eminbilen kullanıcısının son içeriği

1. eminbilen

Rehber Number Fixer Uygulaması ve Kullanımı

Mi Cloud adresinden kontrol ettim rehberim bozulmamış hali ile duruyo onu nasıl aktarabilirim
  2. eminbilen

aynı işlemi bi daha yaptığmda "0 numbers fixed" diye uyarı veriyor birde rehberimi kontrol ettim neredeyse yarısı bu şekilde olmuş
  3. eminbilen

merhaba, aynı şekilde yaptım ama rehberimdeki tüm numaraları örnek: +9005452500202 bu şekilde yaptı ve arama yaptığımda yanlış numara diyo nasıl tekrar düzeltebilirim
  4. eminbilen

Sohbet Mi Note 2 Kapak Ve Koruyucu 3D Cam

gayet güzel durmuş gibi :)
  5. eminbilen

ben van ilindeyim bana ilgili yerin numarasını verirseniz görüşme sağlayıp sipariş veryeim :)
  6. eminbilen

böyle kıvrımlı jelatin bulamaz mıyız acep :)
  7. eminbilen

merhaba, ben de ekran koruyucu takdirdım ama benimde çok parlıyor keyif alamıyorum ekranından sizin şu an takdırdığınız nasıl parlama var mı
  8. eminbilen

Yardım Mevcut kamera uygulaması dışında farklı bir uygulama önerileriniz

merhaba arkadaşlar, cihaz: mi not 2 pro mevcut kamera uygulamasının özellikleri biraz kısıtlı, daha özellikli ve daha kapsamlı bir kamera uygulaması aramaktayım. kullanıpta öneren arkadaşlar paylaşabilir mi.
  9. eminbilen

eline sağlık faydalı bir paylaşım
  10. eminbilen

Yardım kişilerde kayıtlı olmasına rağmen mesajlarda kişi ismi

merhaba arkadaşlar, kişi listesinde kayıtlı olmasına rağmen mesaj geldiğinde mesajlarda ismi görünmüyor başında +90 dan kaynaklı olması lazım. birde bazen aynı kişi mesaj üzerinden değilde iki ayrı mesaj gibi gelebiliyor. bu konuda bilgisi olan var mı
  11. eminbilen

Satış mi note 2 pro - ön cam koruma

merhaba arkadaşlar, cihazım mi note 2 pro - ön cam koruma aldım ama ekranımı çok parlattı ve böyle kullanmak güzel değil, ön cam koruma alıpta memnun olup öneren var mı. paylaşabilir mi iyi çalışmalar.
  12. eminbilen

bu telefonların ön camı çok hassas kırılırsa alınması zor
  13. eminbilen

HADİ YA NE YAPICAĞIZ EKRAN KORUYUCU LAZIM. BENDE ALDIM DA KORUYUCU OLARAK İYİ AMA EKRANI PARLATTI O GÜZELİM EKRAN ŞİMDİ PARLAK TELEFONU ELİME ALMAK İSTEMİYORUM. patron ön cam koruma elinize ulaştı mı
  14. eminbilen

HADİ YA NE YAPICAĞIZ EKRAN KORUYUCU LAZIM. BENDE ALDIM DA KORUYUCU OLARAK İYİ AMA EKRANI PARLATTI O GÜZELİM EKRAN ŞİMDİ PARLAK TELEFONU ELİME ALMAK İSTEMİYORUM.
  15. eminbilen

MERHABA, ÜRÜN ELİNE ULAŞTI MI ÖNERİR MİSİN. BEN FARKLI BİR TANE ALMIŞTIM EKRAN ÇOK PARLAK OLDU
Üst Alt