ekotin kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Poco X3 NFC 128 8 qcn lazım dostlar

arkadaşlar orjinal surya 8 128 qcn olan var mı acaba?
  2. E

Yardım Galeriye fotoğraflar bir zamandan sonra düşüyor acil yardım

Arkadaşlar bu olayı ilk önemsemedim güncelleme ile falan diye düzelir diye ama sorunun galeride değil bütün uygulamalarda olduğunu anladım. Çektiğim, ss aldığım, indirdiğim bütün fotoğraflar galeriye bir zamandan sonra düşüyor örnek ss aldım 1-2 saat sonra galeriye düşüyor örnek ss aldım...
  3. E

Yardım Fastboot devices yazınca cihaz kapanıyor

merhaba mi 9 se grus cıhazında fastboot devices yazınca seri numarası soru işareti olarak gorunuyor ve komudu yazdıgım gıbı cihaz kapanıyor nasıl çözebilirim?
  4. E

Yardım gapps flashlanmiyor Root dizini dolu

Selam arkadaslar bugun miui cin romuna gectim hersey iyi guzel gappsde yukleyiyim dedim flashladigim zaman root dizini dolu diyordu gidip baktim gercekten doluymus sacma sekilde, bu gappsi nasil kurabilirim
  5. E

Rom Redmi Note 8 Pro (begonia) Pixel Experience Android 12 ROM - İndirme Bağlantıları Ve Kurulum

NOT : Verdiğim TWRP ile kurunuz aksi takdirde kurulumda sorun çıkabilir. Pixel Experience - (OFFICIAL) | Android 12 https://download.pixelexperience.org/begonia Dynamic TWRP Dynamic-TWRP-Begonia-23-12-21.img Kurulum Videosu Deneyen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirim.
  6. E

Yardım TWRP Format data olmuyor

Merhaba twrpden format data yapınca bu hatayı alıyorum çözümü nedir?
Üst Alt