ekmy kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi note 10 lite ek 3gb ram

Merhabalar geçen gunlrde dikkatimi çekmişti,8 GB ram+3 GB ram yazıyordu.simdi 3 gitmiş.konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba.simdiden tesekkurler
  2. E

MIUI 12.5 Mi note 10 lite 12.5 guncelleme

Merhaba arkadaslarsonunda 12.5.1 güncellemesi geldi.guncelleme sonrası deneyimleri paylaşacağım
  3. E

Çözüldü Xioami çift internet problemi

Merhabalar arkadaşlar.xioami mi note 10 lite kullanıyorum.ikinci hattım a internet yuklettim fakat 1.hat gayet iyi çekerken,sim ayarlardan mobil veriyi 2 ye alınca 2.hat ya hiç çekmiyor,yada çok yavaş.(WhatsApp hızlı şekilde kullanılıyor).ve şebekenin üstünde hep (e) yazıyor.konuyla ilgili...
  4. E

Yardım Minote 10 lite miturbocharger problemi

Merhabalar 3 4 gündür telefonumu şarja taktigimda miturbocharger a geçmiyor.sadece hızlı şarj da kalıyor.2 3 kere takip cikarinca bazen geliyor.bunun sebebi hakkında bilgisi olan varmıdır.lutfen varsa cevaplarsaniz sevinirim 1618908696 Arkadaşlar hicmi bilgisi olan yok.
  5. E

Yardım Başka gmail in rehberinin kalmasi

Merhaba arkadaşlar başka bi arkadaşın gmailine bir kereliğine giriş yaptım.tum rehberi bana geldi.ayni numaralar bende de var.rehber allak bullak oldu.bunun çözümü varmıdır.lutfen yardim
  6. E

Yardım Mi note 10 lite çift hat problemi

Merhabalar mi note 10 lite çift hat kullanıyorum.2.hattan görüşme yaparken,internet kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  7. E

Mi note 10 lite çift hat sorunu

Merhabalar mi note 10 lite çift hat kullanıyorum.2.hattan görüşme yaparken,internet kullanamıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz.
  8. E

Çözüldü Mi note 10 lite şarj sorunu

Merhabalar mi note 10 lite kullanıcısıyim.cihaz 6 aylık.ilk başlarda şarj da sıkıntı yoktu ama şu an %44 de şarja taktım dolma süresi 2 saat diyor.konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba.
Üst Alt