Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
elebasi7102 'in en son etkinliği
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
başlıklı konuya cevap yazdı.
Zaten ArrowOS 13.1 içeriğinde QuicksilveR kernel v2.5 yüklü geliyor. Ben Cuh Kernel 1.8 KSU olanı yüklemiştim. Kernel yüklesem de...
12 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
Benim telefon redmi note 8. (pro) Değil Hocam düz note 8. EU rom 12.0.3 tede rootu gizleyemedim. Dün gece tekrar ArrowOS a döneyim...
12 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
Girdim Hocam ne yaptıysam olmadı. EU rom 12.0.3 e döndüm. Android 10 şimdilik işimizi görür en azından. EU rom Android 11 olan çok...
11 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
O iki taneden biri ksu olmadan ArrowOS romun içinden aldığım boot.img idi. Apatch ile yamalayıp twrp ile flash ladım ama nafile.
11 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
Yok iki tane boot.img denedim demek istedim ayrı ayrı. Biri ArrowOS romun orjinal boot.img'si. Diğeri Cuh Kernel ksu özellikli boot.img
11 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
APatch ile Cuh boot.img ve orjinal boot.img yamaladım ve ikisini de flashladım. İkisinde de telefon bootlop oluyor. Cuh boot.img'yi...
11 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
Kernelsu'ya ekleyip denedim şimdi. Vakıfbank yine açmadı. 1746914452 Ayrıca APatch ile süper anahtar oluştura tıklayıp şifre...
11 Mayıs 2025
E
elebasi7102
,
Yardım
Root Gizleme Sorunu
Denemediğim modül kalmadı sanırım. Zygisk next modülü de var. Kernelsu kurmak için ksu olan Kernel yüklü. Apatch yüklemek için...
11 Mayıs 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt