elebasi7102 'in en son etkinliği

• E
    elebasi7102 , Yardım Root Gizleme Sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Zaten ArrowOS 13.1 içeriğinde QuicksilveR kernel v2.5 yüklü geliyor. Ben Cuh Kernel 1.8 KSU olanı yüklemiştim. Kernel yüklesem de...
  • E
    Benim telefon redmi note 8. (pro) Değil Hocam düz note 8. EU rom 12.0.3 tede rootu gizleyemedim. Dün gece tekrar ArrowOS a döneyim...
  • E
    Girdim Hocam ne yaptıysam olmadı. EU rom 12.0.3 e döndüm. Android 10 şimdilik işimizi görür en azından. EU rom Android 11 olan çok...
  • E
    O iki taneden biri ksu olmadan ArrowOS romun içinden aldığım boot.img idi. Apatch ile yamalayıp twrp ile flash ladım ama nafile.
  • E
    Yok iki tane boot.img denedim demek istedim ayrı ayrı. Biri ArrowOS romun orjinal boot.img'si. Diğeri Cuh Kernel ksu özellikli boot.img
  • E
    APatch ile Cuh boot.img ve orjinal boot.img yamaladım ve ikisini de flashladım. İkisinde de telefon bootlop oluyor. Cuh boot.img'yi...
  • E
    Kernelsu'ya ekleyip denedim şimdi. Vakıfbank yine açmadı. 1746914452 Ayrıca APatch ile süper anahtar oluştura tıklayıp şifre...
    • Screenshot_20250511-005752_APatch.png
  • E
    Denemediğim modül kalmadı sanırım. Zygisk next modülü de var. Kernelsu kurmak için ksu olan Kernel yüklü. Apatch yüklemek için...
Üst Alt