Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Xiaomi telefonlarda iPhone gibi ana ekranda altda yerleşeyn uygulamalara arka fon nasıl ekleye bilirim? Fotoğraf da söylediyim kısımı koyucam
Merhaba arkadaşlar. Redmi note 9s kullanıyorum son 2 3gündür ekrana parmak izi okutduğumdada dokunarak da tuşa basarakda açtığımda 4 5 saniye geç açılıyor ama hep yapmıyor. Miui sürümü 12.0.3 ama pil performansı ekranı değişmiş teması ama bakıyorum herhangi bir güncelleme bilgisi yok. Ve sd...
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere note 9s de kablosuz şarj yok ama bi ürün var tüm android telefon larda kablosuz şarj desteği getiriyor bu ürünü kullanan varmı sizce almalıyım. Arabada holderde kullanmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar ben QCY T5 kulaklığını kullanıyorum. Şarjı ayarlarda görünüyor ama bence doğru değil 100den çok geç düşünüyor düşdükden sonra baya hızlı iniyor bildiyiniz doğru gösteren uygulama ve ya çözüm varmı?
Merhaba arkadaşlar buraya herkes miui 12 sürümünden sonra ekran süreleri ne kadar olmuş ata bilirmi). Cihazı nasıl etkilemiş merak ediyorum bazıları şarj düşüşü var diyor bende ama bence artış var diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar. Temmuz dan beri note9s kullanıyorum ve çok memnunum özellikle de şarjı amma bir sorunum var şarja takıyorum 100%olunca çıkarıyorum 5% lik bi kısım hemen gidiyor ama sonrası normal gidiyor. 100%olunca yarım saat 40 dakika falan uzun tutunca ama normal gidiyor o 5% lik kısımda. Bu...