Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sabahtan beri okulda foruma girmek istiyorum ancak sayfa açmıyor. Galiba milli eğitim Forum sayfasına engel koymuş konuda bir bilgisi olan var mı
Arkadaşlar Redmi 5 plus telefona twrp kurulumu ile ilgili dün gece çok uğraştım. Bu konu altında belirtilen problemlerin hepsini yaşadım. En son yukarıda alıntı yaptığım arkadaşın paylaşımı ile sorunu çözdüm. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu linkteki orangefox 8,3 kurdum. eu stabil...
mi hesabınızın doğrulama işlemini yaptınız mı. Mi hesabına yedek bi telefon numarası tanımlamanız gerekiyor. şifre kaybolduğunda ek telefon numarası ile çözümleniyor. Ben böyle çözmüştüm.
Stock kamerada olmayan photsphere, slow motion ve timelipse özellikleri gayet güzel.
Ayrıca bana göre panorama çekimlerde stock gcam'a göre kötü performans sergiliyor.
mi8 lite telefonda gcam sürümlerinin hiç birisinde ön kamera çalışıyor. Fix dosyası kurup çalıştırabiliyoruz ancak bu sefer de stock kameranın ön kamerası gidiyor. Stock kameranın ön kamerası mı, Gcam kameranın ön kamerası mı. Tercih kullanıcıya kalmış. Ben stock kamera ön kamera kullanıyorum
MGC_6.3.017_DCIP3Version_V2.0 dün akşam kurdum. Sabah V2,1 çıkmış. Idea~~Idea~~
mi8 lite eu kararlı 10.3.5 rom da gayet stabil çalışıyor. Herhangi bir probleme rastlamadım.
İyi günler arkadaşlar. Telefonumda şu an gcam Sürüm 6.3.017.253834016 kullanıyorum. Ön kamera haricinde bir problem yok.
Ağır çekim videolarında ses çok bozuk ve acayip bir şey çıkıyor.( Problem önceki gcam sürümlerinde de aynı idi. ) Ses ile görüntüyü ayrı kaydetme imkanı varmı yada bu sorunu...
buidl.drop dosyasına izin verdiniz mi.
buidl.drop progrmaını açıp aşağıdaki kodu ekle.
Çıkan Build.prop Text ekranının en alt satırına gelin ve şu kodu bire bir oraya yazın.
“persist.camera.HAL3.enabled=1”
persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
Tahminimce izinler konusunda problemin var. Depolamaya programlar ulaşamıyor.
Ayarlar/izinler/depolama bölümünde hangi programlara izin verilmiş kontrol et.
Daha önce buna benzer bir sorunla karşılamıştım. Play storenin depoya ulaşma izni olmadığından indirme yapmıyormuş. Ben depolamaya izin vererek çözmüştüm.