Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 11t pro dirençli cihazın kilidini kapatarak fastboot rom kurdum hatta güncelleme geldi onu da yaptım hiçbir sorun olmadı bilginiz olsun. Benim burada sormak istediğim soru şu. Direnç kayıt için ille de kilidi açmak zorundalar mı ?
üstadım recovery bir türlü yüklenmiyor bu cihaza. Fastboot ile kendi telefonuma kurar gibi kuruyorum ama nafile stock recovery ile açılıyor yardımcı olabilirmisin
Arkadaşlar mi10t için hakkını veren rom herşeyiyle zenith romdur. Bir çok rom denemiş birisi olarak söylüyorum kurun keyfinize bakin. Balaam kernel ile birlikte hem şarj hem performans olarak çok çok iyi bir rom. Hiçbir bug yok taywan rom tabanlı romdur tavsiye ediyorum pişman etmez
valla hocam talimatlarınızı harfiyen uygulamamak zaten ahmaklıktır sonucta dediginiz şekilde kurdum hatta inat ettim hala kurmaya uğraşıyorum ilkkez rom kurmuyorum bunda var bi sıkıntı çözemedim
Eu rom kur kral orijinal romlarda artık Google arama uygulaması anlaşma gereği kullanılıyor ve Google arama uygulamasında arama kaydetme yok. Custom rom olarak eu yu tavsiye ediyorum onu kurdugunda geliyor. Ben kullanıyorum sıkıntı yok v12 kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım tavsiyemdir
3 ay oldu kullanıyorum tavsiye de etmiyorum. Paranı çöpe atma git one plus al. Telefonun wifi gücü düşük sensör problemi var ki ben pek sık yasamafim yaşayan çok kişi var. Telefona rom desteği nerdeyse yok. Eu rom olmasa tamamen çöp. 5260 mah batarya hakkını vermiyor bı şekilde o şarj hep...
Silinmez wipe işlemlerini twrp menüden yaptığın sürece silinmez hatta forum da anlatılıyor sen her ihtimale karşı twrp den efs yedeği al IMEI gitse bile efs yedeği geri yükleyip kullanmaya devam edebilirsin. Dediğim gibi IMEI gitmez
Ekran amoled ise her zaman açık seçeneği ve kilit ekranı olan bölüme gir bildirim geldiğinde ekranı aydinlat seçeneği var orayı da bir kurcala kapalı olabilir