ekinox122 kullanıcısının son içeriği

1. ekinox122

Soru Mi 11T Pro Sarj Aletim Sahte mi?

Merhabalar 2 gün önce Yurtdışı Global Mi 11T Pro aldım, fiyat da biraz indirim yaptılar sebep olarak da 120watt şarj cihazı yerine kutuda 67watt sarj aleti olduğunu söylediler. Bende kabul ettim. Fakat şuan farkettiğim bir durum var cihazı sarja taktığımda Küsürat kısmı görünmüyor. Cihaz 33watt...
  2. ekinox122

Yardım Anakart Ve Mi Hesabı Hakkında

Merhabalar, Mi 9T cihazimin ekranı kırıldığı için parça parça satmaya karar verdim. anakart için alıcı mevcut fakat mi hesabını kapatıp kapatmadigimi sordu bende kapatamadigimi söyledim.Hesap bana ait olduğu için sorun olmaz eğer mi id sorarsa şifre ile çıkış yaparız dedi. Şimdi bu durumda alıcı...
  3. ekinox122

Yardım Mobiett Gözükmeyen Yazılar

Merhaba, Mobiett uygulaması birden bu şekilde oldu ve 2 haftadır bu şekilde kullanmaktayım bazi yazılar eksik en önemli kısımlar gözükmemekte Otobüs dakikaları vs ne yaptıysam düzeltemedim. 2 hafta öncesine kadar sorun yoktu üzerine uygulamayi güncelledim eski sürümlerin apksini kurdum fakat...
  4. ekinox122

Diğer Araçta Gps Nereye Montaj Edilmiş Olabilir

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar; Kız arkadaşıma babası hediye olarak Ford'un Ecosport 2020 model aracını sıfır olarak satın almış fakat araçta araç takip sistemi olduğunu öğrendik babası telefonundan aracımı bul gibi bir uygulama sayesinde aracın konumunu izleyebiliyor. Bizim merak ettigimiz bu...
  5. ekinox122

Satıldı Haylou LS01 Saat Takas

Merhaba 10.02.2020 tarihinde yurtdışı&garantisiz şekilde almış olduğum Haylou LS01 saatini Mi Band4 ve benzer sınıftan, kutulu&orjinal aksesuarları olacak şekilde, benimde teslim ettiğim gibi tam şekilde takas etmek istiyorum.Saatin hiçbir sorunu yok ben uygulamasını beğenmediğin için takasa...
  6. ekinox122

Yardım Kernel Hakkında

Merhabalar, Öncelikle herkese iyi forumlar benim yardım talebim kernel hakkında olacak, Cihazım Mi 9T Havoc OS 3.6 Kullanıyorum, AOSP romlarda yaşadığım bir sorun var aktif oynadığım mobile legends oyununda fps kalıcı olarak maçın ortasında 30 civarına düşüyor. Miui tabanlı romlarda ve AOSP...
  7. ekinox122

Soru Telefon İçin Macro Recorder

Merhaba, uzun zamandır aradığım bir programı bulamıyorum uzun arayış sonucunda bulamadığım için foruma sormak istedim belki benzer uygulama kullanan vardır. Uygulama Ekranda yaptığım hareketi macro olarak kayıt edip daha sonra onu Bir buton olarak ekrana yerleştirebilecek ve diğer uygulamalar...
  8. ekinox122

Yardım MI 9T Açılmayan Uygulama Hakkında

Merhaba iyi akşamlar forum üyeleri, İş gereği düzenli olarak kullandığım Qatara ait Metrash2(E-devlet benzeri) uygulamasını BL kilidini açtıktan sonra kullanamaz oldum. Uygulamayı açtıktan sonra sisteminiz minimum güvenlik gereksinimlerini karşılamıyor dedikten sonra kapanıyor. Telefon rootlu...
  9. ekinox122

Çözüldü MI 9T MIUI 11den MIUI 10a Downgrade Hakkında

Herkese iyi akşamlar MIUI Türkiye forum üyeleri, MI 9T 64GB Global IMEI kayıtlı telefonumu Android 10 MIUI 11 güncellemesinin batarya performansından memnun kalmadığım için Tekrardan Android 9 MIUI 10a downgrade etme kararı aldım, yanlış anlaşılmasın konu başlıklarını okumadan direk konu...
Üst Alt