Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, mi flash tool ile fastboot modundayken bilgisayara bağladığınızda telefonu listede görebiliyor musunuz, Eğer gözüküyor ise sock romu uygulamadan flashlayabilirsiniz
Hocam bunu custom romda nasïl yapabiliriz, geçen system apl removerden root yetkisiyle google,Mi wallet,Fm radyo,hava durumu gibi uygulamaları kaldirdim ardından reboot yaptigimda sistem Açılırken Logoda kalıp Fastboota attı bir süre sonra mecburen twrpden tekrar custom romu flashladim
Merhaba Stoya hocam romdan çok memnunum fakat kafama takılan birşey var Android sistem kullanımı sizde de bu şekilde 1. sırada yani en çok sarj tüketen mi, çünkü ilk kurduğum zamanlar 3. sırada oluyor ve %11 gibi bir kullanım görüyordum. Sizce durum nasıl merak ettiğimden dolayı rootlayıp...
Nvcts Merhaba bende tam olarak bunun için konuya girmiş bulunmaktayım, kurduğum ilk 4-5 gün çok güzel ekran süresi aldım 8-9 saat arasını buldum fakat bugun kuralı 2 hafta olacak androis sistemi çok fazla şarj yiyor önceden ekran 1. sırada olurdu ama şimdi android sistemi en başta ek olarak pil...