ekinox12 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım mi 9t Fastboot da kaldı

Merhaba, mi flash tool ile fastboot modundayken bilgisayara bağladığınızda telefonu listede görebiliyor musunuz, Eğer gözüküyor ise sock romu uygulamadan flashlayabilirsiniz
  2. E

İpucu Resmi ROM sürümlerinde kaldırılabilecek uygulamalar

Hocam bunu custom romda nasïl yapabiliriz, geçen system apl removerden root yetkisiyle google,Mi wallet,Fm radyo,hava durumu gibi uygulamaları kaldirdim ardından reboot yaptigimda sistem Açılırken Logoda kalıp Fastboota attı bir süre sonra mecburen twrpden tekrar custom romu flashladim
  3. E

Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

tamamdır hocam bende yarın ki güncellemeyi bekliyorum dört gözle.
  4. E

Merhaba Stoya hocam romdan çok memnunum fakat kafama takılan birşey var Android sistem kullanımı sizde de bu şekilde 1. sırada yani en çok sarj tüketen mi, çünkü ilk kurduğum zamanlar 3. sırada oluyor ve %11 gibi bir kullanım görüyordum. Sizce durum nasıl merak ettiğimden dolayı rootlayıp...
  5. E

Wipe yaptıktan sonra android kullanımı azaldı,son ekran sürem ektedir. Sizce değerler nasıl?
  6. E

Nvcts Merhaba bende tam olarak bunun için konuya girmiş bulunmaktayım, kurduğum ilk 4-5 gün çok güzel ekran süresi aldım 8-9 saat arasını buldum fakat bugun kuralı 2 hafta olacak androis sistemi çok fazla şarj yiyor önceden ekran 1. sırada olurdu ama şimdi android sistemi en başta ek olarak pil...
Üst Alt