Elcan Səlimli kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru WhatsApp'tan durduk yere neden çıktı?

WhatsApp'ta mesajlaşırken durduk yere programdan attı. Ana sayfadan WhatsApp simgesi kayıp oldu, telefonu yeniden başlattım, simge ana ekrana döndü. Neden olabilir?
  2. E

Soru Sürekli pil tasarrufu modunda kullanmak zararlı mıdır?

Telefonu sürekli pil tasarrufu modunda kullanmanın bir zararı olur mu?
  3. E

Çözüldü Mi9T'yi Redmi 8 şarj aleti ile şarj etmek zararlı mıdır?

Cihazın hızlı şarj olmaması için Mi9T'yi Redmi 8 adaptörü ile şarj edebilir miyim? Bir kere değil, sürekli bunu yapmam zararlı olur mu? Mi9T şarj cihazı: Input: 100-240VAC, 50/60Hz, 0.5A Output: 5V=3A/9V = 2A/12V = 1.5A Redmi 8 şarj cihazı: Input: 100-240VAC, 50/60Hz, 0.35A Output: 5V=2A
  4. E

Yardım Yaptığïm ayarlar kaydedilmiyor

Örnek olarak otomatik parlaklığı kapatıyorum, birkaç gün sonra baktığımda açık görünüyor. Veya WhatsApp arama bildirimlerini kapatıyorum, birkaç gün sonra baktığımda açık görünüyor. Ne yapmalıyım?
  5. E

Soru Google Drive "video oynatılmıyor" hatasï

Google Classroom'da paylaşılmış WMV formatlı videoya tıklayınca, Google Drive açılıyor, fakat video oynatılamor. Nasıl çözebilirim?
  6. E

Soru Düşük parlaklıkta görüntü bozulması neden olur?

Merhaba, ekran parlaklığını genellikle çok fazla açmıyorum. Düşük parlaklıkta video izliyorum. Videoların karanlık kısımlarında bozulmalar oluyor. Mesela bir filmde karanlık bir oda sahnesi varsa, düşük parlaklıkta izlediğim zaman videonun siyah kısımlarında gri kareler gibi birşey çıkıyor...
  7. E

Yardım YouTube, Instagram videolarında yeşil ekran sorunu

Mi9T ile ara sıra YouTube, Instagram videolarında ekranın video olan kısmında yeşil kareler beliriyor, sayfayı yenileyince düzeliyor. Ne yapmalıyım?
  8. E

Çözüldü Mi 9T telefonunda pop up kamera sorunu

Merhaba, iki gün önce Mi 9T model telefon aldım. Ön kamera açıldığı zaman yan taraflarda mavi ışık yanıyor. Ama kamera daha çıkmadan ekranın altından mavi ışık hafif belirgin oluyor. Neden olabilir? Bu bir sorun mudur, yoksa önemsiz midir? YouTube'da bu telefonun inceleme videolarında aynı...
Üst Alt