Elyaf kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Server Kayıtlı S23 Ultra mı almak daha Güvenli yoksa Direnç Kayıtlı Xiaomi 14 Pro almak mı?

Sizce hangisi güvenilir server kayıtlı samsunglarda bi süre sonra tespit edilip imeisi kapatılıyor dedi birisi dirençte ise cihazın içi açılıyor ama imei gitti diye şikayet edeni duymadım dirençli telefonlarda Server kayıtta imei uçmuyorsa S24 ultra bekleyebilirim belki
  2. E

Soru Rsa kilit sadece Snapdragon işlemcilerdemi var?

Bu Rsa kilit dedikleri şey sadece snapdragon işlemcilerdemi var? Yani Mediateklerde bu kilit yokmu
  3. E

Soru Vivo X100 Pro almayı düşünen varmı?

Evet almayı düşünen varmı bende almayı düşünüyorumda İmei kaydını bekliyorum ne zaman çıkar diye şuanlık dünyanın en iyi en güçlü telefonu
  4. E

Soru Xiaomi 14 pro vs Vivo X100 Pro Vs Redmagic 9 Pro+

Hangisini alayım benim gönlüm vivo x100 prodan yana ama yarın bir gün satarsam satmakta zorlanırım diye düşünüyorum oyun oynarım kameraya önem veririm Redmagicide yazayım dedim Dimensity 9300, 8 gen 3 ten daha güçlü o yüzden beni cezbediyor ama xiaomi 14 pro alsam hatta redmagic bile daha kolay...
  5. E

MIUI 14 Mediatek dimensity 9300 ne zaman imei atılır?

Şu iphone 11 den bir kurtulamadım Yurt dışı Vivo x100 pro almayı düşünüyorum ama imei atılamıyormuş henüz xiaomi 14 pro direnç ile çift sim mümkün diyor ama Vivonun hem kamerası daha iyi hem işlemcisi 9300 daha iyi sizce vivoya imei atılabilirmi zamanla düşünceleriniz neler
Üst Alt