Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Akılsız bir Lg tv sahibiyim.Çoluk çocuk telefonları alıp ayrı dünyalardayız malum salgından dolayı evdeyiz. Birlikte Youtube videoları ve film sitelerinden hd olarak film izlemek için bir cihaz almak istiyorum Bu işi en uygun nasıl görürüm Kablolu çözüm de olabilir.Sonuçta...
Merhaba arkadaşlar
Global stabil 11.0.3 rom kullanıyorum.Wifi kopması harici şarz dayanımı çok iyi.9 saat ekran süresi ve performansından memnunum.
Bu romu kullanıp wifide kopma yaşayan var mı.Romu değiştirmeyi düşünüyorum bu problem yüzünden.Eu rom 11.0.8 kullanıcı yorumlarınızı da bekliyorum...
Mi9tpro cihazımda network signal guru ile baktığımda band 20 olmadığını farkettim Repair işlemini yapan arkadaşla görüşüp k20 pro qcn dosyasıyla işlem yapmış olabilir mi diye sordum fakat cihazın içinden kendi orjinal qcnsini yedek alarak restore ettiğini söyledi.Cihaz da global.Bu durumda band...
Cihaz 4gb ram 64 hafızalı global modeldir.
Elimde 2 adet var.
KVK garantili olan cihaz 950 tl
Yurtdışından gelmiş imei kayıtlı olan 850 tl
RENKLER VE MODEL AYNIDIR.
Piller %90 seviyesinde (2gün rahatlıkla gider)
Hak verilmez alınır.Garanti süresi bitmeden böyle bir hata oluşmasına servisin raporu nihai karar değildir.Yollayın cihazı ve olumsuz dönüş alırsanız tüketici hakem heyetine başvurup hakkınızı kanuni olarak arayınız.Daha önce teknosaya 2 adet cihazı hakem kurulu kararı ile iade ettim.Onların...
Eşimin resmi 5 Plus cihazında son global güncellemeden sonra aynı problem oldu. Xiaomi EU Rom yükledik problem çözüldü.
Telefoncu güncellemeden sonra bazı cihazlarda band sorunları olduğunu ve bu sebeple EU rom ile deneyip sonuca bakmamızı önerdi.Haklı çıktı. Umarım düzeltirsiniz.
Samsung note 4 müş benim cihaz yanlış foruma girmişim.En kısa zamanda xiaomi redmi note 4 alacağım.Yazılım desteği her sürümde kusursuz.
Bir de stock uygulamalardaki reklamları bir türlü kaldıramadım samsung note 4 teki orjinal global romlardan.
Samsung bu politikayla ne yapmak istemektedir...
Son güncellemenin pil göstergesinde rakamlar pil ikonunun içinde küçücük kalmış.Gözükmüyor malesef.Pili büyütmek veya rakamları eskisi gibi kenara almanın bir yolu var mıdır arkadaşlar? Sırf bu sebepten 9.5.11.0 veya 10.1.1.0 a dönmeyi düşünüyorum.
Parmakizi okuyucu yavaşlamış biraz bu...
Girdiğiniz bir sitede bildirim almaya izin vermilsinizdir.Link.tl tipi sitelerde çok var bu tip linkler..İzinler sekmesinden kaldırın ya da varsayılana sıfırlayın tarayıcıyı
Ben telefona vodafone ve türk Telekom simi takarak denedim.En merkezi yerlerde(banka,vilayet ve ticari alanlarda)çekim sorunu yok.Merkeze 5 km mesafede hat var;ulaşılamıyor idi.Global stabil son güncelleme ile şebeke problemi şikayetleri olduğunu bir telefoncu arkadaştan öğrendim.Modem...
Dostum aynı problem bende de vardı eu stabil 10.2 rom yükleyince şebeke çekim problemi çözüldü.Bilgin olsun.Cihaza unlock ve twrp işlemi yapıp yükleyebilirsin.
Çünkü model fanatikliği yapıyor bazı insanlar.
Kendi kullandığı telefonu sevebilir insanlar.Ama diğer tüm görüşlere saygı duymak lazım.Max 3 güzel telefondur.Max 2 kullanırken nax 3 e laf atan kişiler şu an mecbur susacak tabii.Saygılar
Siyah renk sıfır ayarında global sürüm cihazımı mi max 2 ile takas düşünüyorum.
Telefonun pili ilk günkü gibi % 100 performanslıdır.2 gün gidiyor.
Telefon satılık değildir.Çanta kullandığım için taşıma problemim yok.Bu sebeple büyük ekrana geçmek için..Tüm foruma saygılar.