EkoPlus kullanıcısının son içeriği

1. EkoPlus

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

Mi 9 se de parmak izi eklediğimiz zaman çentik kısmı önce kapanıyordu ekranı kapatınca o düzelmiş mi ?
  2. EkoPlus

Anket Mi 6 da mi 9 se geçiş?

Hocam mi 6 dan mi 9 se e geçtim cok memnunum elle tutulur bir performans kaybı görmüyorum cok fazla oyun oynamıyorsaniz pil günü cok rahat çıkartıyor
  3. EkoPlus

Soru Mİ9 SE En begendiginiz ROM

Hocam geçin mi room a :)
  4. EkoPlus

İnanin hiç dikkat etmedim hatta ahize sesi cok hoşuma gitti volte i açtınız mi oda biraz etkiliyor galiba
  5. EkoPlus

Valla mermi gibi hocam bariz global den daha hızlı algılıyor sadece parmak izi degil cihaz genel sistem geçişleri felanda hızlı tabiki yeni global sürümünü bilmiyorum 10.2.2.0 a göre kıyaslayabildigim kadariyla :)
  6. EkoPlus

Geçin hocam bu arada hat olmadığı icin sürekli şebeke arıyor olabilir mi dicem de hat olmadan nasil şebeke arıcak onu pek anlamadim :) siz uçak modunda kullanın hat takana kadar yemez o kadar büyük ihtimal
  7. EkoPlus

Kararli sürüm daha cikmadi diye biliyorum bizim cihaz için ayrıca beta romlar daha daha yenilikçi oluyor bu arada hücre bekleme sabaha kadar %1.79 yemiş cihaz wifi acik %40 dan %38 e düşmüş bence gayet güzel :)
  8. EkoPlus

Mi room 9.7.11 global 10.2.2.0 dan batarya konusunda daha iyi geldi bana şuan mi rom 9.8.1 yeni geldi kurdum net birşey söyleyemiyorum :) ama tahminimce buda sikinti çıkartmaz ota güncelleme olayına pek takılıyorum hocam açıkçası global de sürekli güncelleme bildirimlerine çok sinir oluyordum...
  9. EkoPlus

Aman durun hocam şimdi de hücre beklemeye takicam :) şaka bir yana hücre bekleme olayını önceki mesajım da belirttiğim gibi çözdüm ben bu arada mi room a geçerseniz bug mu bilmiyorum ama ilk kurdugunuz zaman ekranı kapattığınızda parmak izi sembolü olmazsa ss eklicem ordan ekranı uyandır...
  10. EkoPlus

Hocam bugün mi room un yeni versiyonu gelmiş onu kurdum :) yağ gibi cihaz inşallah batarya süresi önceki sürüme göre düşmez gerçekten mi room gayet stabil ve batarya süresi olarak da kullandığım diğer romlardan daha iyi geldi bana twrp de efs yedeğini kesin alın sağlam bi yerde yedekleyin ne...
  11. EkoPlus

Rica ederim hocam elimden geldiği kadar deneyimlerimi aktarırım tabiki öncelikle mi room batarya konusunda kötü değil ona bi açıklık getirelim :) sadece o hücre bekleme konusunda bi tutarsızlık oldu ondada roma suç bulmadim çünkü bulunduğum yerde şebeke sıkıntılı bazen cok güzel cekiyor daha az...
  12. EkoPlus

İnanın hiç dikkat etmedim 1 tam şarj günü çok rahat kurtarıyordu genelde %20 altına düşürmüyorum her rom kurdugumda ilk olarak gereksiz ne kadar uygulama varsa bildirimleri ve arka plan çalışmasıni kısıtlıyorum %20 e ulaşana kadar 6-7 saat ekran süresi rahat alıyorum ısınma sorunu hiç...
  13. EkoPlus

Yedek alirsiniz hocam ben son 1 haftada nerdeyse 3 farkli rom denedim ve her rom değişikliğinde temiz kurulum yaparak geçtim eu beta 9.7.18 de hücre bekleme de cok şarj yemedi ama onda da ufak tefek buglar vardı o yüzden tekrar global a döndüm global de inanin hücre bekleme ye hiç dikkat etmedim...
  14. EkoPlus

Hocam telefon daha yeni olduğu için romlar tam stabil değil hiç uğraşmıyım diyorsanız size tavsiyem global 10.2.2.0 kurun bir süre gayet güzel idare eder.
  15. EkoPlus

Kesinlikle hocam ama dedigim gibi şuan açıkçası uzun kullanımda felan global romdan daha uzun ekran süresi veriyor herhangi bir bug felan da görmedim. Pazartesi yeni sürüm geliyormuş onu bekliyorum
Üst Alt