Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar geçen gunlrde dikkatimi çekmişti,8 GB ram+3 GB ram yazıyordu.simdi 3 gitmiş.konu ile ilgili bilgisi olan varmıdır acaba.simdiden tesekkurler
Merhabalar arkadaşlar.xioami mi note 10 lite kullanıyorum.ikinci hattım a internet yuklettim fakat 1.hat gayet iyi çekerken,sim ayarlardan mobil veriyi 2 ye alınca 2.hat ya hiç çekmiyor,yada çok yavaş.(WhatsApp hızlı şekilde kullanılıyor).ve şebekenin üstünde hep (e) yazıyor.konuyla ilgili...
Merhabalar 3 4 gündür telefonumu şarja taktigimda miturbocharger a geçmiyor.sadece hızlı şarj da kalıyor.2 3 kere takip cikarinca bazen geliyor.bunun sebebi hakkında bilgisi olan varmıdır.lutfen varsa cevaplarsaniz sevinirim
1618908696
Arkadaşlar hicmi bilgisi olan yok.
Merhaba arkadaşlar başka bi arkadaşın gmailine bir kereliğine giriş yaptım.tum rehberi bana geldi.ayni numaralar bende de var.rehber allak bullak oldu.bunun çözümü varmıdır.lutfen yardim
Merhabalar mi note 10 lite kullanıcısıyim.cihaz 6 aylık.ilk başlarda şarj da sıkıntı yoktu ama şu an %44 de şarja taktım dolma süresi 2 saat diyor.konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba.