Emin loca kullanıcısının son içeriği

1. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Yazdım öyle cevap vermedi :D dün böyle demişti ama
  2. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Ben konuştum Çin cihazı için 300 dolar istiyorlar global cihaza 40 dolar dedi 1771886310 Değmez 13 bin vermeye telefonu satacam ben
  3. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Bu forumda mı iletişim verebilir misin bende açtıracam
  4. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Kim açıyor
  5. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Bu telefon elimde patladı o zaman hocam durumu biliyodun zaten iade edemedim
  6. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

Güncelleme mitool V2 görüyor ama kilidini açamadı
  7. Emin loca

Yardım Mi kilit açma

İyi günler herkese mi kilit açmak istiyorum mi unclocker uygulaması cihazı görmüyor fastboot da aktif ama gözüküyor telefon çin sürümü nasıl açabilirim bilen varmı
  8. Emin loca

Yardım Xiomi 15 güncelleme ve ekran sorunu

Kaçak olduğunu bilerek aldım da 30 bin verdim valla zoruma gitti şimdi yazılanları okuyunca 1770774085 Gittim ekran için değişim yaptılar bu telefonda öyle sorunlar yok mi kilit açıp rom atacam veya kavga dovus iade etmeyi denicem kolay almıyor kimse geri 1770774438 Xiaomi'yi tercih ettiğiniz...
  9. Emin loca

Vallahi bende anlamadım hocam herşey sıfır gibi ama pil kısmına girince öyle yazıyor telefonun jelatini sonradan çekilmiş ve imeilsi sonrada yapılmış gibi görsel ekliyorum
  10. Emin loca

Değiştirdim telefonu bu seferki ilk kullanım 2024 Ekim pil döngüsü 267 bunların hepsinin böyle olduğunu iddia edıyor btk ve e devletten baktı yanımda telefona hiç sim takılmamış yurt dışında kullanıp öyle mi gönderiyolar acaba telefonu ülkeye Birde son bir sorum var OEM kilidi açabiliyorum ama...
Üst Alt