emiine kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi5 telefonun ekran kilidi fazla şifre girmekten dolayı kilitledi açılmıyor

neyse google'dan açtım telefonu, sağol hocam.
  2. E

Yardım Mi5 telefonun ekran kilidi fazla şifre girmekten dolayı kilitledi açılmıyor

hocam, güzel hocam... ben o dediğini yapmaya çalışıyorum ama sanırım körüm galiba, google hesabımda "cihaz verilerini sil/temizle" gibi bir şey yok. cihazınızı bulun seçeneğinde , *mesela telefonunuzu kilitleyin, *kendi numaranıza telefon etmeyi deneyin ,*cihazınızı silin gibi seçenekler var ama...
  3. E

bağlamak derken cihazı bilgisayara bağlamayı mı kastediyorsunuz? şarj kablosuyla bağladım ama mi unlock ekranında "unlock now" diye bir şey aktive olmadı. ya da telefonda öyle bir şey çıkmadı. google hesabıma ya da mi hesabıma girerek cihazı nasıl sıfırlayacağımı da anlamadım. cihazı...
  4. E

benimkisi parmak iziydi. parmak izimi okumayınca birkaçgün önce değiştiğim şifreyi gireyim dedim, tabi unuttuğum için yanlış girdim defalarca. şu an yine bir şifre girsem ancak 119 dk sonra tekrar deneyiniz yazısı çıkıyor.
  5. E

flashı yükledim laptopa , kurdum. mi unlock çıktı."turn off the phone, hold volume down and power buttons to enter bootloader, and connect the phone again." yazısı çıktı. yazılanı yaptım. "fastboot" diye bir şey çıktı ekranda. sonrası yok, bir şey çıkmıyor. telefonu açıyorum yine kilitli. ben...
  6. E

merhaba , benim de mi5'im kilitlendi. mi hesabından unlock talebi yaptım, unlock tool indirin diye mesaj geldi ordan , downloads bölümünden stable rom ve devolopper rom vardı, açıkçası hangsini indireceğimi bilemedim. stable rom indirdim bilgisayarıma ama sonra ne yapacağım bilmiyorum. o kadar...
Üst Alt