elodes kullanıcısının son içeriği

1. elodes

Çözüldü Mobile Legends HFR (Yüksek Çerçeve Modu)

Evet konuyu ben açmıştım :) açtığım gün gelmişti zaten :) Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. elodes

Geleli çok oldu hocam, sizin telefonunuz ne? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. elodes

Soru Global Kararlı PGGMIXM v11.0.5.0 Güncellemesi mi var?

Bu nasıl yapılıyor peki hocam?
  4. elodes

Global rom yüklü bende hocam. Telefona kendim hiç rom atmadım. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. elodes

Bugün yine bir güncelleme geldi, v11.0.6.0 diye. Yama güncellemesi değil. İçeriğinde optimizasyon artışı ile ilgili ibareler yer alıyor. Bilginize.
  6. elodes

Bende de 11.0.5.0 sürümü var, iki gün oldu geleli. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. elodes

Aslında fark ediyor ama bu kadar şarj giderken ben de değmeyeceğini düşünüyorum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. elodes

Az evvel test etme imkanım oldu. Bende 1 saatte yaklaşık %18 kullanım oldu. Bu sefer geçenki kadar da ısınmadı. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. elodes

Isınmasını ve şarj tüketiminin artmasını bekliyordum :) Ama biraz fazla geldi bana. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. elodes

Yalnız şunu fark ettim, 30 FPS ile oynarken telefon neredeyse hiç ısınmıyordu. 1 saat oynamada da maksimum %12 şarj gidiyordu. Ancak HFR ile oynadığımda ısınma ve şarj epey fark etti. Durum sizde nasıl? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. elodes

Yardım Redmi Note 8 Pro batarya sorunu

Evet, bunu ben de fark ettim. Gerçekten çok enteresan gözüküyor. Bence Xiaomi'nin pil istatistiği konusunda ciddi problemi var. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. elodes

Bana bugün geldi, size de gelmiş olması gerekmez mi? Yabancı forumlara da baktım, onlarda da gelmiş. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. elodes

Merhaba arkadaşlar, aranızda mobile legends oynayan var mı? Sizde HFR modu aktif mi? Yani yüksek çerçeve modu aktif mi? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. elodes

Soru Ram Kullanımı

Kullanılmayan kısmını gösteriyor, merak etmeyin :) Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. elodes

Soru Ram Kullanımı

3.5/6 yazan kısımda 3.5 boş olan ram miktarını gösteriyor yani sizin telefonunuz o haliyle 2.5 ram kullanıyor, ki bu da gayet normal :) Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt