Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim telefonda aynı durumda hanımdada 9se var onun telefonda aynı sesi veriyo genetik hepsinde var sanırım :)
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global kararlı sürümmü daha iyi yoksa eu stabil mi arsında ne fark var tecrübe sahibi biri yanıtlayabilirmi. Ben 3 haftadır mi9 se kullanıyorum çözemedim bu 4.5 g olayını ve sinyalin düşüklüğünü bursa gibi büyük bi şehirdeyim şebeke problemi normalde yaşanmıyor ama bu telefonda nedense anlam...
Ekran süresi şarj düzeni şöyle bakıyorum ben o duruma sabah işe gelirken 7 de çıkarıyorum şarjdan akşam eve gidiyorum %30 ile %40 kalmış oluyo gün içerisinde clash of clans vb. Oyunlar oynuyorum aralıklarla telefon görüşmeleri yapıyorum aktif olarak whatsapp kullanıyorum şarjı beni tatmin ediyo...
Onat abi yardımcı oldu. Beta sürüm yüklüydü çok şarj yiyodu ve çekmiyodu şuan stabil sürüm yüklü çekim düzeldi ve şarj daha iyi durumda
Onat abi yardımların için çok teşekkürler beni büyük bir dertten kurtardın sayende sorunum çözüldü Allah razı olsun senden çok iyi denk geldik evine kabul ettin yarım saatte çözdün işimizi tekrar tekrar teşekkür ederiz
bu telefonu 2200 e aldım ve 2 adet ikisinide mi8 se ile değiştirmelimiyim, mi8se kullananlar memnun şebekeden ve internette
bendeki amaç internet 4g çekmesi değil telefon şebeke çekmiyo sürekli veri almaya çalışıyo ve şarjı süpürüyo şarjın yarısını şebeke çekmeye çalışmasıyla eriyo