Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler herkese mi kilit açmak istiyorum mi unclocker uygulaması cihazı görmüyor fastboot da aktif ama gözüküyor telefon çin sürümü nasıl açabilirim bilen varmı
Kaçak olduğunu bilerek aldım da 30 bin verdim valla zoruma gitti şimdi yazılanları okuyunca
1770774085
Gittim ekran için değişim yaptılar bu telefonda öyle sorunlar yok mi kilit açıp rom atacam veya kavga dovus iade etmeyi denicem kolay almıyor kimse geri
1770774438
Xiaomi'yi tercih ettiğiniz...
Vallahi bende anlamadım hocam herşey sıfır gibi ama pil kısmına girince öyle yazıyor telefonun jelatini sonradan çekilmiş ve imeilsi sonrada yapılmış gibi görsel ekliyorum
Değiştirdim telefonu bu seferki ilk kullanım 2024 Ekim pil döngüsü 267 bunların hepsinin böyle olduğunu iddia edıyor btk ve e devletten baktı yanımda telefona hiç sim takılmamış yurt dışında kullanıp öyle mi gönderiyolar acaba telefonu ülkeye
Birde son bir sorum var OEM kilidi açabiliyorum ama...