Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Global Endonezya rom yükledim. Telefonda en ufak hata veya eksik rastlamadım. Tek sinirimi bozan miui uygulamalarındaki reklamlar. Web sitesi açar gibi reklam çıkıyor. Böyle saçma gereksiz bir şey olamaz. Telefonunu kullanıyorsun, İnternete değilsin dahili hafızadan video açıyorsun karşına...
Miui benim için vazgeçilmez özellikler içeriyor. İş düzenim bile bu telefona entegre. MasikX 11.3 ile yapamadığım şeyleri sunmuyor bana görsel değişiklik harici. Dolayısıyla miui 12 için ise bu kernel bana gerekmeyecektir.
Birkaç arkadaşımıza daha masikx 11.3 tavsiye ettim memmunlardı. Senin...
Uninvited kardeşim merhaba. Bilgi vermek adına yazıyorum. Masik x 11.3 roma marisa 3.0 kernel yükledim. 9 saate yakın ekran süresi aldım. Genelde %80 parlaklık ile. Ziraat mobildeki eft 4 haneli rakamları hala yollayamıyor malesef.
Parmak izi sorunsuz.
Restart problemi yok.
Isınma yok.
Şarz...
Üsradım şimdilik masik x devam edeceğim mecburen o halde. Zira eft olayı harici sıkıntım yok gibi. Şayet sen masik p iyi dersen benim için iyidir ve geçerim.İlgin ve samimi tecrübe paylaşımların için gerçekten minnettarım. Allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim
Evet üstadım aynı dediğiniz gibi hatta 500.000 tl yolluyorum ancak 500 tl yolluyor.
Aosp bana çok yavan geliyor miui uygulamalarını yoğun kullanıyorum.Emlak işi yapıyorum. Ses kaydı, not defteri, görevler, micloud v.s kısacası miui ye ciddi şekilde alıştım. Masik x rom gerçekten güzel sistem...
Sağolsun Uninvited sayesinde Masik x 11.3 rom ve candy kernel ile telefondan memnunum. @Uninvited kardeşim marisa son sürüm yüklemeye değecek bir kernel midir?
Şu an magisk ve root tamamen kaldırdım.
Ziraat mobil uygulamasında eft yollarken 500 tl yollamak isterken 5 tl yapıyor. Sildim...