emay239 kullanıcısının son içeriği

1. emay239

Yardım Direnç Kayıtlı BL Kapalı Cihaz

Arkadaşlar mi 11t pro dirençli cihazın kilidini kapatarak fastboot rom kurdum hatta güncelleme geldi onu da yaptım hiçbir sorun olmadı bilginiz olsun. Benim burada sormak istediğim soru şu. Direnç kayıt için ille de kilidi açmak zorundalar mı ?
  2. emay239

Rehber Mi11T Pro TWRP ve Magisk Kurulumu (Basit Yöntem / Bütün Cihazlarda Geçerlidir.)

müthiş bir paylaşım olmuş eline koluna sağlık üstad
  3. emay239

HyperOS Xiaomi 11T Pro (vili) - Tayvan Kararlı - OS1.0.4.0.UKDTWXM

üstadım recovery bir türlü yüklenmiyor bu cihaza. Fastboot ile kendi telefonuma kurar gibi kuruyorum ama nafile stock recovery ile açılıyor yardımcı olabilirmisin
  4. emay239

Kernel Mi 10t/pro NoGravity kernel (overclokclu) daha çok oyun ve pil performansı

Arkadaşlar mi10t için hakkını veren rom herşeyiyle zenith romdur. Bir çok rom denemiş birisi olarak söylüyorum kurun keyfinize bakin. Balaam kernel ile birlikte hem şarj hem performans olarak çok çok iyi bir rom. Hiçbir bug yok taywan rom tabanlı romdur tavsiye ediyorum pişman etmez
  5. emay239

Rom Mi 11 Lite (Courbet) RiceDroid 3.5 Android 12L

hocam hangi miui rom üzerine kurmamız gerekiyor acaba? ve hangi sürüm twrp kullandınız
  6. emay239

Rom Mi Note 10 Lite REVENGE OS - OFFICIAL-Android 11 (Video)

valla hocam talimatlarınızı harfiyen uygulamamak zaten ahmaklıktır sonucta dediginiz şekilde kurdum hatta inat ettim hala kurmaya uğraşıyorum ilkkez rom kurmuyorum bunda var bi sıkıntı çözemedim
  7. emay239

Rom Mi Note 10 Lite REVENGE OS - OFFICIAL-Android 11 (Video)

Official de herhangi bir problem var mı acaba? Su parmak izinde parlama yapıyor mu yine
  8. emay239

Rom Mi Note 10 Lite MİUİMİX Stabil V12.1.4.0.RFNMIXM A11

Eu romdan geçmeme değer mi? Yani eu romdan ne gibi farkı var bu romun
  9. emay239

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

Türkce dil seçeneği yok nasıl turkcelestirebiliriz
  10. emay239

Ana Başlık Mi Note 10 Lite Ana Konu

Eu rom kur kral orijinal romlarda artık Google arama uygulaması anlaşma gereği kullanılıyor ve Google arama uygulamasında arama kaydetme yok. Custom rom olarak eu yu tavsiye ediyorum onu kurdugunda geliyor. Ben kullanıyorum sıkıntı yok v12 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiyemdir
  11. emay239

Soru Mi Note 10 Lite Alınır mı ?

3 ay oldu kullanıyorum tavsiye de etmiyorum. Paranı çöpe atma git one plus al. Telefonun wifi gücü düşük sensör problemi var ki ben pek sık yasamafim yaşayan çok kişi var. Telefona rom desteği nerdeyse yok. Eu rom olmasa tamamen çöp. 5260 mah batarya hakkını vermiyor bı şekilde o şarj hep...
  12. emay239

Çözüldü Xioami mi not 10 lite custom rom

Yükleyebilirsin kral sıkıntı olmaz
  13. emay239

Çözüldü Xioami mi not 10 lite custom rom

Silinmez wipe işlemlerini twrp menüden yaptığın sürece silinmez hatta forum da anlatılıyor sen her ihtimale karşı twrp den efs yedeği al IMEI gitse bile efs yedeği geri yükleyip kullanmaya devam edebilirsin. Dediğim gibi IMEI gitmez
  14. emay239

Yardım Mi Note 10 Lite Wifi Çekim Gücü

Note 7 den geçtim evet ufak bı düşüklük fark ettim ama çok rahatsız edecek derecede degil insallah yazilimsaldir
  15. emay239

Çözüldü MIUI12 Ekran Kapalıyken Bildirim Geldiğinde Işığı Yanmıyor (Ekran Uyanmıyor).

Ekran amoled ise her zaman açık seçeneği ve kilit ekranı olan bölüme gir bildirim geldiğinde ekranı aydinlat seçeneği var orayı da bir kurcala kapalı olabilir
Üst Alt