Ekrem1209 kullanıcısının son içeriği

1. Ekrem1209

Soru Pil kullanımı hakinda

Arkadaşlar oyun Felan oynadım sadece mobil veri açık idi 92 den 81 e düştü çok hızlı bir şekilde yani hızlı şarj oluyor ona lafım yok ama çok hızlı şarj tüketiyor inceleme lerini incelerken 9 saat Felan gösteriyorlar neden böyle oluyor cihaz daha 2 aylık lütfen çözümü bulan varsa soyliye bilirmi
  2. Ekrem1209

Rehber Poco f2 pro miui luncher yapma

Herkese Merhaba arkdaşlar bildiginiz üzere poco f2 pro poco luncher kulanıyor cok kolay yontem ile nasıl mi luncher yüklemeyi göstericem ben endonezya romundayım sizde gece bilirsiniz neyse konumuza dönelim ilk telefonu rootluyorsunuz ondan sonra verdigim linketi dosyayı indiriyorsunuz sonra...
  3. Ekrem1209

Soru pil tüketimi

Arkadaşlar herekse selamlar poco f2 pro kulanıyorum yeni aldıgımda kurulum yaptım bataryası 40 tı cok hızlı bitiyordu sarjını fuledim eskisi gibi olmasada 100 deyken cok oynanmama rağmen 7 saat dayanıyor incelemelerde 14 saat kadar kulanıyorlar oyun oynamamama rağmen acaba neden ola bilir sarj...
  4. Ekrem1209

Yardım Mi 8 anakart lazim

Arkadaşlar mi 8 imin anakarti bozuldu bütün telefoncular başka anakart istiyor acaba elinde olan varsa bana sata bilirmi
Üst Alt