Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
WhatsApp'ta mesajlaşırken durduk yere programdan attı. Ana sayfadan WhatsApp simgesi kayıp oldu, telefonu yeniden başlattım, simge ana ekrana döndü. Neden olabilir?
Cihazın hızlı şarj olmaması için Mi9T'yi Redmi 8 adaptörü ile şarj edebilir miyim? Bir kere değil, sürekli bunu yapmam zararlı olur mu?
Mi9T şarj cihazı:
Input: 100-240VAC, 50/60Hz, 0.5A
Output: 5V=3A/9V = 2A/12V = 1.5A
Redmi 8 şarj cihazı:
Input: 100-240VAC, 50/60Hz, 0.35A
Output: 5V=2A
Örnek olarak otomatik parlaklığı kapatıyorum, birkaç gün sonra baktığımda açık görünüyor.
Veya WhatsApp arama bildirimlerini kapatıyorum, birkaç gün sonra baktığımda açık görünüyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba, ekran parlaklığını genellikle çok fazla açmıyorum. Düşük parlaklıkta video izliyorum. Videoların karanlık kısımlarında bozulmalar oluyor. Mesela bir filmde karanlık bir oda sahnesi varsa, düşük parlaklıkta izlediğim zaman videonun siyah kısımlarında gri kareler gibi birşey çıkıyor...
Merhaba, iki gün önce Mi 9T model telefon aldım. Ön kamera açıldığı zaman yan taraflarda mavi ışık yanıyor. Ama kamera daha çıkmadan ekranın altından mavi ışık hafif belirgin oluyor. Neden olabilir? Bu bir sorun mudur, yoksa önemsiz midir?
YouTube'da bu telefonun inceleme videolarında aynı...