Ekrem1907 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi9 t pro uykuda wi-fi kapanması

Arkadaşlar merhaba. Cihazım Mİ9T PRO,Cihazım uykuya geçtiğinde wifi kapanıyor ve benim evde şebeke sorunum oldugundan dolayı sürekli olarak wifiye bağlı kalmam gerekiyor..ayarları kurcaladım buna dair bir ayar bulamadım cihazı komple sıfırladım yine aynı lütfen yardımcı olurmusunuz ?
  2. E

Yardım Cihaz uyku moduna geçtiğinde Wİ-Fİ KAPANIYOR

Arkadaşlar merhaba cihazım uyku modunda geçtiğinde wifi kapanmakta ayarları kurcaladım ama birşey bulamadım.
  3. E

Yardım Mi9T Pro kamera da mavi nokta

HTC 10 kullandim hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım garip geldi 1573761093 Servise goturdunuzmu cihazı? 1573761248 Haklisiniz muhtemelen gece çekimleri çok iyi bu mavi nokta dışında ve bu resimde çok temiz 1573761357 Ve ışık sarı oldu yeni cihaz dada aynı durumu yasarmiyim sizce?
  4. E

Çok anlamıyorum ama anlatabilmek adına farklı sekillerde çektim.gunduz cekimlerinde herhangi bir problem yok
  5. E

Sıfır cihaz istemem gerekli değilmi ayıplı ürün olduğu için?
  6. E

Aldığım iki gün içinde farkettim bu durumu iPhone lardada benzer sorunlar varmış l.. ama sıfır cihazda nasıl böyle bir hata olabilir aklım almıyor 1573759824 Şimdi çektim resmi
  7. E

Arkadaş merhaba 1 hafta önce Cevahir mağazasından mi 9 t Pro aldım. Cihazımın akşam cekimlerinde mavi nokta gibi birşey beliriyor ne yapmalıyım sizce normal mi bu yoksa servise verip iademi istemediğim?
Üst Alt