gibi sadece telefon değil ha bilenler bilir bim de peripella diye 400 gr lık kavanoz çikolata var 7.75 ti bugün olmuş 9.95 kaç olmuş enflasyon varın siz hesaplayın
  6. Eminde

Yardım İnternet erişimi

Gece girdiğim foruma şu an ne mobil veri nede wifi ile giremiyorum sorun nedir acaba İnternet çalışmıyor hiç bir ayar yapmadım
  7. Eminde

Soru Forum üstadları bir dakikanızı alabilirmiyiz

Kullandığınız uygulamaların ekran görüntülerini paylaşabilir misiniz bakalım nelerden haberimiz yok
  8. Eminde

Soru Mi market

Çince olan mi marketin ingilizce olma ihtimali varmı ayarlarından falan yoksa ingizlizce versiyonu APK olarak falan varmı
  9. Eminde

Yardım Duvar kağıdı

Formattan sonra cihazı toparlıyorumda kullandığım duvar kağıdının linkini arıyorum
  10. Eminde

Soru Şarj iyileştirme önerisi

Telefona format atmak zorunda kaldım maalesef o yüzden bir yardım talebim olacaktı geçenlerde bi arkadaşımız ayarlar kısmında iki çeşit düzenleme tarif etmişti ama konuyu bulamadım tekrar uygulamak için yardımcı olabilir misiniz
  11. Eminde

Çözüldü Sim kart değişikliği

Hattımı türkcell taşıdım yeni sim kartı taktım twrp ekranı geldi yanlış birşey yapmak istemiyorum nasıl çıkarım twrp menüsünden bireşler silinmeden Mi 8 se cihaz stabil miroom yüklü şu anda
  12. Eminde

Magisk modülü paylaşım zamanı

Arkadaşlar herkesin bilmediği stabil çalışan uygulama veya widget içeren magisk modülleri bekliyorum size zahmet biraz zorlayalım şu çin oyuncaklarını
  13. Eminde

Alış Kayseri den verilen ilanlar

Xiaomi mi8 ve üzeri cihaz satan arkadaşlar yazabilirlerse bi alışverişimiz olur
  14. Eminde

Haber Mi 8 se Miui 12 hakkında

Mi 8 se ile alakalı miui 12 miroom a ne zaman gelir soruma açık beta 8 mayıs stabil sürüm haziran ayı sonu gibi cevabı aldım bekleyip görelim bakalım
  15. Eminde

Soru Miroomda çift tık açma ve kapama

Ekran kapalı iken çift tık uyandırıyor fakat tersini yapmıyor çift tık kapatma etkin olduğu halde neden kapanmıyor varsayılan temayı kullanıyorum
Üst Alt