Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar lütfen kontrol merkezini nasıl şeffaf yapa bilirim? Bir yolu olmalı bu konuda bilgisi olan varsa yazsın. Sizlere güveniyorum lütfen yardım edin.
Arkadaşlar şimdi TWRP yoluyla REDMİ NOTE 8 v11.0.12.0 dan MİUİ 12 geçersem gelecek güncellemeleri alacakmıyım OTA yoluyla? Yoksa bu işlemi yaparsam güncellemeleri hep TWRP yoluylamı kurmak zorunda kalıcam?
Arkadaşlar bazı Redmi Note 8 Global kullanıcıları v11.0.11 üzerine güncelleme almaya başladı. İçinde bu güncellemeyi alan varmı?
http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QCOMIXM/miui_GINKGOGlobal_V12.0.2.0.QCOMIXM_b58f9663d7_10.0.zip
Arkadaşlar belki yeri değil ama Azerbaycanlıyım bir daha bu kadar kişiyi bir arada nerde bulurum bilemiyorum fırsatını bulduğum için her Türk kardeşime Azerbaycan Karabağ savaşında bize destek olduğu için çok teşekkür ederim şuan kardeşim savaşta gelmelerine az kadlı. Bana söyledi ki Türk...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi nerdeyse herkesin sinirlerini bozan bu sorun sadece rom eu India romlarında oluyordu şimdi bu sorunu nasıl çözücez anlatmaya çalışıcam öncelikle MIUI Contacts and dialer 11.0.8.1 APK Download by Xiaomi Inc - APKMirror bu linkten uygulamayı indirip kurun sonra ardından...