ekremh.54 kullanıcısının son içeriği

1. ekremh.54

Yardım Mi 15 ultra bildirim sorunu

kapattım suan bır kac sımge degıstı onun harıcı bırsey gelmedı yarın pıl performansı ve grup sohbetlerınden gelen fotolara dıkkat etcem ınsallah duzelmıstır hıc bır yerde bu konuyla alakalı bır bılgı de yok
  2. ekremh.54

Hocam MIUI optimasyonunu kapattım bu konularla alakalı yararı dokunur mu (gpt önerisiyle)
  3. ekremh.54

Allah razı olsun dün soylediklerinizle bildirimleri çözdüm fakat whatsaaptan gelen fotolar otomatik inmiyor ayarlardan açık fakat genelde olmadı nasıl açabilirim o özelliği
  4. ekremh.54

Şimdi yükledim ve etkinleştirdim harici bir ayar vb birşey yapmalimiyim
  5. ekremh.54

tum ızınler acık sıldım yukledım fark etmedı surum Global
  6. ekremh.54

suanda o durumu cozdum hocam ssagolun bır tek whatsaap sorunu kaldı onu nasıl cozebılırım bılgınız varmı
  7. ekremh.54

dedıklerınızı yaptım tesekkurler denıyecegım sımdi
  8. ekremh.54

Whatsapp için olan kısmı yaptım saat içinse Samsung kullanıyorum hocam 1770029357 Ama whatsapp düzelmedi hayla ayni
  9. ekremh.54

Merhaba Mi 13 ultra'dan 15 ultra'ya geçiş yaptım fakat bildirim ve arka planda çalışan uygulamalar konusunda sorun çekiyorum saate bildirimler ekran açılana kadar gelmiyor whsapta oto indirme yapmıyor nasıl çözebilirim. Cihaz global arkasında CE etiketi var kayıtlı
  10. ekremh.54

Yardım mı8 se icin yetkılı hesap lazım yardım edermısınız

mi 8 se cıhazımı brıck ettıgım ıcın edl modundan rom etıcem ve yetkılı hesabım olmadı ıcın atamıyorum yardım edebılır mısınız lutfen
  11. ekremh.54

Yardım mi 8 se fast boottan baska yere gırmıyor pc tanımıyor

mi 8 se fast boottan baska yere gırmıyor pc tanımıyor telefona ınternetten mıuı yukledımve twrpden kurdum ama telefon acılmadı yenıden baslattıgımda fastboota gırıyor ve pc tanımıyor
  12. ekremh.54

Yardım mıuı 12 eu rom gcam sorunu

gcam gece moduna gecıtgımde astrophotography actıgımda fotolar cok kummlu olyuro fakat acıtıgımda da fotoları hıc cekmıyor sure bıtıryor ama fotocekmesı tamamlanmıyor cozumunu bılamadım bıldıgınız bır cozumu varmı yada fıx dosyası
Üst Alt